Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnak is vírus riasztást jelez a Crome erre a topikra?
Ide mit lehet írni?
..most ezen a két napon(ma, és holnap) eléggé szét fogom magam unni, de hétfõn megyek 1-2 alkatrészért pestre, és hétfõn összedobok egy cuccot, amire szerintem nagy siker fog várni, ha eladásra kerül, azon kívül adok is el, és veszek is, szóval keresek egy kicsit, a saját pénzem "befektetésével."
Halottál már róla, hogy Magyarországon hamarosan forgalomba kerül a McDonalds ketchupja? (rendes flakonos kiszerelés lesz állítólag)
(nem reklám, nincs link. ;) )
jó kedved van?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mi lesz/volt ebédre?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
miért bannoltak ki?
tudtad h én voltam a házigazda a topikban míg ki nem banolták a másik regem? :)
van kutyád?
1 sör nem sör?
jóaz?
sok zenét hallgatsz?
te?
milyen vírusírtót hazsnálsz?
#61054:
Igen, de nem tehetek semmit sem. Elég sûrûn telóról olvasgatom a híreket, ott írnak mindenfélérõl..Gyorsul az ózonlyuk nagysága, bedõl az euró stb stb.. Kissé elveszi a kedvem, elég nagy jövõ áll elõttem, és mások elõtt is, hogy ilyenek ne történjenek meg.
Gondolkoztál már azon, hogy hogy készítik a hántolt napraforgót magot?(szotyit?)Lefejtik a burkát, vagy elõbb szedik ki a napraforgóból? :D
Elszomorít,ami a világban történik?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Újságot olvasol, vagy a híreket hallgatod?
elmondja a házigazda,hogy melyek azok a kérdések amelyek miatt "törölni" kellene, illetve esett a színvonal?
Tartasz kutyát?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Mit csinálsz a hétvégén?
Szerinted túl szigorú vagyok, vagy nincs is semmi alapja, hogy bármit is törölnöm kéne ebben a topicban, 3. hogy visszaélek a házigazda jogommal? :)
te?
és te?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tanulsz/Gyakorolsz valamilyen sportot vagy harcmûvészetet?
A heavy cost. I pay it gladly.
bár az jobban idegesített, hogy ha kitápoltad enchant-ot és kovácsolást, master nehézségi szinten elég volt csúnyán nézned az ellenfelekre, és eldõltek a félelemtõl (kiadáskor toltam, akkor még nem voltak nehezítõ modok)
vicces meg a hátbadöfködés láthatatlanság alól <#vigyor1>#vigyor1>
tvtropes-t szoktad bújni? (ha nem, ne tedd ha kedves számodra az idõd)
"The trees move. Do you not see it?"
Ha játszottál a Skyrimmel, akkor mesélj valami vicces/idegesítõ sztorit
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
CRPG-ket csíped?
"The trees move. Do you not see it?"
te?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
humi-arit figyelemmel követed?
★★★★★
gyorsan tudsz gépelni?
★★★★★
legszebb férfinév? Sámson ? :D :D
kérdésem lentebb
adni vagy kapni a jobb?
ha rendõr lennél korrupt lennél, vagy fosnál az NVSZ-tõl?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
elfogadható a válasz? Ha igen akkor a kérdésed maradhat :D
neked mi tetszik?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
igazam van?
hozzávetõleg melyik részben csatlakozott a többiekhez? (gugliban megnéztem, te ne tedd, tippelj bátran)
Kaio-Shin-t ismered?
★★★★★