Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter1
Gondolom egyenlõre csak a Mekiben.

Másnak is vírus riasztást jelez a Crome erre a topikra?

Ide mit lehet írni?

videobaby
nem hallottam.

minden boltban lehet majd kapni, vagy csak mekiben?

Tarajos Sül
Eléggé.. :) Jövõhét után hétfõn kezdõdik egy egy hetes nyaralás Balcsin..
..most ezen a két napon(ma, és holnap) eléggé szét fogom magam unni, de hétfõn megyek 1-2 alkatrészért pestre, és hétfõn összedobok egy cuccot, amire szerintem nagy siker fog várni, ha eladásra kerül, azon kívül adok is el, és veszek is, szóval keresek egy kicsit, a saját pénzem "befektetésével."

Halottál már róla, hogy Magyarországon hamarosan forgalomba kerül a McDonalds ketchupja? (rendes flakonos kiszerelés lesz állítólag)
(nem reklám, nincs link. ;) )
videobaby
inkább disszonáns.

neked?

MR ME
nem nagyon, mellettem van, ha fázom magamra húzom, de ilyen már rég fordúlt elõ :)

jó kedved van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

videobaby
hideg gyümölcsleves, tojásos nokedli salátával.

takarózol valamivel ilyen melegben ?

MR ME
mert gyökér volt a modi, és amikor megbeszéltük már nem tudta visszavonni (régen permban visszavonás nem ment)

mi lesz/volt ebédre?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nem

miért bannoltak ki?
MR ME
nincs, nem szeretem a macskákat

tudtad h én voltam a házigazda a topikban míg ki nem banolták a másik regem? :)

videobaby
nincs.

macskád?

MR ME
nincs véleményem, sose volt, de biztos aranyos állat

van kutyád?

videobaby
nekem annyi is sok, mert utálom.

a tengerimalacról mi a véleményed?

MR ME
nem nagyon, kb csak a fórumot olvasgatom :)

1 sör nem sör?

videobaby
aki csinálja, annak biztos.

szeretsz olvasni?

MR ME
még nem, de nem is vonzz a dolog vhogy

jóaz?

videobaby
igen.

búvárkodtál már?

MR ME
még kiskoromban asszem igen, de nem kedveltem annyira

sok zenét hallgatsz?

videobaby
én is. meg msn virus cleanert.

origamiztál már?

MR ME
eset smart security

te?

videobaby
a fene sem tudja, de biztos hántológéppel "lecsiszolják" róla.

milyen vírusírtót hazsnálsz?

Tarajos Sül
.. ez meg a másik.(Nem pont neked, csak kérdezted.)/spoiler alatt/

#61054:

Igen, de nem tehetek semmit sem. Elég sûrûn telóról olvasgatom a híreket, ott írnak mindenfélérõl..Gyorsul az ózonlyuk nagysága, bedõl az euró stb stb.. Kissé elveszi a kedvem, elég nagy jövõ áll elõttem, és mások elõtt is, hogy ilyenek ne történjenek meg.

Gondolkoztál már azon, hogy hogy készítik a hántolt napraforgót magot?(szotyit?)Lefejtik a burkát, vagy elõbb szedik ki a napraforgóból? :D
highlander15
Is-is.

Elszomorít,ami a világban történik?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Tarajos Sül
A színvonallal kapcsolatban picit erõsen fogalmaztam, ezért elnézést kérek, nem áll szándékomban lerontani a topikot alaptalan kijelentésekkel.
Tarajos Sül
Igen. Már kétszer is írtak nekem egy bizonyos személy miatt, Mr. Pííí miatt, hogy néha igencsak lekezelõ, és olyan szavakat használ, ami néha kimeríti a káromkodás fogalmát. Én nem is állítottam, hogy többes személyben írtam volna, csak úgy gondolom,(bárki mással is az életben), hogy jobb, ha az illetõ magától jön rá. :)

Újságot olvasol, vagy a híreket hallgatod?
igen

elmondja a házigazda,hogy melyek azok a kérdések amelyek miatt "törölni" kellene, illetve esett a színvonal?
highlander15
Itthon leszek,filmet nézek,zenét hallgatok.

