Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
esélytelen, ha meg foci akkor pláne, utálom a focit

DH vagy BMX?

rooney8
13:00 Budafok pálya (22. kerület)

így sem? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Nem hiszem, hogy ráérek.

Mikor és hol lesz a meccsed?

A heavy cost. I pay it gladly.

rooney8
úgy volt, hogy igen, csak idõközben kiderült, hogy holnap meccsem van, így lemondásra került a részemrõl

kijössz holnap a meccsemre?<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
nem

ott?

rooney8
csak pörög a tápig

ma lesz ivászat?

Ic3 m4n
nem vészes

150 új üzenet.. mi történt itt?

rooney8
nincs

sokat sg-zel?

nem játszottam velük szóval nem tudok véleményt mondani

neked is a bögyödben van a feketeszemûhetes moderátor? (engem egyszer teljesen ok nélkül banra rakott)

★★★★★

Calver
onnan, h nem az volt az eredeti címe. n+1-edik kis trollreg által nyitott téma, banolta, utána kreatívkodott. megszokott dolog amúgy, csak szvsz kurvára gáz.

sandbox játékokat szereted? (Saints Row sorozat, elõbb emlegetett Sleeping Dogs, GTA4 meg az a szürkés-barna gagyiság pl)

"The trees move. Do you not see it?"

Peter1
Hát nekem a Medal of Honor.

Honnan tudod, hogy egy modi csinálta azt a topikot?

Ide mit lehet írni?

Calver
Sleeping Dogs kurvajó... volt, amíg tartott, most meg kezd beállni az elvonási tünetenek unalom, azért próbálok találni valami jót <#idiota>

legjobb játék utóbbi... mondjuk két évben? (2011-2012)

rooney8
fifa 12 :D

te?

Calver
szerintem erõteljesen, és a többi modot égeti vele

tudsz mondani valami jó játékot utóbbi idõbõl?

rooney8
nem tudom

te mit gondolsz?

Calver
hozzá, inkább legyen valaki nagyképû, de tudja h mit csinál, mint egy önbizalomhiányos balfasz

szerinted is szembántóak és gyerekesek egy bizonyos moderátor zseniális topicátköltései?

highlander15
Vezettem :-)Nagyon fordulékony kis kocsi.

Hozzá vagy szokva a nagyképû emberekhez?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ressy14
nem.

vezettél már trabit?

Dum spiro, spero.

highlander15
Miami és Los Angeles.

Ültél már Moszkvicsban?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ressy14
New York, de élni nem tudnék ott.

neked?

Dum spiro, spero.

highlander15
Szerintem ki kellett volna végezni,ez nagyon humánus büntetés ahhoz képest,hogy mit tett ez a kriptofasiszta rohadék.

Kedvenc amerikai nagyvárosod?

ressy14

Dum spiro, spero.

Calver
kérdés és válasz egyben: ki a fene az a Breivik?

ressy14
nem, de volt olyan osztálytársam 8-ban, aki egy 4-estõl elsírta magát, mert az már rossz jegy <#nevetes1>

Breivik megfelelõ büntetést kapott szerinted?

Dum spiro, spero.

nem ..mert szolvakiaban az ötös :D (bár amugy sem)

te igen?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

rooney8
nem igazán :D

sírtál, mikor életed elsõ 1-esét megkaptad? :D

videobaby
nem.

elhiszed?:D

ressy14
nekünk kábel van. De a Digisport-ot nem adja a júpíszí, és ezért fáj is a szívem.

Sok 1-est kaptál a suliban?

Dum spiro, spero.

rooney8
tudományost szeretem, a természetiben is vannak érdekesek
de igazából nem sûrûn szoktam nézni
ha véletlenül épp odakapcsolok és megy valami jó, akkor megnézem

kábel tv, vagy mûhold?

ressy14
nincs, de éjszakára elfogadnám. Csak forgolódok az ágyamban, és végig nézem az összes NG-on leadott dokfilmet :D

Kedvenc dokfilm típusod? (háborús, természeti, tudományos, mérnöki)

Dum spiro, spero.

rooney8
nem tudom, még nem ettem

van légkondid?

ressy14
mûszaki rajzban jó vagyok, a szabadkézinél felismerhetetlenek az alkotásaim, ezzel még nagyobb fejtörést jelent a "Mire gondolhatott a festõ" kérdés. :D

tejlevest szereted?

