98421
-
Lehet igazad van.
Off: Erre gondoltam. Ha láttad a V, mint vérbosszú című filmet, akkor átérezheted a problémát... :D
Az Úr napján (vasárnap) pihenni szoktál, vagy mindig akad valami dolgod? -
Szerintem a beltartalom miatt nem kellene az épületet pusztítani. Sajnálnám, de a Duna part...
Szerinted? -
ööö... felőlem? 
miről van szó?
-
Régen igen, ma már csak kb minden 10. hsz-t, hogy képben legyek, hogy még ugyanarról szól-e a flame.
November 5-én szerinted is fel kellene robbantani a Parlamentet? :) -
túl gyorsan pörög a topic, mire valaki igazán felháborodhatna már teljesen másról van szó 
el szoktad olvasni flémeket humorosaranyosban? -
A legtöbb szónál tudom, de azért vannak hiányosságok. (Régen nagyon könnyen kevertem.)
Off: A chat-tel az is a bajom még, hogy ha valaki nem SG-s fellép az oldalra, a chat láttán el is húz egyből. :D
Itt miért nincsenek jó kis flame-ek, mint a humoros-aranyosban? :D -
off: adblock? nálam évek óta blokkolva van chat, nem vagyok kiváncsi rá kicsi Frayer kit hol és miként akar seggbekúrni -
ó ez mekkora gyönyörű flamebait 
nem feltétlenül, inkább kibaszottul pofátlan... plusz gonoszságban az EA-t nehéz lenne utolérni [öklöket ég felé ráz látva a Mass Effect-et és iszonyatosan elsietett folytatásait]
mennyire vagy jóban a j és ly betűkkel? (avagy kevered-e sűrűn) -
Túl sok morális kérdést vetne fel a dolog, szóval nem tudom. De szerintem én ezt már nem élem meg.
Szóval, szerinted az Apple az gonosz? :D -
kitudja. elég apple szagú reklám az én a robot film. talán már készülnek is az ns1-ek :D
szeretnéd, hogy legyenek ilyen robotok? -
nem túlzottan érdekel
olyan robotokra gondoltam, mint pl. a terminátor (jó ez kicsit túlzás), vagy az én, a robot c. filmben a robotok
ehhez azért még kell jócskán 50 év
vagy nem? -
Ritkán benézek... 
Szerinted jó lenne, ha a fórum főoldalán lévő chatet csak a felhasználók látnák, és kikapcsolható lenne? -
#62974: hamarabb. de már gyakorlatilag most is majdnem ott vagyunk, emberi "input" meg kell
off: Best of SG az a topic ahol... nos, leginkább a fórum többi részén gúnyolódunk (és én vasököllel uralom törölgetem ambrusgeci hozzászólásait
)
gumiszobát szoktad látogatni? -
én lettem volna, de kiütöttél :D
amúgy én azt mondom 50 éven belül
szerinted hamarabb, vagy később? -
már most is vannak n... izé, mosógatógépnek hívják őket
na és most ki előzött be?
-
off: ja bocsi ezt nem tudtam, és nem is olvasom, mi az az NWO?:D -
Állítólag elég gyorsan és elég gonosz vicceket, beszólásokat tudok tenni. :) (Talán Apámtól örököltem.)
Mikor lesznek már a lentebb említett, minden házimunkát elvégző robotok? :D -
[ártatlan körbenézés] 
kérdés lent -
A gyíkemberek szerint az vagyok. De ezt nem mondhattam volna el 2012.12.21-ig, szóval pssszt.
Amúgy nem, az előző sorból is látszódik, hogy elég szar a humorérzékem.
Megint írt valaki, Calver lesz az? -
inkább vicces, de meglehetősen száraz és rohadtul szemét humorral áldott meg a "sors" 
és téged?
(gyíkemberek meg "belső" poén, ha olvasgatod Best of SG-t és testvértopicját NWO-t akkor vágod... bár mintha láttalak volna már ott
)
-
most épp magasröptű beszélgetést folytatunk, te pedig megzavarod ilyen butaságokkal a társalgást :D
komoly, vagy inkább vicces embernek tartod magad? :D -
Még eggyel sem találkoztam. Nem tudom.
