Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Még nem, de még válhat. 😊

Van hobbid?

A heavy cost. I pay it gladly.

tudok de nem válik hasznomra

vagy neked igen? 😊

Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D

Fresh Duke
Tárgyként egy Guy Fawkes maszk, a másik félét meg szinte mindig hordom.

Képes vagy U betût formálni a nyelveddel?

Tárgyként nincs 😊 De a munkában szoktam "felvenni"

Hát neked?

Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D

Calver
nincs, legalábbis tényleges tárgy, pedig egy ilyen, mint amiben Chelsea feszít... vicces lenne

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Tényleges tárgyra gondoltam, de ha már így felvetetted, válaszolhatsz arra is. 😊

pontosíts

Egy tényleges tárgyra gondolsz? Vagy mint emberi "viselkedés"?

Fresh Duke
Maradjunk szimplán az ördögnél. 😄
De 2 hónapja egy csaj elérte nálam, hogy amikor "táncolok" a dizsiben, akkor ne úgy nézzek ki, mint aki éppen epilepsziás rohamot kapott. <#eljen>

Van valamilyen maszkod/álarcod?

nem

Te a parkett ördöge vagy? 😊

rooney8
hát eléggé botlábam van 😄

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
0 bölcsességfog (orvos által igazolva 😄), a többé még úgy ahogy megvan.

Tudsz táncolni?

Calver
30, alul nincsenek bölcsességfogaim, "magja"(?) sincs <#fejvakaras>

neked?

Fresh Duke
Igen.

Hány fogad van? 😄

rooney8
hát igazából nem volt semmi igazán nagyobb
mikor bokaszalag húzódásom volt, talán azt mondhatnám, de az sem volt vészes

voltál már gipszelve?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
talán mikor karácsonykor egyik fogam a megdöglés mellett döntött, vicces volt, minden zárva, és volt kb 8-10 fájdalomcsillapítóm

neked?

...vagy aki beelõzött, annak 😄

vesegörcs :S

neked?

Fresh Duke
Nem, mert kivágta Apám! <#idiota>

Legnagyobb fizikai fájdalom, amit eddig átéltél?

Calver
körömcsipesz

kellett már kivágnod benõtt körmöt? (csak h tereljem a topicot kicsit a horrorisztikus irányba is <#vigyor1>)

Néha jó.

Körömvágóolló vagy körömcsipesz?

Fresh Duke
Város, társaság és kedv függõ. Ma például elmentem ping-pongozni egy barátommal, az kellõképpen kikapcsol.

Szereted a magányt?

Mûszaki analfabéta vagyok :S
Csendes magányos estét tervezek sg fórumozással.

Hova jársz kikapcsolódni?

Fresh Duke
Attól függ, hogy mit értesz gép és mit értesz szerelés alatt. Ha azt, hogy szét tudok-e kapni egy gépet, és kicserélni benne valamit, akkor persze. Ha azt, hogy ha leesik a mosógép ékszíja, és erre rájövök-e magamtól és hogy visszatudom-e tenni, az már más kérdés. 😄

Kérdés lent.

Fresh Duke
Volt amikor tettem. Bár, fogadalmat anélkül is szoktam. Van, amit azóta is megtartottam. 😊

Mi a programod estére?

Calver
nope, nem egy teljesen irreleváns dátum fogja meghatározni ha valamit csinálni akarok

gépszerelésben jó vagy?

Soha nem szoktam.

Te szoktál?

Fresh Duke
Szerintem nem rossz, no meg a visszajelzések is pozitívak voltak eddig. <#vigyor5>

Tettél újévi fogadalmat?

Nem. Mert már elképzeltem és a képzelgés mindig szebb mint a valóság xDD (poén)

Szerinted milyen a feneked?

Fresh Duke
Nem tudom. Igyekeztem az lenni, de nem érzem, hogy az lennék. Most inkább vegetálok.

Az nem is érdekel, hogy az enyém milyen? 😞

nekem jó,és ez a legfontosabb hiszen mindig velem van x)

Szerinted jó ember vagy?

