Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
Rock, metál, reggae, ragga.. végül is mindent meghallgatok kivéve az ilyen tuctucokat (hiába mondják hogy az ilyen dubstepek nem tuctucok, azoktól is okádok), azokat utálom.

Milyen topicocat látogatsz még sûrûn? (ha sok van akk legkedvencebbek)

kakimakifsz
A magyar nem tetszett annyira. A nyertes szám nagyon nem tetszett. Volt 1 (lehet olasz) az egész jó volt. De az ízlésem szubjektív még ha tökéletes is.

Melyik zenestílus jön be?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Victor1103
Még nem

Ha nézted indén az Eurovíziót melyik ország száma tetszett a legjobban a mezõnybõl?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ic3 m4n
jah, rossz kérdést néztem..amikor jégen elestem a legdurvább azvolt hogy lehorzsoltam magam. kérdés lent

Ic3 m4n
orsócsontom megrepedt.

vittek már be a rendõrségre valami miatt?

Tarajos Sül
Még szerencsére nem, max koponyámat, amikor elestem a jégen, pont homlokra estem, és belefúródott egy kisebb kõ(darab) a homlokomba, azt kellett összevarrni.

Estél már el jégen, és ha igen(do gondolom sajnos igen ), akkor milyen sérüléseket szenvedtél?

Eredeti #55678:
Én töröltem a hsz-ed a fent olvasható sorok miatt. 😉
Victor1103
Még nem.

Tört már el csontod és ha igen melyik?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kakimakifsz
Nem. Sose sérültem meg annyira.

Fizettél már le rendõrt, kalauzt stb.?

Ic3 m4n
nemvolt még panasz

voltál már kórházban verekedés miatt?

kakimakifsz
Én láttam, mind a 6-ot.

Elégedett vagy a péniszed méretével. Ha csaj vagy: elégedett vagy a melleid méretével, alakjával?

Lyukasbogrács
Orvos, életeket ment.
Amúgy Greedo lõtt elõször.

Nem láttad a sztárvórszt?

Nem értem a kérdést, ki lõtt mit? (Ha nem baj adok egy másik kérdést).

Melyiket tartod a legértékesebb szakmának? Miért?

Ic3 m4n
Kertesház>nem
csak terasz van, de az se innen nyílik.

Ki lõtt elõször? 😄

Victor1103
Most épp igen.

Nyílik erkély a szobádból?

z99999
bubis

ki van nyitva az ablakod?

Pszt.

Ic3 m4n
csak azt iszom itthon.

Bubis vagy mentes?

smith09
nem

szoktál ásványvizet venni ?

Ic3 m4n
Csak akkor ha olyan szerv, ami nem olyan nagyon fontos(van ilyen?), és akkor is csak kurva drágán, és ha már a szeretteimet is fenyegeti a pénztelenségem veszélye, de még így is inkább más módszerekkel szereznék pénzt.

Loptál már valaha boltból?

Ha olyan ez, mint a filmekben, hogy lõnek és ellökök valakit közben meg eltalálnak, akkor talán a kevésbé közeliekért is feláldoznám magam (hiszen nem sejtem, hogy meghalok). De ha a szerveim kellenek (tehát 100%, hogy megmurdálok) akkor már csak a nagyon-NAGYON-nagyon közelieket menteném meg.

Eladnád-e a szerveidet, ha nagyon kellene a pénz? (És el lehetne adni a szerveidet). Mennyiért?

Ic3 m4n
Fhú, volt pár alkalom :-)
Volt hogy azért, mert belekötöttek barátnõmbe, önvédelembõl is volt párszor, akkor akadt már olyan is hogy kissráctól el akarták venni az újmagyarok a pénzét, és kötelességemnek éreztem ezt nem engedni, szidták már hozzátartozóimat is, egyszóval nem volt/van valami egyszerû életem, de szerencsére olyanok az adottságaim hogy nem parázok az ilyenektõl.

Feláldoznád a saját élted hogy megments valakit aki:
1, ismerõsöd
2, nem ismered?

Piszkálom a hajam(?)- de srác vagyok.

Kiket és miért ütöttél meg eddig?

