Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
nem nagyon emlékszem már hogy is volt

elmeséled?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

NagyiBMX
A jediké nem?:D

Te ott hagytad volna szenvedni Anakint amikor a 3.ik részben harcolt Obi-Wan-al a lávás bolygón?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Calver
igen. nem tetszik. nagyon nem.

melyik oldal volt a "jó fiúké" a Star Wars-ban? (eredeti trilógia, szóval 4-5-6. rész)

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
11:xx de még egy órát fetrengtem az ágyban és telóról neteztem :D

nálatok is hideg van?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

NagyiBMX
Én elkezdenék egy építkezést valahol Budán, hogy legyen egy jó nagy villám 3 méteres beton kerítéssel és éjjel nappal járörözõ kutyás õrõkkel:D

Mikor keltél ma?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rooney8
elõször? huhh, nehéz kérdés
sztem úgy berúgnék mint még soha, tehát elõször alkoholos italt :D
nem amúgy... hát egy iphone 5-öt most így hirtelen :D

te?

NagyiBMX
Ritkán 1 évben talán 2-szer, de milyen véletlen tegnap voltam:D

Ha annyi pénzed lenne hogy azt vehetsz amit akarsz, mit vennél meg elöször?

a vegák :)

Kimész a temetõbe?

★★★★★

rooney8
persze

van aki nem?

Calver
nem, szerintem nem is fogom, soha nem hatott meg amerikai pite sorozat.

sült virslit szereted?

rooney8
már jó rég voltam, még áprilisban az amerikai pite 4-et

láttad már?

NagyiBMX
Hát ha lehet akkor shake, de akkor cola :)

Melyik filmet nézted meg utoljára moziban?

rooney8
leginkább big mac-et szoktam, de mikor kevés pénzem van, akkor sajtburgert :D

sprite, vagy cola?

NagyiBMX
Egyértelmûen Meki, tudom hogy az mû és undorítóbb meg mittudomén mint egy Burger, de az ízét imádom:D

Melyik a kedvenc szendvicsed a Mekiböl?

rooney8
mostanában nem, mert ha van egy kis pénzem nem arra költöm
de amúgy igen, azét így is szoktam néha

meki vagy burger?

NagyiBMX
Tartottam egy egy erõs 3-4 átlagot, de becsúszott jobb meg rosszabb jegy is:D

Szoktál gyorsétteremben enni?

Ic3 m4n
alsóba végig kitûnõ, fölsõbe 4,5 és 3,5 között volt az átlagom

#66705: arra gondoltam hogy 'all cops are bastard?'

és te középiskolában?

NagyiBMX
Valamilyen jogi egyetem, ahol ügyvédet vagy jogászt képeznek:D

Milyen tanuló voltál általános iskolában?

rooney8
színház- és filmmûvészeti egyetem :)

te?

ressy14
elég sok, egyetem révén, ahol az órák látogatása nem kötelezõ. (persze a többségére bemegyek)

ha választanod kéne egy felsõoktatási szakot, ahol azonnal elkezdhetnél ingyen tanulni, melyik lenne az?

Dum spiro, spero.

Leülnék és neteznék tovább. :D

Mennyi szabadidõd van egy nap?

★★★★★

NagyiBMX
Hát nem igazán, legutóbbi ami úgy igazán megmaradt bennem az egy eltévedõs, labirintusban szerencsétlenkedõs marhaság volt :D

Nem pont az alváshoz kapcsolodó: Te mit tennél ha New Yorkban laknál, érkezik a Sandy hurrikán 10 órán belül és ott állsz a házad közepén cumóval, családdal meg mindennel?

rooney8
leginkább csak fifázni szoktam, szóval azt mondhatjuk kedvencnek is

én viszont megyek aludni, szval egy hozzá kapcsolódó kérdés: szoktál emlékezni az álmaidra?

NagyiBMX
(megfontolom még ezt a dolgot, de köszönöm:))

Nem tudom, holnap sok dolgom van így lekéne feküdnöm de álmos nem vagyok talán még netezem kicsit.

Van kedvenc gépes játékod?

rooney8
igen :)

(és nyugodt szívvel ajánlom az almás márkát, én is használok pár terméket tõlük és teljesen meg vagyok elégedve velük)

mikor tervezel lefeküdni?

