Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
Jó:). Fel is vettelek.

Mit tervezel hétvégére?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Tarajos Sül
Nem, de láttam Fb-on, ahogy kiírta valaki, hogy ilyen-olyan, kinéztem az égre, de nem láttam számomra semmi érdekeset, még a holdat/napot sem. :)

Mit szólsz ehhez az SG-s chathez, ami nem a fõoldalon, hanem a jobb alsó sarokban található? :)
(Hozzáteszem, énszerintem van jövõje, hamár az sg.hu fórum kezdõlapján található chat-re is szoktak írni..)
kakimakifsz
pl ez.

Holdfogyatkozást nézted?

Ic3 m4n
Nem igazán.

Ismersz(és mutatsz) valami jó jazz számot?

z99999
2 pont elég, én mellette még 1x selymezek az megteszi a magáét

jazz-et kedveled?

Pszt.

Ic3 m4n
Változó, 2x-3x általában.

Az sok vagy kevés vagy pont jó?

kakimakifsz
Nem. Kimagyarázni.... kitudja<#dumcsi> lehet igen, lehet nem. Inkább rendõrismiket gyûjtök, de csak 50%, ami sikerül. Itt az SG-n is próbálkozgatok, a múltkori tagot azóta se láttam fellépni:)

Hányszor mosol egy nap fogat?

Kata
Best of Halász Jutka.

Megbüntettek már gyorshajtásért? Ha igen, ki tudtad magyarázni, vagy reménytelen volt a helyzet?

[/cserf][/fülünyúl]

Ic3 m4n
Jól.

Milyen koncerten voltál utoljára?

kakimakifsz
Kelleni kb heti 1x. Inkább 5naponta 1x. De most már 2 hetes a fû:)

Jól kenem gitáron?

oliwwer
Benzines.

Milyen gyakran kell nálatok nyírni a füvet?
kakimakifsz
Hehe:) Most 110, de volt már 140 felett is. Azt nyár végére ismét szeretném elérni.

Benzines vagy villany fûnyírót szereted jobban?

Nem igazán.

Akkor: "Mennyivel nyomsz fekve?"

kakimakifsz
Néha. De csak azért mert ugyanaz más embertõl is érdekel:)

Futni szoktál sportszerûen?

Még mindig 70.

Te ismételgeted a kérdéseidet?

kakimakifsz
Mozillán volt. Cromon is.
Operán nincs, pedig kéne a youtubevideósletöltõ szar.

Mennyivel nyomsz fekve?

Ic3 m4n
Semmi extra..

Van valamilyen toolbarod?

Suliba kell mennem, tehát igen.

Nagy bajom csak nem lehet, vagy mégis?!

kakimakifsz
Valami szarra igen asszem csalán. De nem szoktam észrevenni, hogy tüsszögök.

Kimész a szabadba az UV riadó ellenére?

Ic3 m4n
Nem.

Allergiás vagy?

kakimakifsz
Pénzre:) Pina most annyira nem érdekel.

Próbáltál kicsi korodban aranyat mosni?

Ic3 m4n
Nem jön be, nem szeretem az ilyen zenéket. Általában amiben benne van a remix szó, azt meg se hallgatom, de persze vannak kivételek.

Mire vágysz most a legjobban?

kakimakifsz
Nem vagyok csoki téren válogatós. Volt régen egy Csokito ronda és finom, azt nagyon hiányolom:(

http://www.youtube.com/watch?v=M6G10QgJm1o
Nekem ez nagyon bejön. Neked bejön?

Tarajos Sül
+ de amíg nem dolgoztam addig természetesen, vagy természetellenesen pénzt is kértem, valamikor viszadtam, valamikor nem. :D

Kérdés lent.
Tarajos Sül
Nem szokásom anyagilag, én is dolgozó ember vagyok, legutóbb(1 hete) adtam nekik 30eFt, mondtam nem kell visszadni, majd ha nekem nem lesz.
De pl. most fatert küldöm el pesten átvenni egy vaterás cuccot, õ úgy is ráér, pesten is dolgozik, és nekem olcsóbb is, mert magamra így nem kell fizetni a vonatjegyet, és anyámnál is így szokott lenni, ha elküldöm boltba, mert én lusta vagyok elmenni, õ pedig simán be tud menni hazafelé.. :D

Fehércsokit szereted, vagy az már nem is csokoládé, csak annak hívják, szerinted annyira sz.r?
jhetedikj
Gyerekkoromban szerettem, ma már nem nézném mondjuk meg újra.

Mennyire használtad/használod ki a szüleidet?

anno 1987

kakimakifsz
Mostanában nem. Online nézek sorozatokat. Játszani már nem játszok sokat. Programok meg nem igazán kellenek ujjak.

Linda címû magyar sorozat szerinted milyen?

Fehercsoki
Torrent manapság nagyon elterjedt,nem lehet meglenni nélküle,úgyhogy igen.(és itt nem feltétlenül az illegális letöltésekre kell gondolni,máshol is használják)

Ha érdekel egy film akkor mit teszel?(1: megnézed moziba 2: letöltöd a kamerás változatot 3: megvárod a dvd/blueray változatot és letöltöd)

jhetedikj
spontán soha

szoktál torrentezni?

anno 1987

kakimakifsz
Egybõl gyógyszer. Ha még az elején elkapom, akkor nem fogok szédülni, hányingerem lenni stb. Mondjuk igen masszív fejfájásaim vannak.

Orrod szokott vérezni? (spontán nem verekedéstõl)<#crazya>

Fehercsoki
Nem tudom,szerencsére eddig nem tapasztaltam nagyobb fájdalmat.De a fejfájást kétségkívül utálom.

