Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karóra, vagy telefonról nézed az idõt?
a szójafehérje kis mennyiségben igen értékes, de túlzásba nem kell vinni.
fáradt vagy péntek estére?
Bár úgy látom 1-2 megint törölve lett.
nem fosat szója. jó húspótló
Ölni bûn? (pl anyád gyilkosát megölnéd, ha lenne rá mód?)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
sok zenét hallgatsz?
féloff: de a szója nemhogy elég foscsi a szervezetnek?
"The trees move. Do you not see it?"
változó, de a cigány mulatós/magyar múlatóssal le lehet kergetni a földrõl.
Neked?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
zenei stílusok legalja? (legyen annyi kitétel, h realitás keretein belül maradva hallhasd egy populáris rádióban - szóval pl grindcore nem játszik <#idiota>#idiota>)
tudtad, hogy a lencsében mint zöldségféle van az egyik legtöbb fehérje?
(bár még mindig nem vágom, h miért pont "fel" <#fejvakaras>#fejvakaras>)
lencsefõzeléket szereted?
mióta is jársz te ebbe a topicba? :D
Mész fe szombaton?
te?
hiszel abban,hogy ha a sors elvesz,akkor egy idõ után,más formában visszaadja? és fordítva is
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
te?
#71526: lehet majd ránézek ha még mindig nem érkezett sehova Camel, milyen íze van? szofi se rossz, egyetlen gondom h csöppet "karcos" íze van <#rolleyes>#rolleyes>
mikor kelsz általában?
#71518: amíg nem olvastam végig a mondatot, szofi dohányt akartam mondani, aztán helikont, de még a goldengatet nem említetted.. én sima cigibe nem bírtam elszívni a kék goldent, viszont dohányban nagyon kellemes csalódás ért.
ez már késõnek számít?
miért vagy fent mindig késõig?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
értelmes válasz volt?:D
neked?
(De még dohányzok, csak megállok ilyen havi 1-2 doboznál, nem is kell több)
Mikor van az, hogy semmit sem csinálsz?
★★★★★
off: ajjde lazák vagyunk mióta nem bagózunk <#bohoc>#bohoc>
minõségi dohányból sokkal jobb mint a dobozos (összehasonlításképpen arany Marlboro-ról váltottam cigitömésre Camel dohánnyal, mert sokkal finomabb), az már más kérdés, h "mindegy csak füstöljön" típusú kétlábúak megveszik a lehetõ legszarfosabb cuccot 100 ft-al olcsóbban, az tényleg olyan is.
kérdés ismét #71518, szóval: Justified-et nézed?
Voltál már annyira berúgva, hogy kék Marlboro-t akartál venni?
★★★★★
és te Justified-et?
off: ajánl nekem valami jó dohányt! "kicsiny" városkámban mindenhonnan felszívodott 90g-os Camel, zacskós meg sodrós dohány, szopás vele tömni és szar a végeredmény. Szofit próbáltam, az nem rossz, de kicsit túl karcos nekem az íze (bár közel sem annyira, mint rohadt Helikon dohányé, pfejj), szóval valami "simább" ízût ha tudsz mondani, megköszönném.
voltál az erõnek erejére c. film mai premierjén?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mennyi az idõ most?
★★★★★
Nálatok is sokan a vezetékes telót matávnak hívják?(pl ne mobilt hívj hanem matávosat)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tudtad, hogy így hívják?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Te is több "tekercsel" dolgozol?Arra gondolok ami méri h mennyit vezethetsz és csaltok h idõben odaérj.
A kamionosok és a kurvák összetartoznak? :D
★★★★★
miért ez a nick neved?
Volt már hogy nem mûködött a rohadt mosógép és mindent kézzel kellett kimosnod?
★★★★★
hány számjegyig tudod fejbõl a pí értékét?
fagyi télen gáz?
ejtettél már teherbe valakit aztán el lett vetetve?
Kifelé vagy befelé áll a köldököd?
★★★★★
Volt már gombás a lábad?
★★★★★
tudtad-é hogy a fehér foltok a körmön nem vitaminhiány, hanem körömágysérülés jele?
Sok havat lapátoltál el idén?
★★★★★
Élvezed gumiba?
★★★★★