Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nap mennyi idõt szellõztetsz ?
Sport2-n lesz este az NFL rájátszás, nézni fogod?
Mivel töltöd a ma estét ?
Szóval 2 kérdés:
Valaki ismeri ezt az oldalt? av-site.myvnc.com
Én pár perce kaptam róla spam mailt.. amit általában azonnal törlök, ha magyar néha beleolvasok.
Második kérdés:
Látjuk h egy fizetõs warez oldal, ami manapság sztem nagyon nem megy.. A kérdés az h tényleg ilyen olcsó lenne -e a 4 nap és h olyan feltörõ progik tényleg léteznek -e esetleg mûködnek -e?
Várom az észrevételeket! 😊
miért fehér a jegesmedve?
Pszt.
Hány idegen nyelvbõl van nyelvvizsgád?
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Hány idegen nyelvbõl van nyelvvizsgád?
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Szerinted a politika a hazugság hálója, vagy nemes célokért tett erõfeszítés?
voltál már állásinterjún?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A szegén, de beszületés életmódot követõk lámák, vagy etalonok?
néhány perc múlva vizsgázok, te mit csinálsz?
Pszt.
Szereted, vagy utálod a rendõröket?
Boosters-t tudsz szerezni vazze?
iwiw-en voltál, vagy fennt?
Tudsz síelni?
Haragtartó ember vagy?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Volt már valaki akit annyira gyûlöltél, hogy a megölésén gondolkoztál?
a biztonsági öv csatja eltörött és nem tudom becsatolni akkor is megbüntet a rendõr?
anno 1987
Kedvenc gyümölcs?
Legutoljára pedig az enyémet nyitották meg.
Szerinted is itt olyat kérdez az ember ami éppen õt magát foglalkoztatja?
(pl és azt kérdeztem volna,hogy jó helyen érzed-e magad a melóhelyeden?)
Próbáltál már hackerkedni?
Milyen nemzetiségû lennél, ha szabadon megválaszthatnád?
Te elköltöznél végleg külföldre?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha mégis, akkor vmi angol nyelvterületre.
Mikor szoktál kelni hétközben?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igen melyikbe mennél? Ha nem miért nem?