Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
mikor hogy.. kb 3 (10 a leglustább)

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet?

zsoltioregon
Ma és utóbbi napokban 8 (mármint nagyon lusta)

Mennyire vagy lusta? 0-10ig? 😊

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Ic3 m4n
ja

zsoltioregon
Igen.

Te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Peter1
ilyenkor sajnálom, hogy nincs VIP-em <#zavart1>
szarul megfogalmazott kérdés. bocsi.

Ide mit lehet írni?

Tarajos Sül
Optikai, vezetékes jeltovábbítással. 😛 😄
( Nekem, amikor várakozott a topic(csak a banner töltött be, írni se tudtam volna), akkor a firefox kiírta, hogy várakozik a fastonlineusers.com címre, ami megtalálható volt a topicfigyelõben, ami figyelte, és kiírta automatikusan számmal, hogy "xy ember nézi most a topicot.")A kód egyébként megvan. 😊
Most, hogy kivettem a probléma nálam sem áll fent, ugy, mint Peter1-nél.

Szoktál káromkodni?
zsoltioregon
He? Az optikai és vezetéskes (Hama)

Neked?

Peter1
nem.

optikai vagy rádiós egér?

Ide mit lehet írni?

Peter1
igen <#eljen>

Ide mit lehet írni?

zsoltioregon
Nekem eddig is gyors volt. Nem érzek különbséget. (2Mbit-es a netem)

Odafigyelsz az étrendedre?

Tarajos Sül
Akció.

Így gyorsab a topic betöltése? 😊
Peter1
nekem lassítja

vígjáték vagy akciófilm?

Ide mit lehet írni?

Tarajos Sül
#58191: Az is, most hogy így mondod. 😊
Talán boksz, mint nézõ, vagy biciglizni bicigliznék versenyben, leginkább terepre gondolok.. Az országúti az nem olyan izgi.. 😊
Sajnos nincs az utóbbira lehetõségem.

Neked is lassan tölt be a topik, illetve, látható-e, az a szám, hogy "xy ember nézi most a topikot.·
Csak azért, mert elég lassan tölt be, fél perc kb.. mert várakozik a fastonlineusers.com címre, ami a piros szöveges(ember nézi most a topikot..) figyelõhöz szükséges.
Ha lassít ez neked is, akkor muszáj lesz kivennem.
ressy14
Utánanéznék, hogy valóban mûködne-e 😄 De ha a kérdésed az lenne, hogy esetleg vennék is tõled, akkor csak abban az esetben, ha sorozat-gyártanád a cuccot és jövedelmezõbb lenne egy átlagos bojlernél.

Van olyan sportesemény amelyen rendszeresen részt veszel, mint nézõ vagy sportoló?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Elektromosat inkább hibrid helyett.
Nagyon odavagyok az e-autóért, és e-motorért.
Utóbbit tervezem is a nyárra, hogy beruházok egy simson robogó féle motorra, és azt átalakítani. Elvileg nem is kéne rá semmilyen engedély, csak a biztosítást az e-motorra megkötni a valós adatokkal. Kb 150-200eFt kellene. Sokkal jobban húz, minr egy benzines, márcsak azért is, bár a benzines szörnyetegnek szerethetõbb a hangja, de az elektromos hangjába is belebolondulnék. 😊

Hiszel abban, mûködne, ha amolyan bojlert készítenék, rendesen szigetelés, fûthetõ az alja, csak áram, és gáz helyett az aljára rátükrözött 5-6 "tükrözött" napfény melegítené azt, gõzt feljesztve a tetején, ami hajtana egy generátort? Hiszel abban, hogy az elképzelésem mûködne? 😊
/Hozzáteszem, egy normál fekete felület napközben épphogy nem égeti meg a kezem, és arra még nincs is fény tükrözve./
ressy14
Kb. 6. Amit szeretek csinálni, ahhoz nem vagyok lusta.

Ha lenne rá pénzed vennél Hibrid kocsit, vagy leszarnád és inkább egy drágább "luxus" verdát választanál?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Jobb

Ic3 m4n
"vezetékes", de vezeték nélküli 😊

jobb vagy balkezes vagy?

zsoltioregon
analóg

#58184 300M (nem C) erõssen gondolkodok, de Opel Omega lesz sztem 😊

Van még jelenleg is aktív, vezetékes telefonotok?

Peter1
Chevy (Távol-Keletrõl)

analóg vagy digitális karóra?

Ide mit lehet írni?

w77d
Cadillac CTS

szereted az amcsi verdákat?

zsoltioregon
pisztoly<#finom>

Milyen kocsid van?

w77d
bejönne, de most szerelmes vagyok az én Walther P99-embe 😄

pisztoly vagy puska kéne inkább?

zsoltioregon
El bizony.

GS-18 bejön? (9x19mm 7N31 nagy átütõerejû tölténnyel)

w77d
jah... be tudom pötyögni a kocsim GPS-ébe hogy hova akarok menni 😄

ha a pisztoly elé párnát rak az ember, vajon tényleg elnyeli a hangot?

zsoltioregon
Ha Pesten hamar elindulsz gyorsabb az autó, Békéscsaba Debrecen meg nem olyan jó a tömegközlekedés, ott egyértelmûen a kocsi a jobb. Figyelni meg figyelek.

