Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
szakadni már szakad az esõ

nálatok?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

annyira nem, mert még minden kiforratlan. bár pont attól izgalmas.

lesz nagy vihar felétek?

q[*-*]p

rooney8
inkább nem, szerintem ez a 20 év körüli kor a legjobb

szerinted?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Mindkettõnek megvan a maga elõnye, most éppen élvezem a felnõsséget.

Te szeretnél újra gyerek lenni, jobb volt akkor?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nem sok izgalom volt benne, de sokat tanultam rá.

felnõttnek jobb lenni, vagy gyereknek?

q[*-*]p

rooney8
ja a többi az nem lett olyan rossz
matek kicsit gyengébb lett, de arra számítottam :/

rooney8
törin rendesen megfingattak, de végül nagy nehézségek árán sikerült (még mielõtt hülyének tartanátok, német nyelven érettségiztem 😄)

neked könnyû volt?

azt én nem tudhatom 😮

Jól? 😊

★★★★★

rooney8
nem tudom, biztos buta

szerinted jól sikerült az érettségim?

Calver
van pár, bár szökõévente egyszer kerülnek elõ

miért nem ismeri a tûzróka szótára a "szökõévente" szót?

"The trees move. Do you not see it?"

csak egy van, de azt te ismered 😊

neked van alreged?

★★★★★

Calver
végül is tudok hangokat valamiféle dallam szerint kiereszteni a számon, de azt annyira nevezném éneklésnek, mint a smirglivel maszturbálást szexnek

kinek a regje (rege?) vagy?
ha más: van alreged?

SixPaths
24 óra. Gumiban 3 hónap. A chat csak 14 nap.

Tudsz énekelni?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

telefont vettem, elötte egy mosògèpet

ùj regisztráciòval mennyi idö után lehet ìrni itt az sg-n?

★★★★★

The Protector
én is,de vmi rohadtul.Már reggel fájt a hasam az izgalomtól emiatt lementünk elõtte a Balatonpartra reggel fröccsözni.Pont annyit ittam h legyen bátorságom de nem vegye el az eszem.Jól is sikerült minden téren.

Mi volt a legutóbbi nagyobb beruházásod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zsoltioregon
igen

te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

balintk
Izgultál érettségi elött?

balintk
Reggel és este. Napközben ott van az old spice.

videobaby
igen.

te?

ressy14
ha alaposan megfürdik, szerintem elég egyszer is

ebben a melegben többször tusolsz/kádfürdõzöl?

Dum spiro, spero.

nem

ha valaki nem fürdik 1-2 hónapig,
majd fürdik, akkor már jó illata lesz, vagy többször is meg kell fürödni hogy lemossa az 1-2 hónap alatt felgyülemlett szagot?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

a Fekete Dávidot ismerem

jó vagy sakkban?

★★★★★

The Protector
vidó:nem tudom.
rooney:szintén nem tudom,már jó rég érettségiztem

Van híresség ismerõsöd?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
nem.

kellene?

rooney8
fizikailag nem
ellenben ma egész nap a magyar tételeket bújtam, így agyilag lefáradtam

könnyû volt az értettségi?

The Protector
az attól függ milyen étel.van amit egyedi módon zabálok mint pl a pörkölt nokedlit kanállal.

fáradt vagy?

videobaby
megöltem a testvéremet. máig kiráz a hideg, ha eszembe jut.

otthon késsel, villával étkezel, vagy elég a villa?

Lyukasbogrács
Valamelyik hegyet, ahol nincs 20°C-nál több.

Mi történt az eddigi legrosszabb rémálmodban?

videobaby
ha szeretnék, ha nem, a macsek úgyis ott van a lábamnál.

mit néznél meg szívesen az afrikai kontinensen?

Lyukasbogrács
Nekem konkrétan nem lesz étvágyam.

Szeretsz egyedül aludni?

Calver
yep, bár szerintem mindenkinek

nem-e?

chhaya
Nem. A felfrissülés jó lett volna, de legalább nem vágta tönkre a jég a kertet...

A hõség neked is befolyásolja az étvágyadat?

videobaby
hol ilyen, hol olyan.

volt vihar nálatok?

The Protector
nem

Milyen kedved van?

videobaby
nem szórom fölöslegesen, nincs is sok belõle.

láttál már szuperholdat?

chhaya
Nem szórom el az összes pénzem, minden hónapban teszek valamennyit félre. Nem is értem, hogy lehet úgy létezni, hogy valaki minden hónap végére lenullázza magát. Azért a túl szigorú spórolásnak sem vagyok a híve, nem arról szól az élet, hogy sanyargassuk magunkat.

Te hogy vagy ezzel?

The Protector
kék.Tudni akarom, hogy milyen mély a nyúl ürege.

Mennyire figyelsz az anyagiakra?Úgy értem,hogy szereted ha sok pénzed van,küzdesz érte mint vmi hülye vagy meghagyod a szabadidõ/munka egészséges egyensúlyát.

Embernek és a telefontársaságnak van, de nem sok pénzzel. Most is ki tudnám fizetni, csak így egyeztünk meg, hogy részletekbe fizessek, mert akkor nekem az milyen jó. 😊

Kék vagy piros?

★★★★★

The Protector
albérlet.

Van tartozásod?Embernek/banknak?

rooney8
õszibarack
egy lg minihifi van gépre kötve
nappaliban van egy erõsítõ egész nagy 5.0 hangfalszettel (hiányzik a mélynyomó)

albérlet, vagy lakáshitel?

The Protector
ahham.az jó bár van vagy 6-7 éve mikor én utoljára vizipipáztam.

Milyen ízû?

Ha más válaszolna:Milyen hangszóróid vannak a gépre kötve/mi az otthoni legjobb hangtehnikád?

rooney8
7 körül

most vízipipázok egyet, jó?

The Protector
igen.

10 es skálán kb hányas pasinak/csajnak tartod magad?Csak külsõ.

rooney8
tanulós

szeretsz tanulni?

videobaby
utazós volt.

neked?

Persze, de ott emberek sincsenek. 😛

Mi a véleményed a mai napról?

★★★★★

rooney8
hogy megéljem a holnapot
na jó nem 😄
nagyrészt azok amiket te is felsoroltál, de még plusz odabiggyeszteném, a pénzt is. na nem úgy értve, hogy milliárdos legyek (persze azt is elfogadnám 😄), de ne azért kelljen már hó közepén aggódnom, hogy mibõl vegyek kaját még egy hétig. és persze nem utolsó sorban az egészség.

el tudnál képzelni egy olyan világot, ahol nincs pénz?

The Protector
Persze.Az egyik legfontosabb dolog az életben.Szerelem,boldogság,jókedv,vidámság és életrevalóság.Én ezekre törekszem.

Neked mi fontos az életben?

rooney8
nem a szó szoros értelmében, de igen

a szerelem jó dolog?

Nem, inkább csalódott.

Te?

★★★★★