Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
biztos meg, csak sokszor kellene nyitogatni az ujjaimat hozzá.

hiányzott az sg?

Fresh Duke
Rendszerint a hülyék és a hazugok. Legalábbis, a tapasztalat ezt mutatja.

Egy kezeden meg tudod számolni, hogy hány pixel van itt a háttérképen?

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Semmi friss... Hacsak a szúnyogcsípéseimet nem vesszük annak.

Milyen típusú lányok jönnek be?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

The Protector
Van két 5centis vágás a jobb kezemen a bicepszemnél és az ezer éves késelés nyomai.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
Thanks Captain... 😄
A kérdés arra vonatkozott, hogy vajon mitõl lehet? Nem érzem magam szomjasnak, de tudom, hogy attól még nem ártana innom is valamit...

Felkelek, wc-re megyek, fogat mosok, wc-re megyek, felöltözök, megyek a dolgomra. (Kb.)

Van jelenleg valami sérülésed?

The Protector
Kevesebbet iszol.Amúgy sokat kéne.Én napi 4liter vizet iszok kb...

Reggeli rutin?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
Hát izé, attól tartok eltévedtem az élet ösvényén. <#rolleyes>

Ha gondolod válaszolhatsz rá így utólag is. 😄

Mitõl lehet az, hogy az utóbbi ~2 hétben a folyadék fogyasztásom kb a felére csökkent?

Calver
leginkább semmi <#fejvakaras>

#73338: pedig erre a kérdésre úgy készültem, csak meló lefoglalt közben <#gonosz1>

hova tûntél el így sok hónapra / ha nem Fresh Duke válaszol, szerinted hova tûnt el õ sok hónapra? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Nem tennék különbséget. Mindkettõnél voltak olyan témakörök, amiket szerettem, és amiket nem. Ha valamelyik tárgy jobban tetszett vagy kevésbé, annak a tanár volt az oka.

Kérdés lent.

chhaya
Irodalmat.

Te?

Ic3 m4n
már elõvettem
meg a rövidnadrágokat is

történelmet vagy irodalmat szeretted jobban az iskolában?

rooney8
igen, hisz csak a telefonom, a pénztárcám, a kulcscsomóm és néha a fülesem van nálam

már rövidgatyát/szoknyát hordasz, vagy az még bent van a szekrényben?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Még a könyvek és a füzetek is.

Mi a terved május 1-jére?

chhaya
Túlnyomó többségben igen... Több a cuccunk és kevesebb/kisebb zsebünk van, nem tudunk máshova pakolni.

Neked minden cuccod elfér a zsebedben? (Sulis könyveket/füzeteket leszámítva)

rooney8
nincs külön táskám, csak iskolatatyó
abban pedig értelemszerûen könyvek, füzetek vannak 😄
de hogy mondjak valamit, számológép mindig bent van, nem csak akkor, ha van olyan órám, amire szükség lenne.

a lányok mindig hordanak magukkal táskát?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
Nem rossz film,egyszer nézõs!

Milyen cuccok vannak a táskádban amit mindig magadnál tartasz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
Egyik se.

Szerinted jó a Daredevil (A Fenegyerek) címû film?
(Ha Calver válaszolna: MIÉRT NEM? 😄)

Igen, még gyógyulok.

Samsung Galaxy S4 vagy iPhone 5?

★★★★★

Fresh Duke
Nehéz megfogalmazni...

Fáradt vagy?

The Protector
A reménytelenségtõl és boldogtalanságtól.

Te?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
Nézõpont és szituáció kérdése. De összességében szerintem nem. (Csak szeretek az utolsó pillanatban elindulni mindenhova. 😄)

Mitõl félsz leginkább?

The Protector
Igen,csak pozitívan.

Lusta vagy?

Fresh Duke
Van 1-2 becenevem, de általában csak adott személyek szólítanak úgy. Van, aki simán a keresztnevemen szólít. (Vannak akik személyesen is "Duke"-nak hívnak.)

15 percem van, hogy megtegyek egy utat, amit rekordidõ alatt 8 perc alatt tettem meg biciklivel, és még fel kell öltöznöm, és fogat is kell mosnom. Sikerülni fog? 😄

The Protector
Attól függ honnan.

Van beceneved vagy a neveden szólítanak?

Fresh Duke
Túlzottan is. A nehéz úton kellett megtanulnom, hogy nem érdemes...

Jellemzés:
A nevem Fresh Duke. Hogy miket szeretek, mit utálok? Nem nagyon van kedvem elmondani. Ami az álmaimat illeti… hû, erre nem is gondoltam. És végül a hobbijaim: nos, van jó néhány.
Nem szívesen jellemzem magam, de szerencsére megteszik mások.

