Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Még sose.

Szerinted Calver lassan gépel? :D

A heavy cost. I pay it gladly.

Calver
aktívan keverem közeli rokonok és ismerõsök szülinapjait (mentségemre szóljon, egy-egy nap különbség van köztük), szóval annyira nem kifinomult <#fejvakaras>

...és beelõztek

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
olyan.

mikor ettél kínai kaját?

Fresh Duke
Csak ha akkor esik, amikor én is akarom.

Milyen a dátummemóriád?

chhaya
Ha én bent vagyok a melegben, akkor tudom díjazni, igen...

Szereted a havat?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
még jég is volt, ász

csíped a viharokat?

Fresh Duke
(Na, az érdekelne, habár nem tervezek mostanában egyet sem összeszedni.)
Például, bespoilerezi az aláírást, ha nem írsz záró spoiler taget.

Esik ott az esõ?

Calver
nem sokat, de a "hogyan írjunk 3+ büntetõponttal gumiba" trükkje megvan

te?

Fresh Duke
Off:Szerintem meg egy adott korig (pl 16 :D) szépen ne döntsön az illetõ arról, hogy ki és mikor dugja belé (vagy fordítva) a vesszejét, mert éretlen hozzá. (Ha nem is testileg, akkor szellemileg, vagy lelkileg.) A gyerekek könnyen kihasználhatók, átverhetõk, manipulálhatók, stb. Nem csak a magasságuk miatt nem kapnak jogsit se X éves korukig. A 18 évet én is túlzásnak érzem, de szerintem legalább 15-nek kell lennie valakinek ahhoz, hogy némileg érettnek lehessen akármilyen szempontból is nevezni.
Másfelõl, tény, hogy ritka az, aki annyit vár vele, de azért van.

Sokat nem tudok, én se követem a dolgokat, de hallottam, hogy olyan értelmetlen dolgokat védetnek le, hogy az már bõven a vicc kategóriában van.

Milyen SG-s bugokat ismersz?

Calver
nem követem az ilyen híreket nagyon

tudsz róla mondani pár szót?

off: az a baj, h elég sûrûn nem, és biza 16+ (sõt, már 14+ is) évesen is bõven elég érett a kétlábú. meg igazából retardáltságnak tartom az amerikaiak "18 éves korodig a pöcsödre se gondolj, paraszt" hozzáállását (sõt, az egész szexhez való hozzáállásukat), aminek meg Chris Hansen erõteljesen a reklámarcává vált <#gonosz1> (avagy híve vagyok annak, h mindenki azzal és akkor dugatja meg magát, akivel és amikor akarja)

Fresh Duke
Valahol a kettõ között, mondjuk 16. De azért nem kell félteni az amerikaikat se, azért ott is "tudnak élni" a fiatalok... (És persze magyarok között is van 20 éves szûz, nemde?)

Amúgy, hogy mondhatsz Róla ilyet? <#nevetes1> Ahogy néztem videókat 13-14 évesek szoktak lenni a "csalik". (Jó nagy geci, attól még. :D)

És az Apple szabadalmi pereirõl mi a véleményed?

Calver
és mégse, akkor kérdés:

beleegyezési korhatárból mi a korrekt szerinted? 18 mint szentszûz amerikaiaknál, itteni 14, vagy valami más?

Calver
legkevésbé sem
#73936: passz, alternatívra meg röviden és tömören annyi, hogy egy kibaszott idióta, akinek egy értelmes társadalomban a kanális legalján lenne a helye

és beelõztek

Fresh Duke
Volt, ami jobb volt... (Moralitás, jobb nevelés, stb.) De nem volt internet!!!4négy

Kérdés lent.

Fresh Duke
Abban az idõben még nem fotózgattam, szóval nincs.

Mindenkinek az fáj, amije a leggyengébb?
Alternatív: Mi a véleményed Chris Hansen-rõl?

The Protector
Nem volt olyan sok fényképünk,de minden elõ lett hívatva kivétel nélkül.

Szted régen minden jobb volt?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
nem, megközelítõleg semmit

még a "kõkorszakban" figyeltél arra, h elõhívasd a fényképeidet, vagy még mindig van egy rakás elõhívatlan negatívod?

The Protector
Egész korrektül de kicsit fáradtan.Reggel fõztem és nem aludtam ki magam.

Sok régi tárgyi emléket õrizgetsz?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
nem, akkor érzem magam annak, ha sokat kell várnom.

hogy vagy?

zsoltioregon
Értelmezhetetlen kérdés

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

The Protector
Semmit.Nem veszek be gyógyszert.

Sokszor vagy magányos?

videobaby
nem érdekelt soha ezek közül egyik sem.

mit csinálsz, ha fáj a fejed?

The Protector
Hát....talán sg és facebook.De ezek sokszor csak meg vannak nyitva és én még a közelben sem vagyok.Sok torrentet futtatok és megy a seed.

Móricka,Kretén,Szaft,Kismalac,Morbid.Volt valamelyik újsághoz szerencséd?

