Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
mit látsz, ha nem látod?😄
mi a trükkje ezeknek, hogy "lássa" a kétlábú?
#71643 fura a kérdés, hogy látja-e . van aki nem?
jól teszem?😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
látod az ilyen autosztereogram képeket?
te hol vagy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hol van mindenki? 😊
★★★★★
te kaptál?😄
Kaptál méhnyakrák elleni védõoltást?
★★★★★
barbár vagyok? 😄
★★★★★
hideg vagy meleg vízzel mosol kezet?
★★★★★
Szerelmes vagy?
★★★★★
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Azt mondják, hogy ma már mindent meg lehet találni az interneten. Én beírtam, hogy 'hol van a személyigazolványom?' és egyszerûen még sincs meg. Picsába! Hol van?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Gazdag p. sz. p. Az is megvolt. Még akkor amikor vezetni tanultam és oktató javasolta 😄
Kedvenc húsfajtád/húsételed?, (csirkemell, kolbász, marhapörkölt
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Off: #71531 Most ezt kezdtem el olvasni, jó könyv.
Ajánlom még a témában a "Gazdag papa szegény papa" címû könyvet ha nem olvastad volna.
Mai program?
★★★★★
miért lenne az?
#71621 szerintem csak gyúrós parazst képe van, de nem disznófejû.
van kedvenc plüssöd?
szerepelnél tévés, filmes, vagy színházi produkcióban?
aranyosak a macik?
milyen hideg van?
Hazánkban a meteorológiai nyár június 1-jétõl augusztus 31-ig tart.
és mikor lesz tavasz?
ha ratyi gonoszok kellenek, nézd meg a beverly hillsi niját. abban vannak lököttek.
mikor lesz végre nyár?
Mentalistát nézed? / láttál már bármilyen más sorozatban annál kreténebb "gonoszokat", mint ott?
Milyen gyors a villám?
★★★★★
hová lettek az ékezetek?
Jo, avagy rossz dolog a legkisebb gyereknek lenni a csaladban?
Van tesód?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
#71606 ebbõl tuti semmi nem lesz, de sok hülyeségen amit írtak legalább röhögtem egy jót 😄
Érzékeny vagy rá, ha a felmenõidet szidják?
★★★★★
Lesz még újra Nagy-Magyarország?
★★★★★
#71600 Pista+tejföl, na ezt kipróbázom
Bepusziltam 2 lángost éppen. Mikor ettél utoljára lángost?
Neked?
★★★★★
Van párod?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha olyan kedvem van akkor foghagymás szalámival is bevágom(egy kis kanállal tejföl nélkül)...
Szoktál káromkodni?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)