Ha elkezd fájni a fejed akkor rögtön gyógyszert veszel be vagy inkább kíméled a májad?

kakimakifsz
Igen, de szar volt.

Fejfájás a legszarabb fájdalomtípus neked?

Fehercsoki
Alapból nincs vele baj,de hogy 5 milliárdot költenek erre...Ez államszinten nem sok pénz,de ha ezt az összeget odaadták volna a kutyamenhelyeknek akkor egy problémával kevesebb lett volna.

Eddig is lehetett 112t használni nem?

Tarajos Sül
Nem tartom magam annak, próbálok épp az ellenkezõje lenni, hogy minél kevesebb konfliktust teremtsek, de ha valaki bunkó velem, akkor én is az vagyok vele, kivéve, ha egy hozzám közel álló személy bunkó velem, akkor azzal nem bunkózok, inkább próbálom a jó útra terelni a dolgot(és van rá esély, hogy bocsánatot kér), de ha nem lehet, akkor tök mind1, hogy én is bunkó vagyok-e vele, vagy nem..

Halottad (e/a)zt a hírt, miszerint megszûnik mindhárom segélyhívó szám?(104, 105, 107)
..Mit gondolsz errõl?
Ic3 m4n
Nem, ha szólnak akkor talán arrébb álok, attól függ hogy kérnek meg.;)

Mennyire tartod magad bunkónak?

Fehercsoki
Semmit sem szólok,nem érdekel ki miben szenved,csak azt nem szeretem amikor ezt az én káromra teszik.Pl. mellettem cigiznek és ezzel engem is károsítanak.

Tekintettel vagy másokra amikor cigizel?(pl. megkérdezed hogy zavarná-e õket,vagy olyan helyen gyújtasz rá ahol nincs senki aki nem cigizik)

Tarajos Sül
Sajnos mostanában visszaszoktam rá, ami azt jelenti, hogy egy doboz cigaretta kitartott kb. 4 napig, max egy hétig, az most kitart max. 2 napig, mivel most dolgozok, van pénz, és amikor pihi van, vagy a fütyink :D kivan mindennel(építõipar, más szakmák akadályoznak stb. )akkor muzsáj rágyújtani.
Kék multifilter, de ha egyszer elmegyek egy dohánybolt elött, és lesz nálam 1500 Ft felesleg, akkor mindenképp veszek ilyen cigarettát, nagyon finom, már szívtam mindkét fajtából.

Mit gondolsz azokról, akik szenvednek valamilyen káros szenvedélyben, mégsem kérnek segítséget?
Pl. én a cigarettában, mégsem veszek nikotintapaszt, elektromos cigit, stb. (Igaz a mennyiség, amennyit én cigarettázom az semmi a többi dohányos emberhez képest..)
Ic3 m4n
Amszterdamba nagyon szívesen elmennék.

Cigizel? Ha igen milyet szívsz?

Tarajos Sül
Ha minden igaz, és ha úgy tervezi a házigazda(Õ :D ), akkor egyik barátom szülinapját ünnepeljük meg nála, ivászattal megfejelve, közepes hangerejû zenénél. :)
Ezen a héten szombat este.

Ha lenne rá alkalmad, hogy elmehess külföldre nyaralni, akkor melyik helyre mennél?

Ic3 m4n
Win7

Mikor mész legközelebb bulizni, és hova?

jhetedikj
Mikor mit.

Vettem új laptopot (ACER Aspire 5736Z). Milyen oprendszert tegyek rá?

anno 1987

Biztosan újrakezdenék mindent nagyjából a bölcsitõl kezdve, ha lenne lehetõség. De hát nincs.

Komoly kérdéseket vagy csak az egyszerûeket szereted jobban?

kakimakifsz
Még nem ismerem õket. Üzleti körökben jó lenne, ha lenne szavam. A családomra semmiképp. A barátaimat meg nem érdekli mit csinálok.

Mi az amit nagyon megbántál életedben?

z99999
amíg nem ágaznak ki belõle szõrszálak, mint egy karácsonyfán, addig elmegy, bár ez nagyban függ a többi ruhától is, mennyire passzolnak hozzá, mennyire kurvás az összkép stb.

kire/kikre akarsz jelentõséggel bírni?

Pszt.

Kata
Asszem Samsung.

Mi a véleményed a harisnyákról (mindenfajta és természetesen lányokon nem fiúkon)?

[/cserf][/fülünyúl]

Victor1103
Jövõlátó képesség. Az is csak 1 hétre kéne amig elõrelátom a kövi heti lottó számokat aztán pedig a pénz nevû erõre teszek szert életem végéig:)

Melyik szórakoztató elektronikai márkából van odahaza a legtöbb?(Sony, LG, Samsung, Toshiba stb)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ic3 m4n
Sorozatokból ofkorz Tony Soprano:) filmekbõl..háát..eljátszanám supermant;)

Ha lehetne 1 erõd, mi lenne az?

kakimakifsz
Sok jó napom van, amikor nem jut eszembe a hajtás. Akkor boldogabb vagyok, mint hétköznap. Ilyen szülinapi meg hasonló szarságok nem olyan fudejók.

Melyik filmben melyik szerepet játszanád el? (sorozat is jöhet)

Ic3 m4n
Egynek elment.

Melyik volt életed eddigi legjobb napja? (Vagy sokkal jobb mint az átlag?)

kakimakifsz
Hát:) 500 Ft ami mozog az jöhet:) mindegy hogy fehér vagy vörös száraz van édes.

Milyen volt a napod?