Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Nem hinném h az egészet elolvasnám,de sok haveromnak megvan.Részleteket viszont olvastam belõle.

Mikor voltál strandon utoljára?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
Schwarzi életrajzi könyvét, de még nem értem a végére :)

elolvasod? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Általában a hasamon szeretek aludni és csak kispárnán... Ami nem túl tömött, mert hason fekve kényelmetlen a magasan levõ fej

Milyen könyvet olvastál legutóbb?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
oldalamon, vagy "tengeri csillag az úthenger alatt" pózban, dupla, tollal töltött kispárnán, palotapincsi könnyed megölésére alkalmas téli paplan alatt... nyáron is

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
Volt sajnos.De volt más alvós parám is.Szar dolog.

Kedvenc alvó póz?Párna milyen?Nagyság/anyag?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
viszonylag... elvileg emberi átlag 7 perc, nekem sokszor kell negyed óra is, de szvsz ez még bõven belefér

volt már részed az inszomnia (nem hiszem el, h tûzróka szótár nem ismeri ezt a szót) mennyei élményében?

The Protector
óóó az a specialitásom.de komolyan.ha el szeretnék aludni,akkor el is alszok.

lefekvés után hamar elalszol?

Calver
általában igen.

tudsz zajos/fényes környezetben is nyugodtan aludni?

The Protector
nem bárrégen olvastam róla miként lehetséges de annyira nem izgatott,bár érdekes téma.

Te?

Calver
hja, kb mindig amikor rendesen ki tudom aludni magamat

tudod irányítani az álmaidat?

The Protector
egyik sem.utálom ezeket a mûkajákat.max mekis fagyi.

Rendszeresen álmodsz?

videobaby
autóm nincs. igen, ha valakit szeretek, befolyásolhat.

KFC, Burger King, Mcdonalds, vagy egyik sem?

The Protector
régóta,igen.

Milyen autód van?
más kérdés?
Befolyásolható vagy?

jhetedikj
B,C,E is van, már 7 éve vezetek és imádom, de mióta eladtam a kocsimat nem sokat vezettem sajnos

Neked? :)

anno 1987

chhaya
Fáradt vagyok, de örülök a pénteknek.

Van jogsid? Hány éve? Szeretsz vezetni?

jhetedikj
Elõször a pozitívat kell felrakni, utána a negatívot és ha leveszed akkor elõször a negatívot le és utána a pozitívot is le. Ha fordítva csinálod rövidzárlat lehet. :)

Hogy vagy?

anno 1987

videobaby
egyiket sem, nincs kocsim:D

számít melyiket mikor?

jhetedikj
sörözés

Ha tölteni akarod az aksit elõször a pozitív vagy a negatív akkusarut rakod fel?

anno 1987

The Protector
Egyiket sem próbáltam még.

Házibuli/sörözés/disco?

A legerõsebb paprikák.Naga Jolokia és a Banamaro.

jhetedikj
Azokat könnyû mert lassan repülnek, csak gyorsan kell csapni nehogy megcsípjen. Keresztapám a lódarazsat is lecsapja, de én még azt nem mertem. :)

Tudsz kajakozni vagy kenuzni?

anno 1987

Calver
nem, és... nem is olyan élmény, amire oly' hihetetlenül vágyok õszintén szólva

te?

jhetedikj
Egeret már régen kaptam el vagyis az ilyen cickány volt, de mikor a macsek megfogta akkor azzal volt, hogy én is játszottam kicsit. Legyet is kaptam már el, de az 100-ból 1x sikerül. :D

Csaptál már le darazsat a kezeddel?

anno 1987

Calver
aranyhörcsöggel ment, egérrel... elkapni lehet, élõ állapota nem biztos h megmaradna

na és legyet el tudod kapni kézzel?

rooney8
még nem próbáltam

te? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jhetedikj
Ettem már pár nagyon erõset, de amúgy fogalmam sincs. (Én is szeretem)

El tudsz kapni egy egeret?(élõre gondolok :D)

anno 1987

rooney8
némileg :D
de nem döntöttem úgy, hogy ezután tömni fogom magamba a chilit :D

melyik a legcsípõsebb paprika?