Fresh Duke
Állítólag. 😊
Illetve, csak olyan kijelentéseket tettem, hogy 'nem hiszem, hogy hiányoznál', illetve, hogy csak 'egy valakit néznék meg személyesen, de nem Téged'. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok Rád kíváncsi. 😊

Jó a feneked?

te mondtad ha jól emlékszem tegnap

Jó a memóriád?

Fresh Duke
Ha el is jön a vég, ne aggódj, nem ez lesz az oka. 😊

Szerinted nem vagyok Rád kíváncsi? Honnét veszed ezt? 😮

Jól mondod! De a kérdésekbõl és a válaszokból valamennyire megfogjuk egymást ismerni 😊 Tudom nem vagy rám kíváncsi,de muszáj lesz 😊

Azért túléled majd,ugye? 😛 😊

Fresh Duke
A fenéket, ki tudja ki fogdosta elõtte... Amúgy, igyekszem nem szórni a pénzt.

De ugye nem is ismerkedni vagy itt, jól mondom? 😛

még nem ismerlek,egyenlõre 😛 😊

a fogadhoz vered a garast?

Fresh Duke
Túlzottan is.

Nem annak ismertél meg, mi? 😊

ez vagyok én,a másikat nem éreztem magaménak

empatikus vagy?

Fresh Duke
Még nem, de kaptam már érdekes bókot azonos nemûtõl...

Ez a reg miben jobb, mint az elõzõ? 😛

igen. És a "nem igazán" is zavarni szokott

Próbálkozott már nálad azonos nemû egyén?

Fresh Duke
Nem, nem vagyok meleg.

Zavar, ha valaki azt a szókapcsolatot használja, hogy "de viszont"?

ressy14
Passz.

Ki van lövetve a füled?

Dum spiro, spero.

Fresh Duke
Liar. 😞

Fresh Duke
Egyik sem.

A túlvilágon minden kérdésünkre választ kapunk?

ha halról van szó nem válogatok. Bármilyen sorrendben jöhet 😄

Dolgozol vagy tanulsz?

Calver
enyhe jobb dominanciám van, amit sok év "rejtett balkezesség" után úgy döntöttem kihasználok, és megtanultam pár hét alatt kb mindent mindkét kezemmel csinálni, írást bezárólag. (bár azt elég érdekesen tudok, mert ha nem csukom be egyik szememet, nem látom amit írok <#idiota>)

tengeri vagy inkább folyami hal? (megevési céllal)

jobb kezes vagyok. De mivel kislány koromban átszoktattak a balról,ezért csinálok furcsa dolgokat 😊 pl. ha a felesleges cérnát "tekerem" vissza,fordított mozgással teszem 😊 és sajnos nem írok szépen sem,bár lehet hogy ezt nem kellene teljesen erre fognom :S

neked?

Calver
valószínûleg a csokit <#fejvakaras>
#70409: mandarinnal nem tudom mûködni fog-e, én is most kísérleteztem ki, mert már baromira untam késsel pucolás után lenyúzni azt a fehér szarságot <#bohoc>

melyik kezed a domináns, és mennyire? (erõs vagy gyenge megkülönböztetést hallottam eddig, elõbbi azt jelenti, h kétlábú szinte mindent domináns kezével csinál, utóbbinál a másikat is bõszen használja, és elég ügyes is vele. igazi kétkezesség meg alapjáraton rettenetesen ritka)

most mandarin van itthon de megpróbálom rajta 😊

szurkolsz hogy sikerüljön? x)

Calver
fogalmam sincs, de nem csípem az ízét <#rolleyes>
amúgy ha levágod az egyik végét a narancsnak, és úgy pucolod, h "befeszíted" a héja alá a kést (nem pedig simán begerezdeled és leszeded kézzel a héját), simán lejön róla a hártya is.

...és beelõztek

nem hallottam még róla

Ha van elõtted egy ropi és egy csoki,melyiket választod?