Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok szúnyog van felétek?
Dum spiro, spero.
Ha én meggyújtanék a szabadban egy viaszos fáklyát, azért is szólnának, hogy oltsam el, mert tûzgyújtási tilalom van érvényben? 😊
(le lenne szúrva a földbe, a lecsöpögõ viasz pedig nem gyújt tüzet, de természetesen felügyelet melett)
Ha én meggyújtanék a szabadban egy viaszos fáklyát, azért is szólnának, hogy oltsam el, mert tûzgyújtási tilalom van érvényben? 😊
(le lenne szúrva a földbe, a lecsöpögõ viasz pedig nem gyújt tüzet, de természetesen felügyelet melett)
és te Bagolyvár kiadós könyvet?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
olvastál már Korongvilág könyveket?
"The trees move. Do you not see it?"
tudod mi az a hogyishijják?
All hail the double x!
hogy keveredtél ide? (sg)
Miért regeltél az SG-re?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
errefelé tényleg szokott lenni "moderálás", vagy azért annyira el van mindenki engedve mint sg-n mindenütt máshol? (aka kurvaanyázz nyugodtan, csak ne másik fórumozót)
lószart késõ. 6 évesen bõven elég elkezdenie.
Én 8 voltam mikor uszodába jártam.
Olyan vagyok a vízben mint egy sellõ csak szebb
még nem késõ megtanulnia nem?
All hail the double x!
sok a kiskorú gondolom
Fiad tudemá úszni?
#60953 nanááá
#60951 Nein
#60952 Nein
Sül (ÁVÓsül) Házigazda elvtársnak mennyi idõbe telik majd cenzúrázni ékes hozzászólásinkat 😄?
miylen sört iszol?
All hail the double x!
te szemüveget vagy bármi egyéb "fémet"?
A röntgendiffrakció egy anyagvizsgálati módszer megnevezése?
All hail the double x!
csapott már meg 220?
Röntgendiffrakció tudodé miaz?
mekkora ellenállást kapsz, ha párhuzamosan bekötsz 4 db 2 ohm-osat?
heti 1-2 alkalom (piros nem számít 😛)
nem szeretem a sztárvárszt.
mennyi a gyök 2 négyzete?
All hail the double x!
Kedvenc Star Wars szereplõ?
fekete komédiákat csíped? (Grosse Point Blank, Burn After Reading, stb)
maszturbálolsz még vagy hogy van nõstény nem?
cracked-et szoktad olvasgatni?