Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felfogtad?
Használtad már ezt a facebook koppintás SG chatet?
A heavy cost. I pay it gladly.
Hajó,vonat vagy repülõ?
Sportolsz valamit?
★★★★★
Egy óra futás vagy 100 felülés?
Szerinted?
★★★★★
A palacsinta túrós vagy nutellás legyen?
ASL?
★★★★★
Alul vagy felül? 😛 😊
Tudsz fõzni?
★★★★★
Gyorsan húzod le a sebtapaszt vagy lassan?
Lennél egyszer elefánt a porcelánboltban?
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mi a könyv címe,amit utoljára olvastál?
Szeretnéd ha csak nyár lenne és így kimaradna az õsz,tél,tavasz?
melyik a kedvenc star wars szereplõd?
Ezúton is elnézést kérek, amiatt, hogy (kissé) elhanyagoltam a topicot, de igen elfoglalt vagyok, ha pedig nem, akkor pedig mást csinálok, nem csak azért nem tudok ide fellépni, mert lusta vagyok, és szeretném is a terveimet megvalósítani, ami mellett még ennyi idõm sem lenne a topikra, amennyi most, de szeretném megköszönni azoknak a látogatóknak, és azoknak a "tagoknak" a segítségét, akik felkarolták azt az aranyos kis topikot, megmentették ezzel az elsüllyedéstõl/kihalástól,(emlékszem még, amikor naponta/2-3 naponta 1-2 üzenet jött)és nem mellesleg remélem hogy választ kaptok a kérdéseitekre, vagy csak 1-2 percet is kellemesen töltötök el, még van egy kis szabadidõtök. 😊
Szeretnél havat lapátolni, vagy ha azt nem, ami teljesen jogos, akkor szánkózni, hó embert építeni, vagy teljesen korrekt ez a szélmentes, plusz fokos idõjárás? 😊
Milyen zenét hallgatsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
Sok csokit eszel?
te?
Hány tagot ismersz személyesen az SG-rõl?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Hogy megy a suli?
OFF: köszi Calver 😄
vallásos vagy?
Szerintem csak az lopás, amit annak érzel. Sokak szerint a warez is lopás. 😊
#69857: Igen, idõt, vagy 21 évet.
Mikor voltál templomban legutóbb?
ez lopásnak számít?
"The trees move. Do you not see it?"
te?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
tudsz fõzni?
Holnaptól megint lehûlés várható, szerinted lesz hó?
Most milyen kedved van?
Hogy ez jó vagy rossz-e, az egyénfüggõ.
Volt már idegösszeroppanásod?