Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
máj 8
Szerinted mi a fontosabb.. a új szerelem, vagy az idõtálló megbízható barátság?
van hogy 1-2 hét után (ez azért ritka), de általában hetente egyszer, kétszer
mikor milyen kedvem van
egyéb testrészeidet borotválod?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Milyen gyakran borotválkozol?
A heavy cost. I pay it gladly.
általában csak fifázok
szereted a fifát?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bannoltak már valamilyen játék szerverérõl, mert túl jó voltál, és csalással vádoltak?
te?
World of Warcraft-al játszottál/játszol?
Okozott ez már Neked problémát? 😄
te?
Versengõ típus vagy?
gyakran vagy otthon?
★★★★★
van macskád?
Szerintem az emberiség ki fogja magát irtani (legalábbis jó úton halad), de ettõl még nem lesz vége a világnak, csak az emberiségnek. Szóval az én definícióm szerint nem lesz világvége.
Láttál már teljes Napfogyatkozást?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
ha meg igen, akkor tévedtem 😄
szerinted?
Szerinted lesz világvége?
mennyi volt a legtöbb, amit egyhuzamban a gép elõtt töltöttél?
Hány betûbõl áll az egész neved?
★★★★★
SÖR?
★★★★★
Élveztél már nõ szájába?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
hamán' háború. Lesz-e még éltünkben kishazánk területén háború?
Dum spiro, spero.
Illetve, annyi élet van rajta kívül, ahány ûrhajóst kiküldünk. 😄
Szerinted a béke kulcsa a háború?
(Nõktõl nem szeretem a Csabát, az olyan hideg. Férfiaktól mindegy. Nektek meg csak Duke. Éééééértem? <#ejnye1>#ejnye1>)
Megnézed ma a teliholdat?
lekaksizom, hogy a gazdagék mit pereskednek, nekem nem lesz jobb.
melyik házimunkát utálod a legjobban?
Dum spiro, spero.
mit szólok hozzá? hülye f*szság az egész, ez a szabadalom rendszer valami szánalmas (annak ellenére, hogy szeretem az apple termékeket, van is egy pár)
te?
#63472: Ki, mit? Én nem látok semmit. 😉 😄
#63547:
8.
Számomra nem az a lényeg, és szomorú, de olyan csajt nem mindenhol találni, ahol belsõre az igazi.. 😊 nem csak külsõleg.
Mit szólsz a Samsung VS. Apple csatához?
Ki nyer, kinek van igaza?
a testi kapcsolat mennyire fontos egy párkapcsolatban neked? 1-10 (1: nem, 10: legfontosabb)
Dum spiro, spero.
vezettél már automata váltós kocsit?
Dum spiro, spero.
neked?
de te szeretnél hazamenni?
van nagyon ismert volt osztálytársad/évfolyamtársad?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
szerinted?