97995
-
#94486 hja, kitalálni még jobban
te? -
#94485 Igen sajnos. :D
Szeretsz viccet mesélni? -
#94484 egy manhattan burger ajánlatot.
ettél már búzacsírát? -
kamionosjoe #94483 Újságot.
Te? -
#94482 semmi kül. még lesz bolt, mama, barátnő.
mit olvastál ma? -
#94481 Tejcsokit elsősorban, a gyümölcsösek és a karamellásak minden mennyiségben jöhetnek. :D
Mik a tervek hétvégére? -
#94480 Attól függ kiét...
Milyen csokoládét szeretsz leginkább? -
kamionosjoe #94479 Ki néz ki, hogy néz ki, was ist dasz, wtf, benézett a ló az ablakon? O_o
Mennyi idő alatt ásol meg egy sírt? -
#94478 Max citrom. Már nem annyira szeretem az édes dolgokat, mint fiatalabb koromban.
Szerinted mitől néznek ki a "nyugati fiatalok" idősebbnek európai társaiknál?
Utoljára szerkesztette: balintk, 2014.09.25. 23:57:57 -
#94477 Attól függ milyen tea.Gyógyte nagyon pici cukorral de ízesítettet kicsi citromlé és cukor.PErsze lehet bolondítani eredeti citrommal,barnacukorral stb.....mézet nem szeretem
Te? -
#94476 Most éppen a rooibos teára vagyok nem kicsit rákattanva...
Hogyan mivel ízesíted a teát? -
#94475 kizárólag porcukorral.
kedvenc teád? -
#94474 nem.
bundás kenyeret szereted? -
#94473 Bőröndöt.
Bele szoktál pisilni a kádba fürdéskor?:) -
#94472 Futni? Azmiaz?
Mit vettél utoljára? -
#94471 mikor még rúgtam a bőrt, egész jókat futottam, de manapság szerintem már nem
no s te? -
kamionosjoe #94470 Aki megtalálja istent az örökké fog élni. Legalábbis a papok ezt mondják. :)
Gyorsan tudsz futni? -
#94469 semleges a viszonyunk
az emberiség ki fog pusztulni? -
#94468 véletlenszerű összefutás egyik exbarátnővel, érdekes élmény volt
webcomic-okkal (avagy netes képregény, de... ez szebben hangzik) ki vagy békülve? -
#94467 Egy vén fasz rám szólt a buszon, hogy hagyjam abba az orrfújást, mert túl hangos. WTF.
Veled történt valami?
-
#94466 van pár ami korrekt (Aviátor), de általában annyira nem a stílusom
valami abszurd esemény/találkozás az utóbbi időben? -
#94465 Kimerültnek érzem magam, szerintem vacsizom és kidöglök aludni, akármennyi is az idő.
Érdekelnek az életrajzi könyvek, filmek? -
#94464 kicsit fáradtan, egyébként sok a dolgom és nyugit szeretnék.
te hogy vagy? -
#94463 Nem valószínű, legalábbis senki nem szólt róla. :D
Hogy vagy? -
#94462 nem.
te leszel? -
#94461 Szóval nem értek hozzá, de nagy a felelősség? Köszönöm, kihagyom. :D
Voltál már esküvőn tanú? -
#94460 Igen.
Elvallalnal egy olyan munkat amit sosem tanultal,semmi rutinod nincs benne de izgat a kihivas resze es nagy a felelosseg? -
#94459 ettől inkább ideges lennék.
sokat mosolyogsz? -
#94458 Átlagos
Az ilyenekre eltudok aludni. Te? -
#94457 Van sok.Egy késelés a lábamon.Egy nagyon-nagyon halvány szikenyom a mellem közt.Az egész hasam csípőtől csípőig fel lett nyitva.Az mellem alatt fordított T ben szintén fel lett nyitva.Ennyi:)
Kicsit sok? -
#94456 Fogaskerék + lánc bedarálta a bokám, meg egy két vágás/heg amit nem tudom hogy került oda.
Neked? -
#94455 Ha csak egyet választhatok akkor étteremlánc és sok jótékony szervezetet hoznék létre.Főleg a szegényekre koncentrálnék világszerte.
Ha a valóságtól elrugaszkodhatnék,de nagy mértékben akkor független katonai szervezetet hoznék létre,ami annyit tesz mintha zsoldosok lennének de a jót szolgálnák illetve rendet tartanának(de ez ugyebár sosem jöhetne létre,illetve nem is szeretném ha rajtam kívül más megcsinálná):)
Van valahol maradandó sebed,sérülésed? -
#94454 Igen, nagyon.
Ha saját vállalkozásba fognál (és korlátlan anyagi erőforrás állna rendelkezésedre), akkor mivel foglalkoznál? -
kamionosjoe #94453 Korán. :)
Szereted a kutyákat? -
#94452 nagyon ritkán van.
korán szoktál aludni menni? -
kamionosjoe #94451 Talán néha túlzottan is tolerálok dolgokat.
Van pattanásod? -
#94450 #94448 Nagyjából.
#94449 Csak mobil, távirányító nem nagyon van a kezemben.
Mennyire tartod magad toleránsnak? -
#94449 az attól függ, hogy mit elkerülhetetlen megcsinálni, vagy mennyi kedvem van. elmaradt házimunka, mint főzés, takarítás extrákkal, ha a lüke bnőm kitalál valamit, akkor az is az én dolgom lesz, időszakosan állatorvos, játék, félbe hagyott beszélgetések pótlása, mama látogatás, kis csoportterápia valamelyik szórakozóhelyen. ez utóbbi mostanában felejtős akarat hiányában.
esett már szét távirányítód, mert leejtetted? -
#94448 nem
ki vagy békülve magaddal? -
#94447 e!
punkkal ki vagy békülve?