Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter1
igen, jelent meg már "interjú" velem <#zavart1>

Exkluzív interjú **************rel, aki megnyerte Kimi Raikkönen kesztyûit! (április 20-án)

A csapat múlt héten meghirdetett játékán egy magyar fiatalemberé lett a fõnyeremény: a 2007-es világbajnok dedikált versenykesztyûje!

Csupán 3 kérdésre kellett helyes választ adni ahhoz, hogy az alakulat és a pilóták rajongói gazdagabbak lehessenek egy, a finn világbajnok által dedikált versenykesztyûvel, három másik szerencsés nyertes pedig 1-1 csapat sapkának örülhetett – a versenyzõk kézjegyével ellátva.

A játék eredményhirdetése ma volt és végül Végvári Péter lett az a szerencsés, akihez nemsokára megérkeznek azok a bizonyos kesztyûk. Ennek okán beszélgettünk vele Raikkönenrõl, a Lotusról és a Forma-1-rõl. Íme az interjú avagy hogyan látja egy rajongó ma, a Forma-1 világát! A nyeremény átvétele után pedig exkluzív képeket közlünk a dedikált kesztyûkrõl!

Amikor elküldted a válaszokat a Lotus F1 Team nyereményjátékára, mennyi esélyt adtál magadnak, hogy te nyerd meg a fõdíjat?
„Gyakorlatilag semmit. Nagyon sokan játszanak és az esély vajmi kevés volt. De most szerencsém volt. Örülök neki.”

Mióta követed figyelemmel a Forma-1-et? Raikkönen az egyetlen kedvenced vagy drukkoltál azért másnak is?
„Gyakorlatilag a ’80-as évek végétõl. Kimi a fõ kedvenc, de Niko Hülkenberg, Niko Rosberg és a McLaren (mint csapat) pilótái a kedvencek.

Mi a véleményed a finn idei teljesítményérõl? Mit vársz tõle az év végi elszámolásnál?
„Szerintem erõsebb, mint eddig bármikor. Ugyanaz az elvárásom, mint az év elején is: tisztességes helytállás, a lehetõ legjobb eredmény és titkon egy kiugró eredmény Monacoban és Spaban.”

Szurkolói szemmel nézve, szerinted a Lotus a legmegfelelõbb csapat Raikkönen számára? Miért?
„Sok lehetõsége nem volt. Mivel mindenképpen versenyezni akart, így a Williams és a Lotus jöhetett szóba. A kettõ közül eddig úgy tûnik, hogy jól választott. Nyilván ha lenne lehetõség, más csapatban is el tudnám képzelni. Például a McLarenben.”

Az utóbbi években a Forma-1 jelentõs változásokon ment keresztül. Eltûnt a gumiháború, majd a hivatalos abroncsbeszállító is változott. Mit gondolsz a Pirelli gumikról?
„Olyanok, amilyenek. Jót tenne a sportnak, ha lenne még egy gumibeszállító. Ezzel egy újabb taktikai lehetõség nyílna meg a csapatok elõtt.”

Az európai pályák egyre inkább háttérbe szorulnak, míg az arab és távol-keleti vonal megerõsödni látszik. Szerinted ezen a téren helyes irányba megy a Forma-1?
„A Távol-Keleten van most a pénz, a befektetõk. Ez jelentõsen befolyásolja a sportot. Amúgy nem, nem örülök neki. Sok klasszikus európai pálya esett ki emiatt. Szívesen látnék újra versenyt például San Marinoban.”

Idén már új csatornán követhetjük figyelemmel a Forma-1-es futamokat. Hogy tetszik az M1-es közvetítés? Javasolnál valamilyen változtatást az új csapatnak?
„Tetszett, de van még javítani valójuk. Az a háttér borzalmas, ahogy forog az autó. De még csak három versenyen vagyunk túl. Biztos, hogy fognak fejlõdni, javulni.”

Végül egy utolsó kérdés a mostani hétvégére vonatkozóan. Ellentmondásos híreket kaptunk ezidáig Bahreinbõl, a szembenálló felek mindannyian mást nyilatkoznak. Véleményed szerint helyes döntés megtartani a shakíri versenyt?
„Valahol örülök neki, hogy versenyt lehet nézni, valahol nem. De csak úgy rendezzenek versenyt, hogy mindenki (versenyzõk, csapatok, nézõ) abszolút biztonságban van. Reméljük nem lesz gond. De jövõre az FIA-nak jobban át kell gondolnia. Valamilyen szintû garanciát kell kérni, hogy nem lesz balhé. Ha nem tudják garantálni a normális lebonyolítást, akkor nem szabad versenyt rendezni. De soha többet.”

Ide mit lehet írni?

Peter1
igen, jó dolog megnevettetni az embereket, arról nem beszélve, hogy nekem is jobb kedvem lesz.

ha szabadnapod van általában mivel töltöd a szabadidõdet?

Ide mit lehet írni?

Én majd az leszek. 😊

Szoktál vicceket mesélni?

★★★★★

georgesmatyas
az vagyok

te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

ressy14
Gyümisbõl bármilyen jöhet. Más nagyon nem.

Lennél ismert "celeb"?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
earl gray, menta keverék

Te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

videobaby
nem hát.

milyen teát kedvelsz?

georgesmatyas
nem

Te?

ressy14
Nem.

Te?

Dum spiro, spero.

videobaby
is-is.

cigizel?

ressy14
Nem 230, de kisebb voltokkal szórakoztunk még kölök korunkban.

Humán vagy reál beállítottságú vagy?

Dum spiro, spero.

videobaby
optikai.

rázott már meg áram?

georgesmatyas
igen jó.

Optikai, vagy golyós egér?

videobaby
van szemüvegem.

neked?

