Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még amikor kicsi voltam, anyám személyije maradt otthon, azért vissza kellett fordulni :D
meg egyszer suliba elindultam táska nélkül :DD
szereted a focit?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
"The trees move. Do you not see it?"
véletlenül nem találtátok meg?
★★★★★
mikor utaztál valahova jártál úgy, hogy vissza kellett menni, mert otthon hagytál valami fontosat?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Jártál már pszichológusnál?
★★★★★
#61571: Nagyon ritkán, szerintem úgy évente egyszer.
Te is az utolsó pillanatban pakolsz össze, ha utazol valahova?
A heavy cost. I pay it gladly.
Milyen gyakran eszel lángost?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
#61567: Van, a Batman Beginsé. (A zenét elõbb hallottam, minthogy láttam volna a filmet, és már akkor tetszett, mielõtt tudtam volna, hogy honnét van. :))
#61565: My fault, nem figyeltem eléggé. :D
Kedvenc pizza típusod?
kérdés lent.
kedvenc csokid?
te?
OFF:
#61556: Arra nem válaszoltál, hogy szeretted-e. Illetve, én vettem hasznát pár dolognak. (Pl: kamatszámítás, illetve a "való életben" is kellett másodfokú egyenletet megoldanom.) (Illetve #61554? :D)
#61558: Biztosan 1 a megoldás.
A csokival hogy állsz?
pisztáciát szereted?
szoktál szotyizni?
Dum spiro, spero.
szerinted?
Dum spiro, spero.
van olyan tantárgy az ált ill. középsuliban amit szerinted mellõzni lehetne a tantervbõl?
Dum spiro, spero.
használtad valaha a "való életben" a *középiskolában* (avagy amit általánosban már tanítottak azt most mellõzd) kapott matektudásodat?
Van 100 bárány a mezõn. Van fekete és fehér is. Hány fekete van ha tudjuk hogy bármelyik 2 bárányból egy biztosan fehér?
All hail the double x!
birodalom vagy
Kedvenc star Wars szereplõ? (nekem Grievous)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Temetésen sírtál már?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
hány pontnál tartasz jelenlegi regeddel?
neked?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
voltál már banolva sg-rõl?
szereted az idegennyelvet?
te? (most nem vagyok túl kreatív)
jó tanuló vagy/voltál?
na meg tudom, h egész nap seggenülõs munkától én a falat kaparom.
te? "élvezed" a munkádat?
szereted a munkád/amit tanulsz?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
neked?
mi a szakmád?
horgászni szeretsz?
nem
és te mész szigetre?
van konzolod?
Te is egy hete keveredtél ide, mi?
kérdés lent.