Calver
a zinternet csodája, na meg kölyökkoromat egy videókkal és tvkkel foglalkozó boltban töltöttem, ami kb legegyszerûbb módja volt akkoriban bármilyen film beszerzésének <#smile>

és mivel az én kérdésemet is megválaszoltad, ööö...

legtöbbet nézett weboldalad?

The Protector
:)Nem szerettem mert fekete fehér volt.Vagy az a szaft volt?A Kismalacot vettem inkább meg Mórickát.A Mórickát annyira nem csípem mert sok a politikai poén de a Kismalacot a mai napig veszem,de nem rendszeresen.

Kérdés alant.

Calver
asse tudom mi az

mi az?

zsoltioregon
nem

És te kispöcs korodban a Morbid-ot olvastad-e?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

The Protector
Nem,azt sem tudom mi az.

Honnan jött neked ez a nagy filmmániád?Mûveltnek tartod magad filmek terén?

Calver
nope, bár fehér ember sem

cracked-et szoktad olvasgatni?

Fresh Duke

Szerintem eléggé az vagyok.

Raboltak már ki cigányok?

zsoltioregon
20-30% Régen amikor Debrecenben laktam kb 10%, vagy kevesebb

Te?

The Protector
De.akárki lenne az megvédeném.Elmeséltetném vele miért üti a másikat.Ha megérdemli akkor segítek is neki picit megcsapkodni,de megölni nem hagynám.

Mennyire vagy önzetlen?

Fresh Duke
Nem olvasok blogokat.

Ha valakit egy szöges baseballütõvel a szemed láttára vernének halálra, az nem zavarná törékeny lelkivilágodat?

Calver
a passzív-agresszív picsogás

...és ha már a témánál vagyunk, nem tudom miféle hatalmas ellentét van köztetetek videobaby-vel (ok, õszintén szólva annyira nem is érdekel), de legyetek már oly veszettül kedvesek privátban rendezni. vagy még inkább teljes testpáncélban, szögekkel átütött baseball ütõkkel, azt legalább szórakoztató lenne nézni <#smile>

olvasol valami sorozatos/filmes blogot? (sorozatjunkie, filmbuzi, index filmes részlege ha az ember röhögni akar az ottani ízléstelenségen)

Fresh Duke
Függ a másiktól, a kedvemtõl és a szituációtól is. Általában meghallgatom a másikat, de ha van valamirõl egy konkrét elképzelésem, akkor nem oszt nem szoroz a véleménye.

Mi a számodra legzavaróbb emberi viselkedési forma?

The Protector
Volt,sokszor.

Mennyire adsz mások véleményére?

Fresh Duke
Elég sokszor.

Volt már valaha bûntudatod?

videobaby
akivel érdemes, annak igen.

hányszor mosol kezet egy nap?

Fresh Duke
Nincs.

Mondd, vitában folyton csak önmagad ismétled, vagy tudsz néha valami újat is mondani?

videobaby
most már csak 3.

kedvenc napszakod?

Calver
kétlem, témája alapján teljesen hidegen hagy (na meg fújok a drámákra)

hány böngészõlapod van most nyitva saccperkb?

videobaby
igen, idõnként.

megnézed?

Calver
annyira kimaradt, hogy még nem is hallottam róla <#fejvakaras>

itteni filmes topicot szoktad látogatni?

videobaby
http://www.imdb.com/title/tt1649419/
ez volt. nyomasztó hangulatú, de mi mást lehetne várni egy cunami után?

láttad?

Calver
semmi specifikus nem ugrik be hirtelen

off: kösz az irományt, ezek szerint eddig is jól használtam többé-kevésbé <ökölrázás a magyar nyelvtan felé a néhai kreténségei miatt>

legutóbbi film amit láttál? bejött?

Fresh Duke
Ha úriember ilyenre nem válaszol, akkor megteheti egy úrinõ. :)
- Szerintem erre a válasz az, hogy helyzetfüggõ. Adott szituációban csak a gyáva nem szólal meg.
- Õszintén megvallva, fogalmam sincs.
- Egybeírjuk egy másik szóval. De itt egy bõvebb leírás.

Valami, amit nagyon utálsz?

Calver
igazi úriember nem oszt meg ilyen információt a zinterneten (meg irl se)

igazi úriember nem szól bele más úriemberek dolgába?
bónusz kérdés: miben volt a szöveg? évekig azt hittem, hogy Rejtõ Jenõ-féle elveszett cirkálóban, amikor épp kis híján agyonvernek a fõszereplõk mellett valaki egy kocsmában, és újraolvasásnál kellett ráébrednem, h baromira nem
bónusz bónusz kérdés: magyar nyelvtan szerint mi a "féle" helyes használata?

Fresh Duke
Bocs, félreütöttem. De ahogy látom, leesett, hogy mire gondoltam.
A cuccomat.

Hány személlyel volt eddig szexuális kapcsolatod?

videobaby
letaglózni az a szó amit akartál nem? nos, egy baleset a napokban. sajnos láttam.

mit vinnél magaddal egy süllyedõ hajóról?

Fresh Duke
Még nem volt.

Ugye ilyenkor csak megjátszod, hogy hülye vagy?