Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és beelõztek
"The trees move. Do you not see it?"
Milyen a dátummemóriád?
A heavy cost. I pay it gladly.
Szereted a havat?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Például, bespoilerezi az aláírást, ha nem írsz záró spoiler taget.
Esik ott az esõ?
te?
Másfelõl, tény, hogy ritka az, aki annyit vár vele, de azért van.
Sokat nem tudok, én se követem a dolgokat, de hallottam, hogy olyan értelmetlen dolgokat védetnek le, hogy az már bõven a vicc kategóriában van.
Milyen SG-s bugokat ismersz?
tudsz róla mondani pár szót?
off: az a baj, h elég sûrûn nem, és biza 16+ (sõt, már 14+ is) évesen is bõven elég érett a kétlábú. meg igazából retardáltságnak tartom az amerikaiak "18 éves korodig a pöcsödre se gondolj, paraszt" hozzáállását (sõt, az egész szexhez való hozzáállásukat), aminek meg Chris Hansen erõteljesen a reklámarcává vált <#gonosz1>#gonosz1> (avagy híve vagyok annak, h mindenki azzal és akkor dugatja meg magát, akivel és amikor akarja)
Amúgy, hogy mondhatsz Róla ilyet? <#nevetes1>#nevetes1> Ahogy néztem videókat 13-14 évesek szoktak lenni a "csalik". (Jó nagy geci, attól még. :D)
És az Apple szabadalmi pereirõl mi a véleményed?
beleegyezési korhatárból mi a korrekt szerinted? 18 mint szentszûz amerikaiaknál, itteni 14, vagy valami más?
#73936: passz, alternatívra meg röviden és tömören annyi, hogy egy kibaszott idióta, akinek egy értelmes társadalomban a kanális legalján lenne a helye
és beelõztek
Kérdés lent.
Mindenkinek az fáj, amije a leggyengébb?
Alternatív: Mi a véleményed Chris Hansen-rõl?
Szted régen minden jobb volt?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
még a "kõkorszakban" figyeltél arra, h elõhívasd a fényképeidet, vagy még mindig van egy rakás elõhívatlan negatívod?
Sok régi tárgyi emléket õrizgetsz?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Sokszor vagy magányos?
Móricka,Kretén,Szaft,Kismalac,Morbid.Volt valamelyik újsághoz szerencséd?
és mivel az én kérdésemet is megválaszoltad, ööö...
legtöbbet nézett weboldalad?
Kérdés alant.
És te kispöcs korodban a Morbid-ot olvastad-e?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Honnan jött neked ez a nagy filmmániád?Mûveltnek tartod magad filmek terén?
cracked-et szoktad olvasgatni?
Szerintem eléggé az vagyok.
Raboltak már ki cigányok?
Te?
Mennyire vagy önzetlen?
Ha valakit egy szöges baseballütõvel a szemed láttára vernének halálra, az nem zavarná törékeny lelkivilágodat?
...és ha már a témánál vagyunk, nem tudom miféle hatalmas ellentét van köztetetek videobaby-vel (ok, õszintén szólva annyira nem is érdekel), de legyetek már oly veszettül kedvesek privátban rendezni. vagy még inkább teljes testpáncélban, szögekkel átütött baseball ütõkkel, azt legalább szórakoztató lenne nézni <#smile>#smile>
olvasol valami sorozatos/filmes blogot? (sorozatjunkie, filmbuzi, index filmes részlege ha az ember röhögni akar az ottani ízléstelenségen)
Mi a számodra legzavaróbb emberi viselkedési forma?
Mennyire adsz mások véleményére?
Mondd, vitában folyton csak önmagad ismétled, vagy tudsz néha valami újat is mondani?
hány böngészõlapod van most nyitva saccperkb?
itteni filmes topicot szoktad látogatni?
ez volt. nyomasztó hangulatú, de mi mást lehetne várni egy cunami után?
láttad?
off: kösz az irományt, ezek szerint eddig is jól használtam többé-kevésbé <ökölrázás a magyar nyelvtan felé a néhai kreténségei miatt>ökölrázás a magyar nyelvtan felé a néhai kreténségei miatt>
legutóbbi film amit láttál? bejött?
- Szerintem erre a válasz az, hogy helyzetfüggõ. Adott szituációban csak a gyáva nem szólal meg.
- Õszintén megvallva, fogalmam sincs.
- Egybeírjuk egy másik szóval. De itt egy bõvebb leírás.
Valami, amit nagyon utálsz?
igazi úriember nem szól bele más úriemberek dolgába?
bónusz kérdés: miben volt a szöveg? évekig azt hittem, hogy Rejtõ Jenõ-féle elveszett cirkálóban, amikor épp kis híján agyonvernek a fõszereplõk mellett valaki egy kocsmában, és újraolvasásnál kellett ráébrednem, h baromira nem
bónusz bónusz kérdés: magyar nyelvtan szerint mi a "féle" helyes használata?
A cuccomat.
Hány személlyel volt eddig szexuális kapcsolatod?
mit vinnél magaddal egy süllyedõ hajóról?
Ugye ilyenkor csak megjátszod, hogy hülye vagy?