Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Az még rémlik.)
Milyen ébresztõhangra ébredsz?
A heavy cost. I pay it gladly.
(Az elsõ résznek az elsõ fele/harmada volt feltöltve. Trailer még nincs, szerintem még a forgatástól is messze állnak.)
#70990: Magyar talán Bozsó Péter. Külföldrõl talán Mark Hamill, mint Joker.
Kedvenc énekesed?
nincs kedvencem.
a filmben is zöld a haja a kapityánynak?:D
külföldi... Judy Greer talán, veszettül vonzó a hangja Archer-ben, de India Dupré (aki elvileg valami énekesnõ?) is kibaszottul jó volt Mercenaries 2-ben. még Jennifer Hale (Mass Effect, nõi Shepard illetve Knights of the Old Republic-ból Bastila) is megér egy elég méretes említést.
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
Bolygó Kapitánya filmet is terveznek, tudtad? :D
(szerintem is az 1. volt a legjobb, de a 2. részben több volt a humoros helyzet.)
miért a fekete a gyász színe európában?
Kedvenc mesehõsöd?
#70981: A Karib-Tenger Kalózai 4.
Miért csinálnak manapság mindenbõl remake-et?
te?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Milyen filmet láttál legutóbb?
megfázni tényleg nem férfias.
kedveled nickelback zenéjét?
megázni férfias?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Melyik számuk?
#70971 ezt kimondani sem tudom, nem hogy értsem a jelentését.
esernyõt hordasz magadnál?
Hallgatsz most valamilyen zenét?
te?
forraltborba teszel erõs paprikát is?
Jól "blattolsz"?
szereted a forralt bort?
"The trees move. Do you not see it?"
Raktál már félédes borba cukrot? :D
Van devizaszámlád?
Mi bajod a Chelsea-vel? Amíg ott van Torres, ne szidd. :D
Az, amit manapság csinálnak, az nem tetszik. Ez már nem reflexharc. Betanulnak pár kombinációt, küzdelem közben bepróbálják, és vagy összejön, vagy nem. De a régimódi boksz az bejövõs (volt).
És azt hiszem beelõztek.
tetszik a boksz,mint sport?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok elõször :P :D
(x-u)^2+(y-v)^2=r^2 (Ahol r a kör sugara, (u;v) pedig a kör középpontjának koordinátái.)
Kérdés lent.
a kör egyenlete? az neked menne kapásból.
leírod egyszerûen?
Ha elhatározol valamit, akkor véghez is viszed, kerül amibe kerül?
Lehet olyat?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok elõször :P :D
#70953: A potrohukon szívják be a levegõt?
Mi a kör egyenlete?
Írtál már valaha verset?
Szerintem egész olvashatóan írok. Nem szép, de olvasható.
Sokat szenvednek a tanítók fogalmazás javításkor?
Játszol kaparós sorsjeggyel?