Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Big Mac

hány fekvõtámaszt tudsz megcsinálni?

★★★★★

MR ME
nem szoktam, nem szeretem a zajt...

mi volt ebédre?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

georgesmatyas
elõfordul.

Te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Persze.

Szoktál kiabálni?

★★★★★

georgesmatyas
Igen is meg nem is. Közben mikor csinálsz valami nagyot izgulsz görcsölsz, de mikor sikerül az kurvajó érzés.

Te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Tarajos Sül
Ha engem kerdeztek, engem nem zavar az off, amugyis hajt a kivancsisag, mint mindenki mast 😄 ,csak nem akarok rossz hazigazdanak latszani, ha benthagyom. 😊

Most szulinapomra juli elejen.
Tulajdonkeppen nagyon akartam venni, annak, akitol kaptam, vettem is neki, de feltem, ha o tole nem kapok(a jelkepre, es az odafigyelesre ertem), akkor az nem fog jol esni, es en ajandekot nem veszek neki tobbet 😄, de ha nem veszek, akkor meg o gondolja azt, hogy nem gondolok ra. Bonyolult. 😄

Szereted a kihivasokat? 😊
videobaby
(köszi😊 már eszemben sem volt, de kaptam is érte😄)

ha nem olyan savó zöld, mint mamámnak, akkor szépnek találom.

mikor kaptál ajándékot legutóbb?

narancsos süti, grt a tékhez mégis te vitted 😄

neked bejönnek a zöld szemû lányok/fiúk?

★★★★★

videobaby
nem szeretem a sört.

kedvenc sütid?

Ic3 m4n
nem

kedvenc söröd?

Tarajos Sül
Nem tudom mennyi, mert csak egyszer ittam, többet nem szándékozom.

Láttál már valahol Kit-Kat tölcséres jégrémet?
Már régen láttam plakáton, reklámban, de még nem volt hozzá szerencsém sajnos. 😞
Tarajos Sül
Nyugiii... 😄 😄
georgesmatyas
lehet. kb 3 tucat van nem ismerem mind, fõleg a kokeró negyedbõl.

Kedvenc kocsmádban mennyi a Kõbányai?

ressy14
<#nevetes1>

Van, de már vagy 3 éve nem is használtam.

Van a településeteken Muskátli nevû kocsma?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
3 is.

neked?

ressy14
nem.

Van bicajod?

Dum spiro, spero.

videobaby
a vadonban szerintem eleve meghalnék. nem értek a gombákhoz, annyit tudok, hogy amelyiknek van gallérja, az tuti mérgezõ.

vezettél már részegen?

georgesmatyas
de. de a bolti gombában megbízok.

értessz a gombákhoz, vagy megölnéd magad a vadonban? 😄

videobaby
csirke, vagy pulykamell, leginkább, de jöhetnek vörös húsok is. csak nyúl és kacsa ne legyen.

nem félsz a gombamérgezéstõl?

georgesmatyas
csirkemell.
tejszínes gombás szósszal, vagy Orlysan, vagy akárhogy

Te?

videobaby
cserép

milyen húst eszel legszívesebben?

immovable
Ritkán hazudom, ez egy elég gyenge pontom, pedig állítólag erény.

Cserép, zsindely vagy palatetõs a házatok?
georgesmatyas
Manipuláláshoz szoktam hazudni, haveroknak nem hazudok, mert csak visszaütne.

Te?

immovable
Nem.

Õszinte embernek tartod magad?
georgesmatyas
2x. egyik borzalmasabb volt mint másik.

Hát te speedeztél-e már valaha? EKI, MDPV, netán koko és hasonszõrû pörgetõ is számít.

immovable
Szendvics. 😞 Melóban vagyok.

#59991 Igen. Majd 190 vagyok.

Szívtál már valaha füvet?
georgesmatyas
bezony. jól termett idén minden kivéve a répa. Nemsoká saját fõtt kukoricámat zabálhatom.

Mi volt az ebéd?

hungary27
Igen.

Elégedett vagy a magasságoddal?
immovable
Van elég sok, fõleg a helyi sportreptéren, esõ után, illetve sok erdõ van erre.

Szeretsz kertészkedni?
georgesmatyas
nem. majd kiderül 😄 de nem szoktam fosós lenni, inkább székrekedéssel küszködök gyakran.

Esztergomba sok a gomba?😊

immovable
Esztergom. 😊

Nem fosol a sör, dinnye kombótól? 😄
georgesmatyas
46.733096,21.370125
Pörkölt van burgonyával+sör+dinnye, ha sietsz 😄

Háte?

immovable
Nem, mert nem értem. 😊

Merre laksz?
georgesmatyas
A mechanika, kinematika, dinamika része érdekel. Hõtantól okádok, fénytan detto.

Kémiát szereted?

immovable
Egy-két hülye van, ha a tágabb horizontot nézem. Én az élni és élni hagyni elv alapján élek, így szeretném hinni, hogy jó szomszéd vagyok.

Szereted a fizikát?
georgesmatyas
2014 lesz legkorábban, azt is csak csinálom 😄

Hülyék a szomszédaid, vagy te vagy a hülye szomszéd?

immovable
Februárban lesz.

Hát neked?
georgesmatyas
fehér.

van gyereked?

immovable
Nem. 😄

Barna vagy fehér kenyér?
georgesmatyas
fõleg pénzcsináláson, vállalkozás alapításon. Ha épp valami szarul sült el, azoknak a dolgoknak a kimenetelén. Kivel kéne haverkodni, kinek érdemes a seggét nyalni. Ilyesmik. Mostanában mély tudományos témákon már nem agyalok, max gépészeti szarok motortérben tárcsák kompresszorok hogy férjenek el, karosszéria kialakítás apróságok.

vezetés közben szoktál fikázni?

immovable
Olvasok, sportolok, családdal vagyok, ha van rá fölös pénzem gokartozom, ha még több van - elég ritka - repülni szeretek, ejtõernyõvel ugrani.

Min szoktál elmélkedni?
georgesmatyas
olvasás, elmélkedés, net

te?

immovable
Igen.

Mivel szereted a szabadidõdet tölteni?
Inkább a Man.

Vettél már kocsit?

★★★★★

georgesmatyas
fõleg bizniszmen vagyok. Amúgy csicskulok egy kis helyi cégnél.

Scania R, vagy MAN TGX?

Nem.

Mivel foglalkozol?

★★★★★

immovable
Nem.

S te valamire?
georgesmatyas
maybe, maybe not

Allergiás vagy a darázs/méh csípésre?

immovable
Nem.

Ezt már kérdezted nem.?
georgesmatyas
Mondhatjuk. Nagy melegben kevesebbet tudok, de azért kipihent vagyok.

Érezted már azt akár néhány másodpercre, hogy halhatatlan vagy?