98368
-
A dühből rövid távon nagy erőt lehet meríteni, mind fizikálisan, mind bátorság szempontjából. És amúgy is jobb dühösnek lenni, mint szomorúnak.
Merre fogsz holnap strandolni? :) -
Nem. Nem szoktam mindent mindenárom megmagyarázni, de hiszem, hogy okkal történnek a dolgok.
S miért tetszik dühösnek lenni? -
Ez a titkom, cicus. Én mindig dühös vagyok.
Hiszel a véletlenekben? -
Sajnos / szerencsére ennél komolyabb dolgok kellenek a lincseléshez. :)
Idegesnek tetszik lenni? -
nem, bár ez évszaktól független
mikor fog a társadalom végre eljutni arra a megvilágosult pontra, hogy ha valaki rá van tapadva a dudájára (esküvői menet, apró péniszű kamionosok felvonulása, társai), vagy esetleg olyan hangerővel bömbölteti a zenéjét, ami egy kilométeres körzetben hallható, az illető szabadon, büntetlenül kirángatható az autójából és agyonverhető? -
Köszi. :)
Reggel meglehetősen idegbeteg és hisztérikus voltam, de most már jó a kedvem. Végre péntek.
Szoktál nyáron vízi sportokat űzni? -
Nem mondanám magam annak. Persze, én se tűrök a végtelenségig, és hajlamos vagyok a másik képébe vágni az igazságot.
Jó strandolást. :)
Milyen volt a napod? -
Munkahelyen fáztam, délután pedig meglepődtem a hőmérsekleten, amikor jöttem haza... Itthon sincs túl meleg. De holnap végre strand. 
Bosszúálló természetű vagy? -
Egy-két ismerősöm véleménye ez, habár (szándékkal) nem igazán bántottam Őket, szerintem. [Bár, azok után amit ma is letolt az egyik, hát egy k*rva szavuk nem lehet...]
Hogy bírod a nagy meleget? -
Miért lennél bunkó? (Kérdés és válasz egyben.) -
Szombaton edzés, aztán alvás. Vasárnap folytatom a szombatit. Ja, és terv kieszelés.
Egy bunkó vagyok? -
Szombaton közös program bnővel.Az biztos.Vasárnap meg játszogatok...ilyenek....semmittevés féleség.
Neked? -
Tetszik, szép, de nem szívesen laknék ilyen helyen. Nyaralni max.
Hétvégi program? -
jóhogy.mindet meg is keffenteném.amúgy nem....
Cselédet nem tartanék,sem bejárónőt,sem ilyesmit,nagy villa helyett lenne több,szép helyen kis házikóm.
Neked tetszenek kint az erdőben a szép faházak(amiket a filmeken látsz).Kis tó stb.....? -
Ki más?
Ha millimos / milliárdos lennél, laknál hatalmas villában és tartanál cselédeket? -
videoanyuci #76228 egyik sem fontosabb a többitől.
te takarítod a cipődet, ha koszos lesz?
-
délelőtt edzés, délután pihi egy jó kis vízipipa társaságában (feltéve, ha sikerül dohányt vennem, mert ezekben az ótvar nemzeti dohányboltokban szinte lehetetlen kapni), majd este buli
mi a legfőbb álmod? -
dolgozok,nem tudom hol leszek,majd amit a gép dob,vagyis a műszakvezetés.
Neked? -
Megölelném majd megcsókolnám a volt Barátnőmet. De a gép most sajnos nem ezt dobta.
Előreláthatóan milyen lesz a holnapi napod? -
Nem tudom megítélni. Az biztos, hogy nem szeretek színészkedni.
Mit csinálnál most a legszívesebben, ha bármit megtehetnél? -
Picivel váll alá ér.
Jó színész vagy? -
olyan 6-7 centi lehet, rég nyiratkoztam már
neked? -
Ha nem szeretik az embert.
Milyen hosszú a hajad? -
a reménytelenség.
szerinted? -
görög
mi a világ legrosszabb dolga? -
Nem dohányzom, így nem érint.
sárga vagy görög dinnye? -
semmi
mi a véleményed a nemzeti dohányboltokról? -
Ez?
Mi a kő, tyúkanyó? -
igen,rengeteget tartok itthon(legalább 6 csomag)
Asztali háttered? -
Nem, sajnos már a sima vérvétel is olyan megterhelő nekem, hogy sokáig szédelgek utána. Rendes vérvétel után attól a mennyiségtől a pad alá ájulnék szerintem.
Szereted a füstölőket? -
0 RH pozitív.
Szoktál vért adni? -
A RH negatív.
Neked? -
Azért van itt olyan személy, akivel szívesen megismerkednék. 
Milyen vércsoportod van? -
Vannak szimpatikus emberek, de elég nekem a netes kapcsolat.
Te? -
Egyedül csak muszájból.
Van valaki, akit szívesen megismernél innen a fórumról? -
Csak hétköznap. Hétvégén pótolom az elmaradt alvást, minimum 10-12 órával. Ha akkor is dolgoznom kéne és korán kelni, akkor kb. 1 hónap alatt elhaláloznék a krónikus kialvatlanságtól.
Szeretsz aludni vagy csak muszáj? -
Kellőképpen. :)
Csak hétköznap vagy a hétvégén is dolgozol? -
Egyedül jobban. Barátommal is szeretek, de elég sokat forgolódok, és nem mindig sül el jól a dolog. :D Viszont megnyugtat az érintése, könnyebben elalszom tőle.
Hatalmas laza pólóban.
Hason fekve.
45 fokban is takaróval. Anélkül nem tudok.
A legjobbakat hajnalban és délelőtt alszom, de munka mellett sajnos erről le kellett szoknom. :(
Kimerítő volt a válasz? :D -
Egyáltalán nem, de érzek valamennyi motivációt, hogy ezen változtassak.
Hogy szeretsz aludni? (Egyedül/mással, milyen pózban, takaróval vagy anélkül, pizsamában/pólóban/meztelenül/stb., hánykor...) -
Nagyjából. De több alvással még elégedettebb lennék.
Te?