Victor1103
Hangulatomtól függ szóval változó. Minkettõ😄

Rágod a körmöd, vagy van valami más rossz szokásod?(esetleg orrtúrás? brrr)

kakimakifsz
Olyan nem volt. Bevallani nem vallottam😊

Hányszor szeretkezel egy héten? Ha épp nincs partnered: hányszor maszturbálsz egy héten?

Victor1103
Hát ha nem lesz olyan ótvar szar mint a második rész akkor Transformers 3.

Gyerekkorodban volt olyan csínytevés amit te követtél el mégis másra kented?

z99999
10 körülig, fekszek is

kedvenc filmed idén?

Pszt.

Tarajos Sül
Nem is egy. 😄
A legrégebbinél a haveromat felhívtam, hogy mi van vele, pont mikor a csajra vártam, de csak beszélgettem haverral, és mivel punnyadós féle volt, eljött, és lõttek az egésznek, mostanában meg leveleket írogatok, de semmi. Mivel suliba nem járok, és nem is minden hétvégén megyek el buliba, így már csak ez maradt, de ez sem mindig.
Báááár... nem mindegyik esetben szartak le, az esetek 30-40%-ában, sem õ, sem én nem tehettünk a rossz/jó végkifejletrõl.

Meddig szoktál fent lenni? 😊
Ic3 m4n
akár😄

Volt már olyan, hogy nagyon bejött 1 csaj, de õ le se szart téged? Mi lett a vége?

Tarajos Sül
Van.
Ami rendes poszter, ami nem az újság közepérõl lett kitépve, az sajna csak egy van, de volt még egy, csak azt leszakajtottam. 😞 😄

Olyan fajta animált banner megfelel, amilyen a K&H bank reklámjában is látható? 😊
Az a rajzolós figura.. 😊
Ic3 m4n
A lényeg hogy ne nagyon lassítsa a topicot, olyan kaliberû, mint ami most van, az tökéletes.

Van poszter a szobádban?

Tarajos Sül
P, mint Poló. 😊
Abból van több, ingem nincs(csak ünneplõs cuccosban), de C&A-nba, még vmikor régen, láttam egy fain darabot, és nagyon megtetszett. 😊
..csak nem vettem meg. 😄

Animált legyen a banner, vagy ne? 😊
/FS-al, még nem dolgoztam, de nem paint-os lenne 😄/
Micrografx Picture Publisher a program becsületes neve. 😊
kakimakifsz
olcsó legyen, de azért ne gagyi. szépen vékonyan fogjon és ne follyon. ez kb 300 Ft.

Pólókat szereted-e, vagy az ingeket?

z99999
fotosop? jobb vagyok mint a nagy átlag

tollban az egyszerû, olcsóbb kinézet vagy a stílusosabb, drágább modell amit elõnyben részesítesz?

Pszt.

Ic3 m4n
Valami vidámabb lehet jobban tetszene.

PS-ben otthon vagy?

Tarajos Sül
Minimum 15 óra, ha nincs más tennivaló az ücsörgésen kívül. 😊

Legyen másik banner, vagy jó ez? 😊
Ha igen, van ötleted?
Las Vegas? Azt hiszem.

Mennyi szabadidõd van (óra) egy héten?

Lyukasbogrács
Elraknám következõ nyárra, egy kicsit távolabbi, és/vagy hosszabb nyaralásra.

Hova mennél legszívesebben nyaralni?

Tarajos Sül
😄 😄 😄
Kérlekszépen. 😄
Szerintem több mint 500 lépcsõfokot megmászok, és akkor a dupláját is bevállalom.. 😄
Építkezésen dolgozunk most, és min 2 emeletet kell mászkálnunk mindenféle vacakkal. Létrával, nagy géppel(Pl porszívó, de azzal hála istennek nem dolgozunk)jah, és max 5 emelet.
Naponta elég sokszor megy ez így le fel, ha kell valami a lenti raktárból, vagy ha itt-ott kell dolgozni.
És akkor még a munkavégzés részét nem is említettem. 😊
Vésés, legutóbb 3 betonfödémet véstem át, nem volt könnyû, és persze nem kalapáccsal, vésõvel.