Eddig buszt még nem vezettem, csak egy Mercedes Sprintert, de abból létezik busz változat is. http://www.kisstrans.hu/im_mercedes_kisbusz.jpg

Jó a szemed?

★★★★★

georgesmatyas
CAD-es egy kis cégnél, feketén alkalmilag.

Milyen buszt vezetsz?

Martinez01
Sofõr vagyok, az egyik volántársaságnál😊

Neked?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Gyûlölöm azt a mesét. Kajak 1 részt nem láttam végig.

Mi a foglalkozásod?

biomage
Simpsons 😊

amugy megvan az ucso is, az american dad volt 😄

melyik a te kedvenc simpson részed?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

georgesmatyas
A

Neked?

biomage
passz, menj be a vodafonhoz

válasz, SP vagy Family gay"tudom hogy guy" vagy simpson vagy cleveland show vagy az a másik mi is a neve? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tarajos Sül
A hét elején találkoztam velük, mikor este 7-8 felé füvet nyírtam, de nem sokat vagyok kint ilyenkor este a szabadban, szóval nem tudom, de nem olyan messze van tõlünk a tó, ugyhogy közel lehetnek.. 😄

Szerinted ha felajánlja a vodafone, hogy megint meg lehet szakítani a hûségnyilatkozatomat, akkor azt ingyen fogja megtenni, vagy ugyanúgy ki kell fizetni a telefon árát?
(Tudom, hogy nem õk tehetnek a kormány b.szásairól, de elég idegesítõ, hogy mióta 6 ezerrel tavaly december elején megkötöttem a hûségemet náluk 2 évre, azóta fizetek 6300-at a 27%-os áfa miatt, most pedig megint feljebb nyomják. A 27%-os áfaváltozás idején benne volt a havi levelemben, hogy meg lehet szakítani a hûséget, de bõvebbet nem tudok.)
mondhatjuk úgy is

sok szúnyog van felétek?

★★★★★

biomage
mint például a puma vagy oroszlán? passz

amikor ide írsz, unatkozol? ezért vagy itt?

videobaby
persze😄

nagymacskákat is?

biomage
mondjuk

csináltunk hawaiit + gombás marharagusat + téliszalámist és vegát

és te?

videobaby
hááát, nem tudom, elég rég sütöttünk már.
(egészségedre😊 milyen feltétek voltak?)

szereted a macskákat?

biomage
Nem hasonlítok rá, nem vagyok ekkora nagy 😄

mármint a topik bannerjére értetem a kérdésemet 😄

mikor ettél utoljára házi pizzát? én ma 😊 4 félét csináltam 😊

videobaby
kenpachi😄 ezt mindneki tudja😄

hasonlítasz hozzá?😄

biomage
nem

melyik karakter vagyok a bannerben? 😊

georgesmatyas
operán véletlenül. nem sok értelme

Te?

nem

használsz a böngészõdben gesture-okat?(egérmozdulatok)

★★★★★

georgesmatyas
soha. még olyan színes jeges izét se ittam amit keverget egy gép😄

Naoszt! Vótá fent szombaton?

videobaby
átlagosnak mondanám, de ez csak kisegítés.

eperturmixot ittál már?

Ic3 m4n
nem napozok, csak melózok a napon, akkor meg póló és sapka.. és hûtöm magamat

jó fizetésed van?

Tarajos Sül
#59437: Köszike. 😊

Ásványvíz, mentes.

Ha kint tartózkodsz a napon, figyelembe veszed a figyelmeztetésetek, mint pl, hogy bõrrákot kaphatsz, leéghetsz, stb stb, és komoly intézkedéseket teszel a védelemre, vagy úgy vagy vele, hogy napozol, legalább lebarnulsz..!!?? 😊
Ic3 m4n
nincs szakvégzettségem(még)

ásványvíz vagy csapvíz?

hajópincér (pedig középsuliban autóelektronikát tanultam)😄

neked?

★★★★★

ressy14
Semmilyen piacra nem járok. Elsõsorban a felsorolt indokok miatt.

Mi a szakvégzettséged?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Nincs. Biztos drága...<#idiota>

Szoktál kimenni ilyen ódivatú piacra, ahol a "Piac" fedõnevû gyülekezés humanoid szereplõi a következõ etnikai ill. szociológiai megoszlásban szerepeltetik magukat:
50%. a napot általában deficittel záró zöldség és baromfitermékeket árusító pletykás vénasszony
20% roma, aki az induló áron 12000-es krovakulcs-készlettel 20 percig "üldöz" míg le nem mennek 5000-re és megveszik tõlük, ill lopott cigit biciklit, hegesztõt, csengõt ((de csak a külsõ része van meg-vajon miért<#idiota>-)) árusító réteg
25% pénz nélküli kiégett alkesz/kábszeres/depressziós/idegbeteg réteg, akik a vásárlók maguk.
5% eme kis kollektíva evészeti és ivászati igényeit kiszolgáló lángossütõk kocsmárosok hentes stb
Na igen vagy nem?

videobaby
kicsit gitározni😊

van fóbiád?

még nem de szeretnék valamin megtanulni

te?

★★★★★

videobaby
nem, ez csak pihentagyú kitaláció.

játszol hangszeren?

dehogy, ki szoktam ülni és nézni a villámokat 😊

félsz, hogy becsapódik a földbe egy aszteroida és mind meghalunk?

★★★★★

biomage
nem is tudom, talán

te?

videobaby
vidék.

félsz a vihartól?

igen

Budapest, vagy vidék?

★★★★★

videobaby
barna a szemem, és 164 cm magas vagyok.

könnyen barátkozol?

biomage
kék 😊

a tiéd?

zöldesbarna

milyen magas vagy?

★★★★★