Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Soha.

Feküdtél már le olyan emberrel, hogy utána megbántad?

jhetedikj
Igen, a macskámmal.

Lefeküdnél valakivel csak azért mert kell valami tõle?

anno 1987

Nincs.

Párkapcsolatban élsz jelenleg?

Mikrofont a géphez.

Játékszenvedély? milyen játék?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

jhetedikj
Felkelni a fotelból.

Mit vettél legutóbb?

anno 1987

Már nem olyan sokat, mint korábban. Mostanság inkább azon agyalok, hogy hogyan is tudnám megvalósítani mindazt, amire vágyom.

Mi most a legfõbb célod/vágyad?

Szándékosan nem. A hibák elkerülést eltároltam, de a rossz érzéseket nem elevenítem fel.

Melyik volt a kedvenc tantárgyad az általános isiben?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

jhetedikj
Igen!

Sokat töprengesz a régi hibáid miatt?

anno 1987

Laptop, mobilnet, és Micike a kutyapárnám.
(Azért gépet, mert akkor tudnék írni, meg olvasgatni is...tudnék képeket nézegetni a szeretteimrõl, el tudnám foglalni magam, netet azért,h tudjak beszélni a szeretteimmel skypeon)
Micikét meg azért mert imádom. 😄

Éhes vagy?

jhetedikj
Cobra 11 legelsõ évadok

Ha bemennél a börtönbe 1 évre és vihetsz magaddal 3 dolgot, akkor melyeket vinnéd be?

anno 1987

Nem. Börtönéletet nem tudok jól elszimulálni a fejemben, de valószínû ott sem kérnék azonos nemûekbõl😊

Kedvenc német sorozatod, vagy egész estés német filmed (vegyes is lehet német/amerikai)?

jhetedikj
Mindenképpen más kategória, de ezt nem kéne ott sem engedni.

Vonzódsz a saját nemedhez?

anno 1987

Logikailag létezhet. De ehhez se a fiúnak nem szabad, hogy bejöjjön a lány és fordítva+ rendszeres önkielégítés, hogy a szükség se bontsa meg a törvényt.

Börtönben azonos nemûek közötti szex az bocsánatos bûn, vagy hasonló kat., mint a szabadmelegek?

jhetedikj
Bizonyos keretek között mûködhet.

Magyarország egy demokratikus ország szerinted?

anno 1987

Tarajos Sül
Idõvel igen, de most még nem, amugysem lenne most kitõl 😄

Hiszel a fiú-lány barátságban, vagy az indulatoknak nincs parancs? 😊
Nem a papír a lényeg, de én szeretnék házasodni.
Házassági szerzõdést lehet kötnék mondjuk...de szeretnék lagzit...olyan szép gesztus ez az eskü...meg h a szerettek elõtt is megmutatni,h mennyire szeretjük egymást...szerintem ez szép hagyomány.

Szeretnél gyereket?

Tarajos Sül
Tegnap volt abban részem, amit szerettem volna, hogy legyen benne részem 😄, és harcoltam is érte elég rendesen, szóval igen, de ma unalom lesz, szóval nem tudom. 😄
De holnap meló, és nem lesz unalom, szóval kérdésedre a válasz: igen. 😊

Ha teheted, összeházasodnál szíved választottjával, vagy tök mind1, hogy van papír, nincs papír, a lényeg, hogy szeretitek egymást, és még jó sokáig úgy is lesz? :-)
Remélem nem.

Boldog vagy?

Tarajos Sül
csak az egyik oldalát, max. 2 oldalát, de a teljes kockát nem.

Szerinted fog még havazni?
jhetedikj
csak ha álmos vagy

ki tudsz rakni egy rubik kockát?

anno 1987

Türelmetlen vagyok.

6-kor feküdtem 10:30-kor keltem új idõ szerint...visszafeküdjek még aludni, vagy igyak egy kávét?

Tarajos Sül
Gondolkodnék rajta.
Miért?! Azért, mert amilyen lusta vagyok kivárni valamit, jelen esetben azt a legjobb élményt, szerintem meginnám a vizet, de tudom, hogy idõvel eljön az az idõ, amikor lesz benne részem, ezért nem innám meg, mert ha kivárom, akkor nem lesz ott az 50%. Szóval 60%, hogy nem innám meg, a maradék 40, hogy igen.