ON

zsoltioregon
Reggel kurvafosul voltam (valami keringési szarság), délelõttre mindig 100%-os leszek estére meg nagyon jó a kedvem.

GPS technológiához értesz?

Tarajos Sül
Tömegk. gyorsabb lennél, és nem kéne figyelned se.. Lámpákra stb. stb.

ON.

Nincs, de jó lenne. 😊 (Kinek nem? 😄 )

Milyen napod volt?
zsoltioregon
Na vajon?

Van kocsid?

Tarajos Sül
Hirtelen nem jut eszembe, de szerintem nem.

Ha választhatnál tömegközlekedés, saját jármû között, melyikkel mennél?
zsoltioregon
nem csak fordítva 😞 (csukló)

és Ön?

Ic3 m4n
olcpájsz stift és adidas dezodor

juttattál már valakit kórházba?

zsoltioregon
dezodor. sokféle. De a FA és Gilette a kedvencem

Önnek?

Ic3 m4n
így sorba 😉

Dezodorod golyós, stiftes, vagy spray-s?

Peter1
igen.

ha eszel édességet akkor mit (csoki, cukorka, fagyi.....)?

Ide mit lehet írni?

zsoltioregon
kéne, de én se teszem 😊

Arra is szép felhõtlen az égbolt és világít a Hold mint állat?

Ic3 m4n
nem

kéne?

zsoltioregon
Googleben kerestem rá asszem a Solidworks kulcsszóra (3 éve)

Fogorvoshoz jársz negyed évente?

ressy14
17. De ezekbõl naponta csak 7-8 frissül állandó jelleggel.

Hogyan találtál rá az SG-fórumra?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Használok és googlenaptár is riasztásra van állítva.

Háyn fav topicod van SG.hu-n?

zsoltioregon
Történelmi leírást pont ma olvastam (KGB telepatika kisérleteirõl) regényt meg ha van idõm. Fõleg szakmába vágó, vagy ilyen "csinálmeg" könyveket olvasok, mint pl ez: Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj (pdf)

Háyn fav topicod van?

ressy14
Van egy 2. vh-s stratégiai könyvem, néha azt olvasgatom, de egyébként nem szoktam olvasni, fõleg nem regényt. Inkább dokumentum filmeken élek. 😊

Használsz határidõnaplót vagy mindent megtudsz jegyezni?

Dum spiro, spero.

Peter1
nem. jelen pillanatban nem látok erre esélyt (sajnos).

olvasol szépirodalmat (pl.: regény, történelmi leírást)?

Ui.: +fav a topik

Ide mit lehet írni?

Tarajos Sül
Nem voltam még, és nem is leszek.

Szerinted milyen lesz az élet 2013-ra?
Anyagilag stb.. úgy õsszeségében.
Pl. kevesebb lesz az állam adóssága, és ezért stabilizálni fogják úgy a helyzetet, hogy kevesebb munkanélküli is lesz stb..?
Martinez01
Petõfi rádiót koleszba.

Voltál koleszos, vagy leszel?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ressy14
Még azt hordom, kicsit fázósabb vagyok az átlagnál. De attól tartok, hogy miután eltettem, nem kell majd a tavaszit elõvenni, mert annyira meleg lesz. 😞

Milyen rádiókat szoktál hallgatni és mikor?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Egy csomo mindenre jó:

Opera alatt pl ezekre:
A bõvítmény funkciói:
- Chat elrejtése
- 'Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez' több oldalon keresztül
- Csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása <Ötlet: Malakai>
- Rövid kommentjelzõk
- Egyéni tiltólista <Ötlet: cSuwwi>
- Egyeid megjelenés pár helyen
- Az oldal aljára érve automatikusan elõtölti a következõ oldal kommentjeit
- Navigációs gombok a topikokban
- Animált válaszerre üzenet lenyitás
- Overlay commentbox
- Nekem érkezõ üzenetek kiemelése
- Üzenetek szálonkénti elrendezése
- Említett kommentek beidézése
- Oldalsáv blokkok átrendezése, rejtése
- Kedvencek automatikus frissítése
- Összes topik olvasottnak jelölése
- Reklámok eltávolítása
- WYSIWYG Editor <Ötlet: tomsolo>
- Smilek típusuk szerinti csoportosítása
- Topic fehérlista
- Üzenetközpont
- Topikba érkezõ üzenetek automatikus kinyerése
- Felhasználói profilcsoportok

4 féle böngészõhöz elérhetõ itt:

Téli kabátod elraktad már?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Tarajos Sül
Nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz, de nem használok semmit, csak ide írok, és változtatgatom néha-néha a gombok szövegét.

Ha választhatnál tömegközlekedés, saját jármû között, melyikkel mennél?
georgesmatyas
Igen, legutóbb a VV-re szavaztam. USA-ba szeretnék jutni, de nyáron jó néhány magyar városba is elmegyek, amit szerettem volna megnézni.

Sg.hu kiegészítést használod?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
jelenleg nokia 3310

Hívtál, küldtél már sms-t televizíós mûsorba?Mi az a hely, ahova szeretnél eljutni?