Tegyük fel, hogy mész nyaralni, de valami elõre nem tervezett dolog miatt mégsem tudsz elmenni nyaralni.(Pl tavalyt is elöntötte a Balatonpartot a Balaton)
A nyaralásra megspórolt pénzedet mire költenéd?
Én nem, bár hallottam azt a történetet, hogy egy ember addig cserélgetett ilyen oldalakon (nem magyar) egy piros gémkapcsot (tollra, majd megint másra), amíg egy háza lett a végén... És átgondoltam, hogy szeretnék-e ilyet. Na de nem.

Mennyit és mit mozogsz egy hét alatt?

Tarajos Sül
Mindenképp a vizsga.
...mivel érettségim nincs, és lehet hülye voltam/vagyok is 😄, mert most jól jönne az álombeli mozdonyvezetõ szakmámhoz 😊 dolgozatra meg sosem tanultam szakmunkásba, odafigyeltem, és érdekelt is a téma, amit magyaráztak.(villanyszerelõ lettem végülis 😊 )
Vizsgára pedig szó nélkül kidolgoztam a 104 darab tételt(altételeket beleszámolva), és amit nem tudtam fejbõl, azt meg is tanultam.

Szoktál Vateráról vásárolni, vagy bármelyik másik társoldalról?
Mit vettél legutóbb? 😊
Victor1103
Már miért ne jönnék? Szerinted a nikotin meg a kátrány tisztítja a tüdõd. Nem azt mondom, hogy tuti hamarabb meghalsz mint egy nem dohányos, viszont az tuti hogy jóval nagyobb százalékban megnöveled ennek az esélyét.

Mire tanultál idáig a legtöbbet, akár napokat, heteket, esetleg hónapokat?( vizsga? érettségi? dolgozat?)

Ic3 m4n
ja..

de hát 1x mindnyájan meghalunk, nem?(és most ne gyere a szöveggel hogy a dohányosok korábban, mert hülyeség)

birdo
úgy tudom. hogy 10-méter távolságot kell tartani....
Ezzel csak az a gondom, hogy a pont a megálló elején van szemetes....szombatonként trolival járok suliba....ahonnan megyek, ott nincs szemetes...csak a megálló elején...ahhoz, meg körbe kell mennem a túloldalom..és onnan becserkészhetem a hamuzót, hogy kidobjam a " csikkem....
Jah és nem szólnak...megbüntetnek )))

Te is dohányzol ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tarajos Sül
Hát ha azt nézzük jobb, mint a hétfõ 😊
Szóval igenis-nemis.

Ugye nem lehet rágyújtani legalábbis Budapesten a BKV megállóiban.
Mi a helyzet akkor, ha elõre megyek a megállóban a táblához, kikerülõm, szóval a tábla másik oldalán vagyok(háttal állok a táblának)picit még elõre megyek, és ott gyújtok rá, az már nem a megálló része.
Ezért is szólhatnak a közterületesek/rendõrök? 😊
szigetlakó
Lehet, de úgyis elfelejted.

Szereted a vasárnapot?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

birdo
A legbénább...felejtõs....
A legkiakasztóbb a " a vodka lecsúszik ??
Ami most beugrik ))))

Rá lehet készülni ezekre a kérdésekre ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bizony. Magnumot, vienettát, kis pálcikást.. Bazz, már vágom miért vagyok elhízva. <#nyes>

Mi volt a legbénább duma amivel odamentél egy nõhöz és mi vált be nagyon?

kakimakifsz
jah. 5500 HUF+ 4 gyömbérüccsi is lement meg 1 kávé. Borravalóval 7000 volt 4 éve.

kakimakifsz
Casablanka Tál. 1 tálcányi, 4 személynek is bõségesen elegendõ mix.: Rántott húsokkal, sajttal töltött pulykamellekkel, rántott gombával, rántott sajttal, valami sült hurka szerûséggel, sült krumplival, rizzsel és franciasalátával.

Fagyit ettél már idén?

Annyira nem rémes.

Mi a legdrágább kaja amit eddig ettél?

z99999
ja

paradicsomlével hogy állsz?

Pszt.