El fogok késni?

The Protector
Basszus,ez nem is kérdés volt.Ha akarsz válaszolj rá de felteszek egy másik kérdést.

Mennyire vagy kitartó a szerelemben?

The Protector
Nem mindig,néha gyenge vagyok hozzá.

Írj magadról egy rövid jellemzést.

Fresh Duke
Legyen õszinte. Túlságosan ritka az ilyen lány...

Kérdés lent.

Fresh Duke
Hogy láttam valaki arcán a boldogságot.

Meg tudod tartani a magadnak tett ígéreteidet?

The Protector
Nem vagyok ilyen egoista pöcs vagy vmi,de mikor legutoljára tükörbe néztem és látom a fejlõdést minden téren.

Mik számodra fontos erények az ellenkezõ nemben?

chhaya
Egy tábla csokinak - nem nehéz nekem örömöt okozni igazából ...

Te?

The Protector
Igen.

Minek örültél utoljára a legjobban?

Fresh Duke
Biztosan nem.

Boldog vagy?

The Protector
nem😊

Ha lennének robot prostituáltak és robot feleségek/férjek,vennél ilyet vagy közösülnél egyel?

rooney8
akadna olyan személy, akivel igen 😊

tudsz pókerezni?

Fresh Duke
Lehetséges, sok szempontból megkönnyítenék az életemet.

Off: Sakk.hu-n élõ emberekkel is lehet játszani, de az sem az igazi. 😊

Kérdés lent.

rooney8
tudok, de nem annyira megy jól és gyakorolni sem szoktam
amúgy ha annyira szeretnél, akkor tudsz gép ellen is játszani 😊 jó hát nem olyan, mint ember ellen, de vészmegoldásnak jó 😊

ha lennének olyan robotok, mint az én, a robot c. filmben, akkor vennél egyet?

Fresh Duke
Tudok és szeretek is. Élõben már rég játszottam, de van 1-2 barátom, akikkel szoktam, ha lehetõségünk adódik rá. 😊

Hajlandó lennél "vetkõzõ sakkot" játszani? 😄 (Adott személlyel.)

chhaya
Tudok és szeretek is, csak az a közelemben nincs senki, aki játszana velem. 😞

Te tudsz/szeretsz?

Fresh Duke
Talán Winston Churchill.

Tudsz sakkozni?

The Protector
nem szoktam,nem hordok ingeket.Mikor viszont inget kellett hordanom meló miatt akkor szerettem,fõleg a jellegzetes szagot.

Kedvenc történelmi személyiséged?

Annyira nem, de azért meg szoktam nézni.

Szeretsz vasalni?

★★★★★

Fresh Duke
Most nem ugrik be egy se.

Szereted a tûzijátékot?

The Protector
Hát,mikor megírtam a kérdést akkor átfutott a fejemben,hogy én kit választanék de nehéz kérdés.
Játékok😛rince a prince of persia-ból(warrior within),Geralt a Witcherbõl(néha én is ilyen érzelemmentes vagyok)
Filmek/képregény😛ókember(sötét és rendes is),Amerika kapitány,Warrior:Matt Hardy azaz Tommy.Constantinból a fõhõs(Keanu)
Ezekkel a karakterekkel azonosulni is tudok teljes mértékben,de inkább ezek keveréke ad egy közös személyt.

Van kisebbséghez tartozó haverod/barátod?

Calver
ez amúgy kurvajó kérdés, mert bár van egy rakás általam imádott karakter, azonosulni kb egyel sem tudnék... az eredeti Calver egy gyáva féreg, Martin Q. Blank-et csípem, de Paraguay elnökét kinyírni egy villával azért túlzás, Chelsea Grinn meg hiába kedvenc, másodlagos nemi jellegek baromira nem stimmelnek, meg az egész "tömeggyilkos" hacacáré sem <#idiota>

talán Narancsvidék-bõl Seth Cohen, vagy ha sorozat nem játszik, akkor Elsötétedés-bõl Bandita, mert Bandita ász.

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
Attól függ mekkora pizza lapátja,így a pizzalapát lehet nagyobb is.

Karakter,mesehõs,játékhõs,könyv szereplõ.Ki lennél?Kivel tudtál a legjobban azonosulni.

Nekem nincs meccs, de garatom be van gyulladva vagy mi a franc történt vele, így itthon pihenek.

Egy pizzalapát ugyanakkora, mint egy péklapát?

★★★★★

The Protector
Nem kell.A sok nekem elég válasz.

Szombat van.Buli?Ilyesmi?Vagy holnap meccs?

rooney8
sok

számoljam meg?

The Protector
Kettõ.

Hány anyajegyed van?