Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kielégítõ 😊 (szülõknek sem volt)

gazdag család vagytok?

★★★★★

Calver
ha csak neked simán nem, akkor nem. ha otthon anyuci-apucinál sem, akkor igen, meglepõ lenne.

kielégítõ válasz?

"The trees move. Do you not see it?"

soha nem is volt 😄

meglepõ ez számodra?

★★★★★

Calver
van bizony

neked? és használod is?

zsoltioregon
hideg napos

Van még aktív, vezetékes telefonotok?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Nem zavar.

Milyen az idõ felétek?

★★★★★

videobaby
nem kifejezetten, bár állítólag pihentet is.

kérdés:

rooney8
nem

az pihenést jelent?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
átlagos inkább.

szoktál meditálni?

Calver
igen, általában a legpofátlanabb módon - a sunnyogást mindenki kiszúrja, de ha kirakod a könyvet a padra és zavargás nélkül másolsz belõle az valahogy senkinek sem tûnik fel.

jó tanuló vagy/voltál?

rooney8
még most is

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
nemlátom a szõrtõl <#lama>

sokat puskáztál iskolában?

zsoltioregon
enyém harmatos babapopsi minõségû

tied?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
kissé száraz. sosem volt más gond a bõrömmel.

vegyes házasságról mi a véleményed?

szerencsére semennyire és pattanásos se...

Rossz arcbõröd van?

videobaby
mitesszer*

videobaby
délelõtt igen.

mennyire voltál mitteszeres?

tudtommal nem, de ha igen, akkor holnaptól nem iszok 😊

Fárasztó napod volt?

zsoltioregon
de van: ÉN. amúgy nincs

rákkeltõ a tej?

videobaby
nem😄

nincs olyan, aki mindenkit szeressen. igaz?

zsoltioregon
nem. én mindenkit szeretek

elhiszed, hogy mindenkit szeretek?

Effe88
igen

utálod?

zsoltioregon
nem

szted?

Effe88
húzós

rooney8 troll szerintetek?

zsoltioregon
A leszbi 6 betûs míg a buzi 4 betûs szó
(és a leszbit aláhúzza a Mozilla HÍE-je)

milyen volt a napod?

videobaby
leszbi sem. a kedvedért sem. maradok hetero😊

van különbség leszbi és buzi között?

rooney8
kipróbálás erejéig szoktam játszani neten nagyon ritkán

buzi-e vagy?

videobaby
némelyiket igen.

te?

Calver
nem

logikai játékokat szereted?

Ic3 m4n
nem, õ egy kém, csak meghalt 😞

rejtvényt szeretsz fejteni?

videobaby
egyszerûen azonnal megmondom valakinek, mit ne felejtsen el helyettem. ha nem, akkor felírom.

a halottkém halottat kémlel?

Calver
évek távlatából vissza tudok sokszor pöccre pontosan emlékezni eseményekre, de a rövidtávú memóriám... maradjunk abban, hogy már párszor pattantam fel és indultam nagy sebességgel a konyhába egy "hoppá!" kíséretében... majd vágtam ki a kukába egy nagy adag szénné égett sültkrumplit.

mit szoktál használni azt megakadályozandó, h elfelejts dolgokat? (jegyzettömb, naptár, telefon, stb)

rooney8
ööö szerintem...
mi is volt a kérdés?<#idiota>

nem, amúgy hát... nem valami jó :/

neked?

videobaby
vagy de😊

jó a memóriád?

rooney8
jó a szó

vagy nem?

zsoltioregon
A tudatlanság. Az érdektelenség az sztem érzéketlenség is. az érzelmek hiánya meg ebben a világban jó tulajdonság is lehet ám.

Jól nyomom a vakert?

Calver
max ami bekerül 12+-ba.

kérdés lent

Calver
mert a kétlábúak sokkal jobban odafigyelnek a negatív dolgokra. például mire figyelnék jobban oda, ha azt írná valaki, hogy "xy zenekar egész vállalható dolgokat játszik", vagy hogy "xy zenekar a legfosabb banda a világon, nincs ennél lejjebb"?
na ezért. és én sem nézem, mert kurvára nem hat meg számomra teljesen lényegtelen emberekkel ó mekkora hatalmas tragédiák történtek/n+1000 dolog amin úgy sem tudok változtatni

mi a rosszabb, a tudatlanság vagy az érdektelenség?

zsoltioregon
Aha. A vértõl beindul a fantáziám.

Szoktál kivégzés/emberkínzás videókat nézni?

bakkerman
nem

Az emberek miért nézik? Jó nézni,ahogy megölte,kirabolta,megverte,leszúrták,felrobbant,meghalt és egyéb ilyen híreket?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

videobaby
nagyon😄 sokszor megnéztem már.

híradót szoktad nézni?

rooney8
igen

tetszett?

videobaby
a vígjátékaiban igen.

ikreket láttad?

rooney8
jó mindkettõ 😊

szereted Schwarzeneggert?

videobaby
jó mindkettõ.

göri, vagy jégkori?

rooney8
nem

"hagy némi kívánnivalót maga után" avagy "hagy némi kivetnivalót maga után"?

Ic3 m4n
nem

te?

zsoltioregon
nyet

frontérzékeny vagy?

Ic3 m4n
gyúrni a tésztát szokták 😄

borotváltad már le a hajad?

rooney8
foca

gyúrsz vazze?