Tartasz kutyát?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ic3 m4n
ha kifejtenéd kicsit bõvebben mikkel van bajod, akkor lehet hogy mindenki betartaná :D vagyis nagyobb eséllyel próbálnák meg

Mit csinálsz a hétvégén?

Tarajos Sül
Én lassan a "törl" gomb-ra való kattintást, ha valaki nagyon akarja sportot ûzhetek belõle. :D

Szerinted túl szigorú vagyok, vagy nincs is semmi alapja, hogy bármit is törölnöm kéne ebben a topicban, 3. hogy visszaélek a házigazda jogommal? :)
sakk

te?
Büdös Bohóc
wing chun kung fu-t

és te?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fresh Duke
Egyszer megütött állon egy cigány. Még kicsi voltam (Õ is csak pár évvel volt idõsebb, plusz ott volt még 2 fiatalabb testvére), szóval nem tettem semmit, csak elmentem. Ha most történne hasonló, jó eséllyel más lenne a kimenetele.

Tanulsz/Gyakorolsz valamilyen sportot vagy harcmûvészetet?

A heavy cost. I pay it gladly.

Ic3 m4n
nemtudom mi az O.o

vertek már meg?

Calver
helló óriás, te nem tûnsz olyan erõsnek -> nagy ívben viszlát óriás? <#idiota>
bár az jobban idegesített, hogy ha kitápoltad enchant-ot és kovácsolást, master nehézségi szinten elég volt csúnyán nézned az ellenfelekre, és eldõltek a félelemtõl (kiadáskor toltam, akkor még nem voltak nehezítõ modok)
vicces meg a hátbadöfködés láthatatlanság alól <#vigyor1>

tvtropes-t szoktad bújni? (ha nem, ne tedd ha kedves számodra az idõd)

"The trees move. Do you not see it?"

Büdös Bohóc
Nem sokat, Elder Scrollson és Gothicon kívül nem toltam kb semmi mást.

Ha játszottál a Skyrimmel, akkor mesélj valami vicces/idegesítõ sztorit

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver
alternatív-/pop-/zaj-rock pörög leginkább. Faith No More, The Cardigans, The Kills, The Raveonettes, Johnny Foreigner, ilyenek, de zenei ízlésem oly' sokoldalú, hogy az szinte már gömb.

CRPG-ket csíped?

"The trees move. Do you not see it?"

biomage
régi 90es zenét

te?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

videobaby
igen. de néha idegesítõen lassú.

milyen zenét kedvelsz?

persze, cool :)

humi-arit figyelemmel követed?

★★★★★

fogjuk rá :D

lecsúsznál?
egal

gyorsan tudsz gépelni?

★★★★★

bocs látom 6 perce megvan a válasz, pedig a fõoldalon frissítettem :D mind1.

legszebb férfinév? Sámson ? :D :D
kérdésem lentebb
jó kérdés :D nem lennék korrupt, mivel a becsületesség nálam mindennél fontosabb...

adni vagy kapni a jobb?
videobaby
nincsenek "gerincbántalmaim". egyik verzió sem szimpi.

legszebb férfi név?:D

georgesmatyas
ha fizetsz elfogadom :D

ha rendõr lennél korrupt lennél, vagy fosnál az NVSZ-tõl?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

nem tudok ép ésszel dönteni , mert elfogult vagyok, ha ezt mondjuk jó pár évvel ezelõtt kérdezted volna meg tuti egybõl tudtam volna rá válaszolni :D

elfogadható a válasz? Ha igen akkor a kérdésed maradhat :D
georgesmatyas
fuu aham, de nekem az Alexandra nagyon tedszik

neked mi tetszik?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

mindenkinek más

igazam van?
videobaby
nem tippelnék, mert nem akarok nagyon blõd lenni.

legszebb nõi név?

tudtam, hogy õ is db figura de ,hogy pontosan ki azt nem :D

hozzávetõleg melyik részben csatlakozott a többiekhez? (gugliban megnéztem, te ne tedd, tippelj bátran)
Valami Dragon Ball szereplõ az is.

Kaio-Shin-t ismered?

★★★★★