Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
minden ami házi,de édesanyám almás pitéje a beszt

szoktál sütni,fõzni otthon?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Calver
Kit-Kat

kedvenc sütid?

"The trees move. Do you not see it?"

zsoltioregon
Pennybe volt valami retro hét. Ilyen régi csomagolésú mogyorós táblás csoki. Meg a Báúntit is szeretem.

neked ecsém?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Büdös Bohóc
jajaja

és mi a kedvenc csokid?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

rooney8
õ is a termire értette, nem?

egyértelmûen a második

gondolom neked is?!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
kedvenc terminátor filmed?(1-2-3-4?)

Effe88
terminátorba meg beépített hidrogébomba van(2db is hidrogén cellaXDXD)

igen a prés gépD😄:

rooney8
jaja

van erõsebb a terminátornál? (jó igen, az embernek is sikerült legyõzni mindet (mármint akiket visszaküldtek), de értitek 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
mindkettõ belehalna. beépített atombomba ugyebár...

szerinted?

#66485: tippem sincs, nevekhez is gamefaqs-on néztem körbe. runner olyan mint egy nagy vörös csótány, azt tudom. <#idiota>

Effe88
szerintem a t-800-at se gyõzné, t-1000est meg pláne nem😄

és egy predatort?t-800 vs. predator?

rooney8
fogalmam sincs

na de a t-1000-est már nem gyõzné le, ugye? a t-x pedig röhögve leaprítaná, nem?

Effe88
nem játszottam

praetorian az amelyik a 4-be volt?a barnás szinû?

Calver
Alien. természetesen. bár attól függ milyen... runner ellen lehet h nyerne, praetorian ellen baszhatja.

játszottál Alien vs Predator sorozat valamelyik részével?

rooney8
egyértelmû, hogy a terminátor

vagy mégsem?

Effe88
nem tudom mirõl van szó

ki az erõsebb a terminátor(t-800) vagy egy alien?

Calver
spoilception <#idiota> (remélem Inception-t láttad/vágod a hozzá kapcsolódó mémeket)

dehát nem?

rooney8
nincs kedvenc

mik voltak azok a spoiler hegyek? 😄D

Calver
huh. mondjuk azt, h Faith No More - tizensok éve hallgatom, és még mindig nem unom a számaikat, még mindig találok újdonságokat bennük. (pl h a romantikus dal... annyira nem is romantikus <#vigyor1>)

neked?

Ic3 m4n
szüleimmel nem, csak másokkal, kötözködtem a nagyobbakkal, mondjuk mindig pórul is jártam 😄

kedvenc elõadód?

rooney8
so-so
mindig mondták, hogy még a szemem sem áll jól 😄

na és te?

videobaby
ennyi renitens potenciális katonaszökevényt😄

nem mennék katonának, nem kellene tiszteket szarba/falba csapkodnom😛 amúgy sem tenném.

mindketten gyárban dolgoznak.

gyere korodban rosszcsont voltál?

Calver
nem, a "nagy katonai fegyelem" (kac-kac-kac) nem igazán nekem való... (plusz valószínûleg egy ilyen helyzetben az idõm nagy részét fogdában tölteném tisztek arcának dolgokba beleütésének okán)

te?

zsoltioregon
Ha jól ölök akkor nem vérzek szivi, amúgy meg nem izgat a háború. Azt kipróbálnám milen embert ölni, de a háború az más. Lehet idegösszropit kapnék lehet hentelnék 24/7

Anyádéknak mi a foglalkozása?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
nem hát. nem az én világom.

véreznél valahol a nagyvilágban katonai hacukában?

zsoltioregon
nincs

Lennél idegenlégiós, vagy valami szabadcsapat tagja?

rooney8
ájfon

van vmilyen epül terméked?

videobaby
csakis samsung, de õsrégi fajta😄

neked?

zsoltioregon
tegnap óta jah.

Milyen mobilod van kiscsávókám?

Calver
most már igen... illetve régebben is volt róla sg-n topic, de annyira nekem nem keltette fel az érdeklõdésemet, bár elismerem nagyon jó ötlet

használod?

zsoltioregon
PS és Photoscape

Italki-ról tudod miaz ecsém?

Calver
ACDSee... 3.1. <#idiota>

te?

Lyukasbogrács
thunar-t, vagy nautilus-t

milyen képnézegetõ programot használsz?

zsoltioregon
windows intézõ /win7/ meg néha TC

te?

Calver
Blöff kurvajó, hja.

öööö... vagy The Departed, vagy It's Kind of a Funny Story, lehet utóbbit "frissessége" feljavítja.

milyen fájlkezelõ programot használsz? (pl Total Commander)

zsoltioregon
Blöff (jó kis friss film mi? 😄)

neked?

Calver
tl;dr <#rolleyes>
na jó, nem. csípem macskákat, kutyákkal sincs gondom, bár az érzés nem kölcsönös - szerintem érzik, h vészhelyzetben átmennék... ínyenccé <#idiota>

hurf... legjobb film eddig idén amit láttál?

Tarajos Sül
Alap. 😄

Kisebb javítások: "mert azt ki kell várnom".. *hogy odébbmenjen, hogy ne lépjek rá.
"Jó persze, már elmúltunk tesómmal 20 évesek" * Külön-külön.
Bocsi a regény miatt. 😊
Kérdés lent.
Tarajos Sül
A mi macskánkból kiindulva nem nagyon szeretem a macskákat, mert a miénk úgy el lett kényeztetve, ahogy "illik".
Már külön széke is van, kisebb veszekedések is vannak az miatt, ha picit felemelem a hangom, mert azt ki kell várnom, vagy szépen mondani, hogy "légyszives..." -.- Nem olyan vészes a helyzet, csak úgy kezeleik itthon ezt a helyzetet, mintha belerugnék egyet, mikor már a t.köm ki van vele, hogy mindig a lábam alatt van.. Jó persze, már elmúltunk tesómmal 20 évesek, anyámék sajna nemsokára ketten lesznek.. Nem jó egyedül lenni, ezért nekik a macska már olyan, mintha a gyerekük lenne, de egy macska!!! kicsit túlzásokba esnek.. és ez szerintem nem csak nálunk van így.. Szóval kutya a "nyerõ. 😊

#66256: Csak szépen lassan, nem sietem el.. 😄 Ha érted mire gondolok.. 😄

Egyetértesz velem a fenti dologgal kapcsolatban? 😊
zsoltioregon
Inkább a kedvence viselkedése és életkörülményei jellemzik a gazdáját.

Okosat szóltam népek?

rooney8
szerintem nem sokat

szerinted?

Calver
szerintem stimmel

na és akkor a kutya/macska vonalon maradva - mondd el szerinted bármit is a tulajdonos személyiségérõl, h milyen házikedvencet tart?
szép magyaros mondat lett

videobaby
szerintem egál mindkett, csak a macsek egoistább, a kutya padig alázatosabb.

eltaláltam?

rooney8
kutya sztem okosabb, de cicák meg aranyosabbak 😄

így van?

Effe88
igen 1 van

intelligensebbb állatnak tartod a macskát a kutyánál?

videobaby
3

neked van?

rooney8
most egy sem, de tesóméknál van egy

neked?

Effe88
xena

hány macskád van?

videobaby
ha a kevin sorbo féle sorira gondolsz, akkor õ😄

neked?

zsoltioregon
nem eszek ilesmit

Én is Június 6-i vagyok<#dumcsi>

Hercules sorozatban ki volt a kedvenc szereplõd?

Effe88
06.6

szereted a flóriángyökeret?