Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kötekedõs vagy?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Off: Nem, a lényege nem ez lett volna. Csak egy észrevétel, afféle új életszemlélet.
Hagyjuk a filmes témát. Mikor szóltál be cigánynak legutóbb az utcán?
A heavy cost. I pay it gladly.
#73509: ha videobaby-val akarjátok egymást tépni (sorok között olvasásból "enyhe gyanúm" azt súgja h ez helyzet), akkor õszintén szólva... nem. vagy legalább ne itt.
itt az ideje végre letûnnie szuperhõsös filmeknek a vászonról?
"The trees move. Do you not see it?"
#73507: Nem, és kölcsönös. 😄
Szóval akkor nem érdekel a monológ, mi? 😄
kis adagokban nem, mindenkinek beugranak ilyenek, de néha hajlamos vagy... túlzásokba esni.
és beelõztek.
akárki írt, nem érdkeel😄
ismered tahi tóth lászlót?
Tényleg fárasztónak találod õket? <#sir>#sir>
(A nyomasztáshoz pedig lenne egy elég szép monológom, de Te arra biztos nem vagy kíváncsi. 😄)
*bár ezen a vonalon elindulva megközelítõleg a fél emberiséget rühellenem kéne... kb stimmel is <#bohoc>#bohoc>
müzlid szereted vagy egyenek ilyen zabot a lovak? (bár nem zárja ki egyik a másikat)
Valaki megválaszolja a kérdést?
simán színészbõl nekem sem menne top 5 szvsz, kombóban valami olyasmi lenne, hogy:
John Cusack, Michael C. Hall, Aubrey Plaza, Rashida Jones (tényleg imádnivaló), Kristen Bell (bár utóbbi idõben szinte semmiben nem láttam)
mondjuk. és tuti valakit kihagytam.
na és a te ilyen listád hogy nézne ki?
na és ha ötös toplistát kellene felállítani (akár számozás nélkül) jelenlegi favoritokból, kik lennének?
Egyet értesz? 😄
indítványozom, h mozduljunk el nyomasztó témáktól
kedvenc színésznõd?
egyetértesz ezzel?
#73484: Azt hiszem ez az az érzés, igen.
Mikor zúztál szét legutóbb valamit?
(Közben behagytak.)
kérdés alant
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ilyenkor mi a teendõ, hogy lenyugodjunk? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Boldog vagy?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mikor ment fel legutóbb a vérnyomásod a normál kétszeresére? 😄
hazudni bûn?
Van itt más is rajtad kívül?
ismered ezt a mondást? ( a pofon nem más, mint egy elkapkodott simogatás)
Ki adott Neked pofont?
Mikor kaptál legutóbb pofont?
szoktál interjúkat nézni? (talkshow-k és társai)
Elõzõre: Én különbséget teszek, tudod is, hogy miért. Egymagamban hétfõn volt 2 hete, mással 2 órája.
Baj, ha nyomasztó egy zene?
de bonthatod is a dolgot, bár erre tényleg nem gondoltam. a séta, az séta. akár egyedül, akár mással.
batman, vagy joker az élethûbb figura?