Dum spiro, spero.

rooney8
állítólag volt/van affinitásom a rajzoláshoz, de úgy igazából sosem vonzott ez a rajzolósdi
mikor még kisebb voltam, akkor egész sokat rajzoltam, de végül abbamaradt

te?

highlander15
Nem tudom,jártam rajzszakköre,bár azóta sokat felejtettem,igaz keveset is tudtam :-)

És te?

ressy14
ilyen melegben a görög

szépen tudsz rajzolni?

Dum spiro, spero.

videobaby
pontosan az:D volt még irfan is, de már nem használom.

görögdinnye, vagy sárgadinnye a jobb?

rooney8
fotóbolt

neked?

videobaby
mondhatni diákmunkának is.

melyik a kedvenc képszerkesztõ progid, ha hazsnálsz olyat?

rooney8
egy diákmeló

te?

ressy14
egészség, világbéke (:D) és annyi pénz, amibõl a családtagoknak tudnék adni egy nagyobb összeget, és nekem az életem végéig ne keljen dolgoznom, csak utazgatni :D

Eddig hány helyed dolgoztál? (diákmeló, teljesállás)

Tarajos Sül: a link betûszínét megváltoztathatnád egy picit világosabb kékre, mondjuk LightSkyBlue-ra.

Dum spiro, spero.

videobaby
teszem ezt is, azt is, pont jó , ahogy van. nincs gondom a sulival, de tanulni nem mindig szeretek. akkor emg nem is teszem. így elvagyok a témával:D

ha lenne 3 kívánságod, miket kérnél?

rooney8
most nyári szünetben nekem sem túl mérvadó
de suliidõben azért vasárnap szeretek egész nap otthon dögleni :D

várod már, hogy végezz a tanulással (ha még tanulsz) / visszamennél inkább tanulni (ha már dolgozol)?

Calver
off: így igazából tudom is, csak nekem hirtelen a magyar parlament ugrott be, és... ööö... na. azt hittem valami másik NWO-s elmebaj <#idiota>

nem nagyon tartom magam ilyenekhez, mondjuk úgy nagyjából hétvégéhez sem. pihinap amikor tudok pihenni, munkanap amikor nem, ennyi.

te?

Fresh Duke
Lehet igazad van.
Off: Erre gondoltam. Ha láttad a V, mint vérbosszú címû filmet, akkor átérezheted a problémát... :D

Az Úr napján (vasárnap) pihenni szoktál, vagy mindig akad valami dolgod?

Mutans Zombi
Szerintem a beltartalom miatt nem kellene az épületet pusztítani. Sajnálnám, de a Duna part...

Szerinted?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Calver
ööö... felõlem? <#nemtudom>

mirõl van szó? <#idiota>

Fresh Duke
Régen igen, ma már csak kb minden 10. hsz-t, hogy képben legyek, hogy még ugyanarról szól-e a flame.

November 5-én szerinted is fel kellene robbantani a Parlamentet? :)

Calver
túl gyorsan pörög a topic, mire valaki igazán felháborodhatna már teljesen másról van szó <#smile>

el szoktad olvasni flémeket humorosaranyosban?

Fresh Duke
A legtöbb szónál tudom, de azért vannak hiányosságok. (Régen nagyon könnyen kevertem.)
Off: A chat-tel az is a bajom még, hogy ha valaki nem SG-s fellép az oldalra, a chat láttán el is húz egybõl. :D

Itt miért nincsenek jó kis flame-ek, mint a humoros-aranyosban? :D

Calver
off: adblock? nálam évek óta blokkolva van chat, nem vagyok kiváncsi rá kicsi Frayer kit hol és miként akar seggbekúrni