NagyiBMX
Éppenséggel épp mobil csere elött állok és mivel 2-3 évente cserélem a mobilom, most szeretnék egy mostani "csúcskategóriás" készülkét. Csak sokan mondják hogy az iPhone divat telefon és nem éri meg, kérdésedre válaszolva mivel nincs Apple termékem ezért csak a látottak és beszámolók alapján, igen tetszenek.

Gyerek korod óta Rooney az egyik kedvenc focistád?

rooney8
abszolút

szereted az apple termékeket?

NagyiBMX
Én még nem.

Szerinted az iPhone megéri az árát, egy szinten van egy Samsung Galaxy SII, SIII -al?

Igen, csak én nem tudtam róla.

és te?

★★★★★

videobaby
bermuda, tea.

voltál már 3. fél egy kapcsolatban?

Vonattal járok! :P

Ki kér kólát?

ressy14
nem vagyok buszrajongó, de a kedvencem az, amikor az ikarus kirázza a fogaimat a helyérõl, vagy amikor hidegebb van a buszon belül télen, mint kint a szabadban :D

mi volt a vacsi?

Dum spiro, spero.

Guidorace20
Üdv mindenkinek!

Nem vagyok kávés.

Vannak itt buszrajongok?

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

ressy14
szerintem kamu. Ennyi idõ alatt, amennyi eltelt, már rég a napon kéne kajálnunk a mekiben :D

naponta mennyi kávét iszol?

Dum spiro, spero.

videobaby
elvitelre bermuda, ha nem, akkor melegszendvics.

tényleg volt holdraszállás, vagy kamu?

Calver
gondolkoznom kellett egy ideig mi a fene lehet a bermuda, de... inkább melegszendvics, bár mindkettõhöz van készítésre alkalmas célszerszámom.

neked?

videobaby
de igen.

melegszendvics, vagy bermuda?

ressy14
inkább hungaristáknak mondanám õket, de nem közeli ismerõsök

ha nem szeretem a lecsót, már nem is élhetek teljes értékû életet? :( <#buck>

Dum spiro, spero.

Calver
off, #66704: cigitömõ, cigitöltõ... egyre megy :) camel fasza, de a sima 40g-os zacskós fosul van szerintem vágva, 90g-os a nyerõ, mondjuk ízre mindkettõ ugyanolyan. elõbbi asszem 840 áremelés után, utóbbi 1770, ebbõl még nem jött áremelt készlet.

#66706: voltak régebben, soha nem volt velük gondom

neked?

ressy14
azért, hogy itt megtudd kérdezni :D

van skinhead ismerõsöd?

Dum spiro, spero.

videobaby
a skinhead bandára gondolsz? inkább nem, köszi.

minek rakják rá a cigis dobozokra a figyelmeztetõ vackot, ha senki nem törõdik vele?

Ic3 m4n
mivel tömöttet? :)
azt szívom énis mostanában, kékszofi hüvely (vagy aktívszénszûrõs primus) + kék szofi dohány
/eddig nemis láttam camelt, ma láttam elõször, akkor fasza? :D mennyibe fáj az most?/

ACAB?

Calver
igen, tömött Camel-t (Camel dohány, szofi hüvely), nagyon finom, és baromi "gazdaságos".

tömött cigit szívtál/csináltál már?

Ic3 m4n
ja, de már nem sokáig

te? mit szívsz?

Calver
tudom, dél-amerikai "mitológiai" lény.

dohányzol?

videobaby
3 macsek, és van fullfeka is. az a hím (herélt).

tudod mi az a csupakabra?

rooney8
aranyosnak aranyosak, de én inkább cica párti vagyok :D

neked? kutya, vagy macska?

Nem kedvelem annyira a macskákat. :( De van, amelyiket össze-vissza dögönyözném ^^

Hogyan viszonyulsz a kutyákhoz? :)

rooney8
igen, imádom õket :3

volt már full fekete cicád? :D

videobaby
netezek, fórumozok, olvasgatok, infósávozok:) és macskát simogatok:)

békében vagy a macsekokkal?:)