Szóval türelmes vagy, vagy türelmetlen? 😄
jhetedikj
Nekem 8. 😄

Van elõtted egy pohár víz. Ha most megiszod életed legjobb élményét fogod átélni. Ebben a vízben egy olyan méreg van amibe 50% esélyed van, hogy belehalsz ha lenyeled. Megiszod a vizet?

anno 1987

Tarajos Sül
Szerintem nincs olyan ember, aki nem fél tõlük. xD(védõruha nélkül)
Jobban félek tõlük, mint egy fogát vicsorító morgó, ugató kutyától, arra legalább rá lehet kiabálni.. csípet meg már darázs, nem volt kellemes...

Méhek, vagy darazsak?
Igen.

Félsz a darazsaktól?

HappyHunter
Nem. Rovarokat/bogarakat szemrebbenés nélkül lecsapom, de azok nem állatok.

Szereted a gyümölcslevest?

Be happy. :) Running!

Nem. Ha találok ugyanolyan minõséget olcsóbban, akkor csá.

Öltél/kínoztál már állatot? mit éreztél?

HappyHunter
Zongorán egy kicsit.

Márkahû vagy ?

gitár

játszol vmilyen hangszeren?

z99999
jah, de nem emlékszem mióta, asszem olyan 16 éves körültõl

mi a kedvenc hangszered?

Pszt.

Mosogatás.

Borotválod a hónod alján a majmot? Mióta?

kézzel

mi az a házimunka, amit a legkevésbé szeretsz csinálni?

predator1982
hát a párom szobáját nem gyakran takaritottam, de most hogy saját lakásba költöztünk, olyan vagyok mint a búgócsiga, állandóan gyaszatolok😄DDDDDDD

kézzel mosogatás, vagy mosogatógép?

pred

Victor1103
A saját macskám a kedvencem😊 Amúgy korcs, fekete-fehér tarka foltokkal.

Milyen gyakran takarítod a szobád?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

szürkéskék

Macskából melyik a kedvenc típusod (fajtád)?

Victor1103
Boxer.

Kedvenc színed?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

z99999
megközelítheti, de nem éri utol

boxer vagy fecske?

Pszt.

Victor1103
Nem.

Szerinted a The Dark Knight Rises sikeresebb film lesz mint a Dark Knight vagy nem tudja megismételni azt a sikert?

z99999
honnan szedsz te ilyen kérdéseket? lol
(egyet tudok, de nem csinálok otthon)

vezetsz (vezettél) naplót?

Pszt.

magyar nyelvtan

Hányféle robbanóanyag elkészítését ismeret? és mennyit csináltál meg otthon?

Victor1103
Nem.

Melyik tantárgyból voltál a legrosszabb tanuló?

Szoktam. Trükk<#idiota>: Néha unalmamban, mind a 21 fokozatot felkapcsolom egyenként.

Szoktál felhõket formájuk alapján (magadban) valamihez hasonlítani?

Tarajos Sül
Igen. 😊 Sõõt még meg is tudok úgy állni, hogy nem fogom a kormányt, természetesen lábbal, de ez nehezebb, és kacskaringózni is tudok. Még nem estem el az miatt, hogy nem fogtam a kormányt.

Szoktál biciglizni? Milyen trükköket tudsz?
Victor1103
Nem nézem a F1-et. Abból nálam félúton mindig bealvás van.

Tudsz elengedett kormánnyal biciklizni?

Tarajos Sül
Szerintem azt, hogy néztem-e a Forma 1-et, és ha igen, akkor az élõ közvetítést, vagy a felvételt.

Te holnap nézed, és ha igen, kinek drukkolsz?
qetuol
te mit kérdeznél a helyemben?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
nem, utazás közben.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

HappyHunter
Nem mindig.

Hallgatsz zenét séta közben ?

Nem, de velem csaltak már meg mást. :S Olyan se lesz többet.

Tanulsz a hibáidból?

jhetedikj
Olyannyira, hogy unokatesóm barátnõjének az ágyában ébredtem 😄D

Csaltak már meg vagy te valakit?

anno 1987