Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha The Protector: miért nem csalod bele a csajt egy hármasba? <#smile>#smile>
ha nem: szokásod abbahagyni egy hsz írását félúton, majd késõbb befejezni? (ami most engem seggbeharapott, mert ugyanezt akartam/om majdnem kérdezni <#idiota>#idiota>)
"The trees move. Do you not see it?"
Miért akarod lekoptatni azt a csajt? Egy biszex csajnál nincs is jobb. <#vigyor>#vigyor>
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
Te?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha lenne két életed, mit próbálnál ki most?
Hogyan koptassak le egy biszexuális csajt aki olyan szinten nyomul amit 24évem alatt nem tapasztaltam.
Vissza szoktál olvasni minden választ, vagy csak azoknál a kérdéseknél, amiket te teszel fel?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
neked volt már ilyen?
Volt már h bejöttél ide játszani de nem válaszoltál amiatt mert olyan kérdés volt amire nem szívesen adtál volna választ?
sportjátékokat szereted?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
Várod egy játék megjelenését? Ha igen, melyikét?
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
De gondolok rajta, hogy valami single játékkal is kellene játszani, csak nem tudom, hogy mi foglalna le igazán. (Lehet valami esztelen hentelõs játék kellene, a stratégiák mostanában nem kötnek le eléggé.)
Éééés valaki beelõzött...
Te?
Milyen játék(ok)kal játszol mostanában?
Dum spiro, spero.
Miért halt meg a két pilóta? :D
Repülõgépen utazol, mindkét pilóta meghal. Képes lennél rá, hogy a földi légi-irányító segítségével sikeresen landolj a géppel?
Dum spiro, spero.
Ha legközelebb beszól nekem az utcán valami 10 éves cigány, rúgjam fel a g*cibe, ahogy már a legelsõvel is tennem kellett volna?
mivel baszod el legtöbbet gép elõtt az idõdet?
te?
q[*-*]p
alapvetõ emberi tulajdonság leginkább.
sûrûn elõfordul, hogy ha a másiknak van igaza, te elismered h így van?
Az emberek miért ismerik el oly nehezen mások igazát?
milyen sûrûn hordasz napszemüveget?
bal lábbal keltél?
q[*-*]p
Mostanában nagy dekoncentrált vagy, mindig össze-vissza válaszolgatsz. Jól mondom?
Ha más: Szereted a lepkéket?
#75375 nekem jelen pillanatban nem bonyolult, de ez bármikor változhat.
kérdés: u. a.
q[*-*]p

Szerinted egyszerû a világ, vagy bonyolult?
Szeretsz társaságban lenni, vagy inkább egyedül / 1-2 emberrel érzed jól magad?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te hogy csinálod?
(am. ha olyan kép kerülne fel, én magam lennék a legjobban meglepve.)
q[*-*]p
Ismerõs ismerõsével való elsõ közös találkozás alkalmával bemutatkozol, tehát te kezdeményezed a bemutatkozást, vagy megvárod, amíg az ismerõsöd bemutat az ismerõsének?
mi zavar, vagy nem zavar?
q[*-*]p
valaki beelõzött, kérdés ott...
★★★★★
miért zavarnak az ilyenek? (ha az aktuális válaszolót épp zavarják az ilyenek)
#75367: nagyjából, jobb oldalon oldalsávban le van írva mi az
Lebasztam bnõmet mert olyan képet tett fel amin smárolunk,de nemk érdezett meg.
Jogosan vagyok kiakadva vagy én vagyok csak így ezzel?
Tudsz Moonwalk-ot?
★★★★★
r/gonewild-ot szoktad nézni? (NSFW erõteljesen)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Van/volt halállistád?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
off: valamit linkelsz ahol ezt leírják konkrétabban?
off2: #75353-n csak most akadt meg a szemem, részvétem <#gonosz1>#gonosz1>
és be lettem elõzve
Mit szeretsz az életben a legjobban?
A hír, ha kivált rossz, mint levegõ, terjed,
Nehéz kikerülni hogy bé ne lehelljed.
Arany János
Van itt most a szobában egy csótány. Milyen nevet adjak neki? (nem tom fiú vagy lány)
Mit szólsz ehhez az amcsi üzenetelovasósdi, Facebookolvasósihoz lehallgatásbotrányhoz?
(amirõl mindenki tudta, hogy van, csak nem mondta)
te?
Szoktál régi amcsi ff filmeket nézni?
20-50-es évek. Gregory Pack, gangszterfilmek stb?
felmászott a topic top 10-be, láttad?