Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szeretnék külföldre is menni, szval ez esetben nem
és hogy tetszik bp?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Leélnéd az egész életed a jelenlegi településen ahol élsz?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(bp-n vagyok szóval...😄)
laknál bp-n?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
haverom város szintû ismeretségre tett szert, országos nincs 😄
neked ?
van olyan barátod/haverod, aki híres/ismert?
barát = haver ? (szerintem nem)
Sok barátod van?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tudsz valami bûvésztrükköt?
★★★★★
Van valami állandó betegséged vagy kiújuló betegséged?
kéne valami egyebet is ?
te miket csinálsz reggel?
★★★★★
Reggeli rutin?
neked?
★★★★★
Tõled balra levõ legelsõ tárgy?(egér,pc cuccok nem játszanak)
milyen a kedved?
★★★★★
kedvenc kajád?
...és beelõztek
"The trees move. Do you not see it?"
Voltál már olyan iskolában, ami tele volt aberráltakkal? (De úgy képzeld el, hogy minden második gyerek fogyatékos volt, szellemileg gagyi, neveletlen kis fosköcsög, és szinte a másik fele is fullba nyomta a kretént.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Te is olyan ember vagy,akinek jobban bejönnek a 90-es évek zenéi,mint a maiak?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
dohányzol?
"The trees move. Do you not see it?"
Ha most bejelentkezek a fogorvoshoz, mikor fogok idõpontot kapni?
Melyik taszít jobban,ha nagyon hideg van,vagy ha nagyon meleg,kánikula?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Neked?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Melyik a kedvenc idõjárás típusod?
Elég csak kicsit belegondolni, hogy mi lessz itt 20-30 év múlva...
/Amúgy meg 1-2 gyereket max😊/
Szereted a havat?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
hány gyereket szeretnél?
★★★★★
Hány gyerek az ideális szerinted egy családban?
Lenne annyi pénz amiért szexelnél a saját nemeddel?
-Egy személyt ismerek személyesen, de Õ nem használja a Fórumot, csak a sima oldalt.
-Egy valakit ismerek egy multis játékból, akivel azóta is tartom a kapcsolatot, de személyesen még sosem találkoztunk. (Telefonon se beszéltünk, bár megvan a száma.)
-Egy gyereket ismerek látásból, tudom ki Õ, de Õ nem tudja, hogy én ki vagyok. (Elég bullshit ember, szóval nem is bánom, hogy nem ismer a fattyú.)
-És van itt még valaki, akit úgy szint nem láttam személyesen, Vele elég sokat beszéltem, még telefonon is, de nem mondanám, hogy ismerem, mert elég minimális dolog lehetett igaz abból, amit magáról mondott.
A nõk miért hazudnak a korukról?
te?
hány embert ismersz az oldalról személyesen?
★★★★★
Hogy telt a tavalyi Szilvesztered?
szilveszterkor be fogsz rúgni? 😄
(Hogy milyen számot akarok énekelni, azt jelenleg meghagynám meglepetésnek. <#idiota>#idiota>)
Melyikünk részeg? 😄
neked?
melyik a jelenlegi kedvenc számod(zene)?
és mit énekeljen, aki fel szeretné venni?
Lassan gumiba nyitnunk kell egy topikot ahová feltehetjük a saját dalainkat? 😄
és te az én eleve repedt fazék hangomat, mely most be is van rekedve? 😄
Off: Erõsen megfontolom. 😊
Te meghallgatnád? 😄
off: énekelj nekünk valamit mikrofonba, tedd itt közzé szerintem itt sokan elmondjuk a véleményünket, elfogulatlanul.
Bevállalós vagy?