Calver
endorfin. édes, drága endorfin. cracked copypaste, mert lusta vagyok lefordítani:

"The chemicals in spicy food irritate the trigeminal nerve, which is responsible for, oh, not much, just all the sensation in your goddamned face. Scientists theorize that the irritation causes the brain to release endorphins to ease the discomfort by, well, giving the eater a natural high. And like any high, you want it again, and to make it more intense. That's right -- people who love spicy foods are addicted to pain."

plusz lenyomni egy igazi szamárfingató pepperonis pizzát élmény a köbön <#gonosz1>

na, így már érthetõ?

rooney8
nem szeretem

hogy lehet szeretni? meg mi a jó abban, ha szétmarja a szádat, a beledet, és a hátsódat ürítésnél? :D

The Protector
Naná.Divatosnak lenni nem bûn.

Mennyire bírod a csípõs ételeket?

Calver:késelés nyoma:önmagamat késeltem meg bodzaszedéskor,érdekes történet,a fõutat egy hatalmas vércsíkkal koronáztam meg ami a házunkig vezetett.
égésnyomok:védõ nélkül rúgtam a bokszzsákot rengeteg ideig és a folyamatos gyors és erõs rúgásoktól felforrósodik ott a bõr és égésnyoma lesz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
ha tornacipõ, akkor csak konzerv, de amúgy igen tornacsuka inkább
egyébként kényelem szempontjából nincs vele bajom

a hímnemû egyedek nem beszélhetnek cipõkrõl? :D

Calver
azám, de ha megnyugtat, lejjebb emlegetett is az. viszont (ellentétben a többi converse termékkel) legalább jó... legalábbis a One Star cipõjüknél kevés szarabb dolog volt valaha is a lábamon.

tornacipõ vagy sportcipõ?

(és lecsapott a szörnyûséges felismerés, h két hím vagyunk és cipõkrõl beszélgetünk)

rooney8
konzerv tornacsuka

szerinted tömegcucc a fent említett lábbeli?

Calver
Adidas Superstar, most spec fehér fekete csíkokkal, már sok-sok éve, legkényelmesebb cipõ a világon

neked?

jhetedikj
Nem tudom az hol van, de én kipróbálok mindenfélét.

Milyen cipõd van?

anno 1987

predator1982
kinek mi az extrémebb, de mindent kipróbálok, megkóstolok ha van rá lehetõség , aztán vagy ízlik vagy nem, erre nagyon jó példa volt a wasabiban enni...

ettél már ott?

pred

The Protector
én is ettem.Nagyon rossz volt,hatalmas,lángvörös bolti eper és semmi íze nem volt.

Szereted az extrémebb ízeket,ételeket/ha még nem ettél ilyesmit akkor kipróbálnád?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
igen, de nem volt finom

te?

videobaby
nem életbevágó

ettél idén epret?

rooney8
Nem eppen

Kellene?

videobaby
délutánom kötött, estére meg már semmit.

jól ismered a periódusos rendszert?

The Protector
sok.

Mit terveztél mára?

videobaby
beszélni azon a nyelven. gyakorolni fülessel is lehet.

hány világnyelv létezik?

chhaya
Nem, könyveket szoktam darálni. :D De el fogom kezdeni a sorozatokat, mert fejleszteni akarom az angolom.

Szerinted mi a legjobb módszer nyelvtanulásra / gyakorlásra?

Calver
fájdalomcsillapító, fogorvos, és messze túl aktuális kérdés

szokásod nyáron sorozatokat darálni?

videobaby
fülbevaló, karkötõ. utóbbi nem folyamatosan.

#74552 nisperos, egyfajta naspolya ez. mézízû naspolya. 1-2x láttam piacon.

mit csinálsz, ha fáj a fogad?

Calver
hímbõl vagyok, semmit

te?

off: ok, a késelés se egyszerû, de... hogy a fenébe gyújtja valaki fel a lábujjait? <#bohoc>

The Protector
Egy késelés nyoma a jobb lábamon,kiskori oltás nyom a bal vállamon,mûtéti heg a hasamnál és égésnyomok mindkét nagylábujjam hajlatánál.Azt hiszem ennyi.

Milyen ékszereket hordasz?

Calver
szám mellett van egy szemfog formájú heg (mármint amit belülrõl csinál egy szemfog)

neked?

The Protector
Nem tudom mikor fekszek.kb1fele.Hnap 12ig kell ébrednem de 10korül kelek fel.Nagyjából elég lesz az alvás.

Van valami egyedi sebed,anyajegyed stb.....?

chhaya
Jóbarátok

Mikor alszol ma, mikor kelsz holnap, és elég lesz annyi alvás?