A gyíkemberekben hiszel?
-
újból csak vállvonással tudok felelni, elképesztően hidegen hagynak az ilyen témák 
szerinted? -
én is amikor "regényt" írok (pl. #62960), akkor már befejezem, de ha csak egy rövid foszlány, akkor azt kitörlöm
szerinted léteznek földönkívüliek? -
csak ha már nagyon sokat gépeltem - elég gyorsan szoktam írni ahhoz h ne legyen ideje előjönni új hsz jelzőnek 
te? -
Sokat gondolkodtam már a multiverzumon. Ha ez így van, akkor az inkább úgy néz ki, hogy minden egyes döntés, amit meghozunk 2 világot hoz létre: egyet, ahol meghoztuk a döntést, és egyet, ahol nem. Így billiónyi ember, billiónyi döntést meghozva teremt ~végtelen világot. És ebből kifolyólag lennének, amelyek nagyon hasonlítanak egymásra (ahol mondjuk csak egy döntés a különbség), és lennének, amelyek minden szempontból elütnének.
#62961: Ismertem is, szerettem is.
Ha már leírtátok a mondanivalótokat, és meglátjátok az (1)-et, attól még Ti is leírjátok, amit akartatok? :D -
őszintén? max vállatvonok, meglehetősen földhözragadt kétlábú vagyok... és őszintén szólva annyira nem is bánom.
Sliders című sorozatot ismered/szereted?
-
hát igazából nem tudom
nehezen tudom elképzelni, hogy minden embernek előre meg van írva a sorsa
és ugyebár ha nincs megírva, akkor jósolni sem igazán lehet, mert minden spontán történik
én a párhuzamos univerzumokban hiszek (nem hiszek, csak ez olyan érdekesen hangzik), hogy mindennek van egy alternatív világa, pl. egyik univerzumban így hoztunk meg egy döntést, a másikban pedig amúgy és ezáltal minden, ha nem is nagyon, de kicsit más lett. és ha sok ilyen kis változás történik, akkor bizonyos univerzumokban teljesen más világ lehet. persze ez megint felveti azt a kérdést, hogy akkor majdhogynem végtelen számú univerzum létezne, mert ha csak az emberek fele csinálna mást adott univerzumban akkor is iszonyatosan sok alternatív világ jönne létre és akkor ott is lennének más dolgok, melyekből újabb univerzumok jönnének létre. és ennyi világ hogy férne el akárhol is... érdekes téma ez :D
te mit gondolsz erről? -
nem, hatalmas, nem működő baromságnak tartom tbh.
te? -
Off: Nice work, team!
Láttam már. Sárkánnyal is szokták rajzolni.
Hiszel a jövendölésben/jóslásban? (Nem a TV-s telejósdára gondolok.) -
de, ezt jól megkavartuk
felismered ezt a szimbólumot? -
már mindegyikre válaszoltak
vagy nem? -
Szerintem megfelelő számnál, megfelelő előadás móddal össze lehet őket tenni.
Kérdés lent. -
ha olyan amihez értek, akkor jöhet, nyomás alatt úgyis "jobban funkcionálok"
kérdés lent -
(itt pihen a vinyón, azért kérdezem megéri-e ránézni vagy inkább Brick újranézés legyen ma)
illenek szerinted rock zenéhez szaxofon, trombita és egyéb "jazz hangszerek"? (példa) -
Csak ha Te hozod a pizzát. 
Szereted a kihívásokat? -
még nem láttam, de már én is tervezem
megnézzük együtt?
-
van, műholdas UPC-m van
The Avengers-t megéri megnézni? -
hát igazából ebből is több is van
vígjátékot bármikor, akció is jöhet, akció-vígjáték az is jól tud elsülni, de a drámát sem vetem meg
igazából ezek a fő stílusok, amiket nézek, de persze szinte mindegyikből van olyan, ahol legalább 1-2 film tetszik
van a tévédhez media box? -
fekete komédia
(Grosse Pointe Blank, Observe and Report, Burn After Reading, In Bruges, csak h pár "nagyot" említsek)
neked?