Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lasagna-t szereted? (nem hiszem el h ez a szó nincs benne firefox szótárában...)
"The trees move. Do you not see it?"
bár azért az kicsit levont az érdemükbõl, mikor bejelentettem a lopást a telómra (nem 5ezer forintos vacak volt), majd 2 hónap múlva küldték a papírt, hogy "hát sajnos mi minden tõlünk telhetõt megtettünk, de a telefon nem került elõ". miközben annyi lett volna, hogy a szolgáltatótól lekérnek pár adatot és háromszögeléssel bemérik a helyzetét. igen tudom, több milliós autóknál is basznak rá (sajnos), de hát na, azért értitek.
hány gb-os a legnagyobb pednrive-od?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(ehhez képest még soha nem kerültem olyan konfliktusba fakabátokkal, amibõl bármi bajom származott volna, de ettõl függetlenül nagyon, nagyon nem kedvelem õket)
neked?
hát éjszakai italozások utáni utcárakeveredések alkalmával már többször is, de sosem volt semmi fennakadás
mi a véleményed a rend õreirõl?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
téged?
az utcán igazoltattak már "csak úgy" a rend éber õrei?
Karóra, vagy telefonos óra? (Esetleg egyéb.)
A heavy cost. I pay it gladly.
bengálikat kedveled?
a kopasz macsek is aranyos macsek?
Dum spiro, spero.
és te?
(macsekod aranyos😄)
Amúgy érdekes, hogy az egyik macskám ha csinált valami vicceset és kiröhögtem, egy napra megutált, nem lehetett megsimogatni, lenézõ képet vágott és könyörögni kellett azért, hogy egyen 😄
milyen gyakran jársz kocsmában?
Dum spiro, spero.
Szereted a verekedõs játékokat?
A heavy cost. I pay it gladly.
ha nekem a macsekok nem hoztak egeret, akkor utáltak engem, vagy mi?
Dum spiro, spero.
te?
Castle-t szoktad nézni? (akár magyar akár amerikai vetítés szerint)
(amúgy tekintve h hörcsögeim voltak éveken keresztül, senki nem hozhatja fel ellenem h nem szeretem a rágcsálókat <#bohoc>#bohoc>)
van perpill valami háziállatod?
én aranyosnak találom õket, nem utálom egyiket sem😄
grizzlit mernél lapáttal fejbe verni, mint az egeret?😛
és te?
utálod az egereket?
miért, megmentetted õket?
szerinted megmentettem ?😄
volt már valamilyen rágcsálód?
kedvenc állatod (nem õs, hanem ma is létezõ 😄)?
ha elszáll otthon valami egyszerûbb elektronikai szerkentyû, meg tudod javítani?
(de ha forrasztgatásra, meg mindenféle sufni tuningra gondolsz, akkor nem, azt nem szoktam. bár az xbox-omat anno én flasheltem meg, de igazából ott csak kábeleket kellett kötögetni stb.)
te?
szoktál gépet szerelni, vagy szakemberre bízod?
ha megtalálnám kellene? 😄
és neked egy fölös, sata-s vinyókhoz is jó tápod? (az enyém ma követett el öngyilkosságot, nem vagyok boldog miatta)
nincs véletlenül üvegtartályod 82cm-es vízipipához? 😄
egyéb dohányterméket "fogyasztasz"?
viszont vízipipát tolom
te szoktál vízipipázni?
nem tudom 😄
de nem húztak ki és tudtommal az összes fogam megvan 😄
van lyukas fogad?
hány fogad van? (akár úgy h még meg, vagy alapból mennyi nõtt ki)
nem tudom, nincs állandó jövedelmem, mert különben attól függene
ha fáj a fogam (az esetek 70%-ban), mikor pl. csokit eszek, akkor az azt jelenti, hogy valamelyik lyukas?