97987
-
#97747 Patek Philippe
... csak vicc vót! ;). Amazfit okosórát
Netflix, Disney+ vagy Skyshowtime? -
#97746 Számomra értelmes sportműsor nem lesz a tv ben így olvasok.
Milyen karórát hordasz? -
#97745 Iszok egy pohár bort, olvasok netezek:-D
Neked? -
#97744 Bor, de csak eseti jelleggel. Sör nem.
Mi a ma esti programod ? -
#97743 Valami gyerek focimeccsen, de ha mittudomén normális focira vagy úszásra gondolsz, azon még soha és nem is tervezek.
Sör vagy bor? -
#97742 Inkább fül hallgato.
Milyen sport eseményen voltál legutóbb? -
#97741 Vegyesen, mikor mire van időm meg kedvem.
Fejhallgató vagy fülhallgató?:-D -
#97740 Gomba
Otthon főzöl inkább vagy étteremben/utcai árusnál/kifőzdében/kiszállítós kajáldából eszel? -
#97739 PErsze, nem is eggyel.
Mi a kedvenc rántott ételed? -
#97738 Nem nézek, tévét sem....
Találkoztál már olyannal aki nem szereti a rántott húst?
-
#97737 1993 óta van egy piros nyelű svájci bicskám azt hordom magamnál.
Milyen sportműsort nézel szívesen a televízióban? -
#97736 szoktam, de nem zsebben, hanem táskában. zseniális eszköz, baromi sokszor húzott már ki a szarból.
te? -
#97735 Még reptéren sem voltam soha. :)
Szoktál magadnál hordani bicskát? -
kamionosjoe #97734 Júliusban Izlandon, finn átszállással repültem.
Aludtál már reptéren? -
#97733 Ha így folytatódik szerintem unió hamarabb megfog szűnni mint h minket kitegyenek.
Itthon pedig nem lesz euró szerintem.
Mikor jártál külföldön legutóbb? -
#97732 Nagy levegőt. Az árak rettenetesen mennek fel
Szerinted lesz magyar Euro még egyáltalán valaha is vagy uniós tagság se lesz hamarosan? -
#97731 Tegnap ettem, de nem vagyok érte.
Mit vettél legutóbb a boltban? -
#97730 Hát ez egy nagyon jó kérdés mert magam sem tudom, valahogy mostanában nem érzem hogy kellene....
Szereted a sütőtöklevest? -
#97729 Nincs kánikula és a sok kirándulás.
mikor ettél almát legutobb? -
kamionosjoe #97728 Nekem nyilván a szülinapom megünneplése lesz majd októberben.
Neked? -
#97727 6 hetet gipszben töltöttem, mert műtötték a kezem, de örülök h vége a nyárnak és a sérülésnek is,
Mi a legkedvesebb őszi programod? -
kamionosjoe #97726 Nekem a Csillagkapu sorozat volt a kedvencem, nem tudom miért csak tetszett.
Milyen volt a nyarad? -
#97725 Gogol - Revizor.
Melyik az a sorozat ami jópár év elteltével is a legnagyobb benyomást tette, és miért? -
#97724 nehéz választás, de talán Chuck Palahniuk - Invisible Monsters. a hangoskönyv belőle pedig messze a legjobb, amihez valaha szerencsém volt.
neked? -
#97723 Kizáróalg rövid.
Mi a kedvenc könyved? -
#97722 Meló sajnos, de utána láblógatás leginkább, bár ma főztem is egy gyorsat.
Hosszú haj vagy rövid haj? -
kamionosjoe #97721 Pihenés.
Neked? -
#97720 Garfield, Donald kacsa.
Mi lesz hétvégén a legfontosabb programod ? -
#97719 Már nem de régen nagyon sokat, és szeretetm is, gyűjtöttem is.
Ha te is akkor melyik a kedvenced? -
#97718 Közelében lakom, és roppant kevés vendégek száma .
Szoktál olvasni képregényt? -
#97717 Uhh basszus ez egy jó kérdés, szerintem több mint 10 éve, fogalmam sincs hogy őszinte legyek.
Oda mész nyaralni? -
#97716 Szerintem semmi ilyen komoly, valaki nem vágja le mert elfelejti v esetleg türelmetlen hozzá h megvárja h haza menjen.
Mikor fürödtél legutóbb a balatonban? -
#97715 Igen, sajnos nem sikerült még leszoktatnom magam róla.
Szerinted a körömrágás egy rossz szokás, elfojtott agresszió, önmarcangolás, feszültség levezetés vagy valami más?
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.07.04. 18:10:00 -
#97714 Nem.
Rágod a körmöd? -
#97713 Majd megyek.
Használsz viber - t ? -
#97712 Hát azt hiszem a nyaralást. De igazából a nyarat vártam mert ilyenkor lehet jönni menni, vagyis ilyenkor az ember lelkesedése is nagyobb.
Voltál már nyaralni vagy csak még mész majd? -
#97711 Igen, mint ahogy a napirendet és hozzászoktam dolgokhoz, amitől ritkán térek el.
Mi az amit az idei évben vársz a legjobban ? -
#97710 Ha vacsorázok akkor hideget vagyishát nem tudom, igazából akkor eszem ha éhes vagyok vagy ha van rá időm. Ezzel csak azt akartam mondani hogy nálam nincs az hogy reggeli ebéd meg vacsora, és akkor ez minden nap így van.
Szereted a rendszerességet? -
#97709 igen.
hideg vagy meleg sz7okott lenni a vacsorád? -
#97708 pont két hete kezdtem újra edzeni saját testsúllyal, meglepődve hogy még zsírseggségemben is egészen bírom a terhelést... az alapján, hogy utána 3 napig alig bírtam mozogni vagy feküdni, olyan folyamatos izomlázam volt, a szervezetem is hasonlóan meglepődött.
mozogsz rendszeresen?