Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SixPaths
Csak nagyon ritkán.

Kitõl van a logód?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

3-4 naponta.

nézed a f1 futamot?

q[*-*]p

The Protector
naponta.

te?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jobbára egyrészest.

milyen gyakran mosol hajat?

q[*-*]p

SixPaths
Elég jól látok a sötétben, szóval egyik sem. Legrosszabb esetben telefon, vagy a biciklim lámpája. (Ami bealáz bármilyen bolti zseblámpát.)

Milyen fürdõruhát használsz?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

zsoltioregon
nightvison a kamerával

neked?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

tegnap óta van, mert nehezeket emelgettem.
#75302 azért a régi nck van, mert ez jobban kifért.

ha áramszünet van gyertya, vagy elemlámpa?

q[*-*]p

zsoltioregon
hasanál, combomban. úsztam

Nigger csajok bejönnek?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

The Protector
Ma van,tegnap bicepszeztem.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lyukasbogrács
Úgy nagyon nem szorongok semmitõl, de mindig bennem van az a természetes idegessség, vagy félelem, ha olyan dolgot csinálok, amit még nem csináltam, vagy ami többféleképpen, esetleg rosszul is elsülhet.

#75301 (anya)tigrisbõr? Nekem a macskás jobban tetszett, csak azt nem értem, hogy miért változtattad meg a neved, ha az új logón a régi név szerepel?

Mikor volt utoljára izomlázad és mitõl?

kaptam 😛

attól függ mitõl. pl egy százlábútól kész vagyok, vihartól picit sem.

szép az új logóm? (szép hát)

q[*-*]p

balintk
Kis koromban féltem a sötétben, azóta megemberesedtem

Van valami amitõl szorongsz? (pl.: nyílvános beszéd, magasság stb.)

The Protector
tõlem biztos nem.

Mennyire vagy ijedõs?

de. ha igaz, kapok is.

kapok?

q[*-*]p

SixPaths
Nem szoktam fõzni.

Nem szeretnél egy "normális" logót?

olyan 300 m körül.

fõztél ma valamit?

q[*-*]p

chhaya
Kb. 220.

Te?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

én ki fogom 😊

hány méterrel laksz a tengerszint felett?

★★★★★

zsoltioregon
nem

te?

Nem szoktam, csak akkor ha fontos dolgom van.

Te kipróbálod a legújabb windowst?

★★★★★

chhaya
Bátyámnál voltam, úgyhogy valami animés 'filmzene' valószínûleg.

Mennyire szoktad elõre megtervezni a napjaidat?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SixPaths
Még nem volt rá példa...

Legutóbb hallgatott zene?

mert te számolgatni szoktad egyébként? (2:1)

q[*-*]p

zsoltioregon
fogjuk rá

leghosszabb fingásod másodpercben?

mikor hogy.

te?

q[*-*]p

rooney8
nem

vicces ember vagy?

szemét 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mindegyik doppingol valami módon. tõlem azt szednek/használnak amit akarnak. rég nem a játékról szól a sport, hanem arról, hogy ki hogy tud átvágtázni a másikon.

trónok harcát láttad már? (filmsori)

q[*-*]p

ressy14
kedvenc orkom a logódon szereplõ Úriember 😊

aki doppingol, soha többet ne sportolhasson versenyszerûen?

Dum spiro, spero.

rooney8
talán kék

kedvenc valamid?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

sokszor félre raktam már, ha megérte.

kedvenc színed?

q[*-*]p

SixPaths
Nem tudom, még sose próbáltam.

Mennyire fontos Neked a büszkeséged?

szerintem is így kb.

tudsz görkorizni?

q[*-*]p

Calver
40-50 alatt igen, ha szõke, afelett is. sötét hajnál még talán elfogadható, õsz szálakat eltüntetni, max kibaszottul hiú

szerinted?

"The trees move. Do you not see it?"

szerettem a jó közösség miatt.

ha egy férfi festi a haját homis?

q[*-*]p

Calver
off: na ez meg a másik... harmadik meg az, h tipikusan lakásban tartott kutya két dolgot csinál
1) szenved
2) zavarja a többi lakót
+1 amit a gazdája magasról és nagy ívben leszar

nem vagyok oda a kutyás parasztokért. (mondanám h tisztelet a kivételnek, de még nem volt szerencsém hozzá)

Calver
esti képzésekre igen, nappalira legkevésbé sem, hála napi átlag 3-4 óra alvásnak amivel akkor kellett funkcionálnom

te?

The Protector
régebben igen,most már nem nagyon.

kérdés lent.

The Protector
de,meg az h megetethessem a kutyák szarát a feleõlttlen gazdáikkal.Meg a kis geciket ott hugyoztatják a járdán és minden pállik nyáron a hugyszagtól.

Szerettél iskolába járni/szeretsz iskolába járni?

szerintem nem kell kitiltani, de érdemes lenne azokat a hosszú pórázokat nem elengedni. a gazdi hibája, ha nem figyel a dögjére, nem a kutyáé.

sok privit kapsz?

q[*-*]p

Calver
a kutyára inkább városokból/sûrûn lakott területekrõl kitiltás kell, de ja, szájkosár is.

nem-e?

múlt héten egy saruszandált, a héten egy pólót és topot.

a kutyákra kell szájkosár?

q[*-*]p

The Protector
nagyon ritkán.

Mikor és miféle ruhanemût vásároltál magadnak utoljára?

májat szeretem én is.

szoktál tescoban vásárolni?

q[*-*]p

Calver
csirkemájat szeretem, azon kívül nem

te?

étcsokit kivéve mindegyik.

megeszed/szereted a belsõségeket?

q[*-*]p

SixPaths
Hamar felnõttem.

Kedvenc csokid?

The Protector
késõn érõ voltam.Már rég szõrös volt mások kukija mikor az enyém még csak pelyhesedett😊

Te?

Lyukasbogrács
Hivatalosan nõtlen, arckönyvet nem használok.

Korán, vagy késõn érõ típus vagy/voltál?

SixPaths
Van 1-2, de nem vagyok túl társasági ember.

Mi a "családi állapotod"? (A valós, nem a Facebookra kiírt.)

The Protector
Nincsen.

Sok barátod/haverod van?