Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
meló, este lájti sörözés

tetszik ez a szám?

balintk
Holnap lazítós napom lesz, szóval úgy terveztem délelõtt kondi aztán lemegyek a strandra, estefele filmezés. Semmi extra.

Neked?

SixPaths
Ma találtam egy békés környéken egy placcot. 1000x voltam már ott, hisz nem messze van tõlünk. Padok vannak ott, legalábbis, én ezt hittem eddig. De mint kiderült, asztalok is vannak (melléjük rögzített székekkel), és egy... sakkasztal. <#vigyor> Plusz ott van egy hatalmas fûzfa, aminek hála szinte mindig árnyék alatt van a hely. Egyszerûen... zseniális.

Holnapi program?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Calver
ezt hogy érted? (kombó)

"The trees move. Do you not see it?"

SixPaths
Nem tudom, én ezt nem tudom megállapítani... Majd megkérdek valakit, aztán késõbb beírom a véleményt.

Volt, hogy hosszú évek után realizáltad egy hozzád közel esõ pontról, hogy mennyire... tökéletes?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Calver
szerintem egy 6-7-et biztos elérek, de ennek szvsz nem én vagyok a legjobb megmondója, fõleg h a "nõk férfiideálja" kb személyrõl személyre teljesen más, sokkal jobban mint hímeknél (rémisztõ példa)

te?

The Protector
baszás,bocs.Amúgy szeretek frizbizni,meg mindenféle strandos cuccok,társasjáték baszás+gazdálkodj okosan.
Bocs,egész nap nem hagytak aludni,pihenni.

10es skálán hányas csaj/fiú vagy?Külsõ

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Szeretek, csak senki nem játszik velem. :(

Mi a kedvenc nem számítógépes játékod?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
nem az én játékom, messze túl kötött, nem igazán lehet benne "szokatlan" taktikákat alkalmazni (jó, lehet valakinek mattot adni 4 lépésbõl, de azt friss és ropogós kétlábúakon kívül senki nem szopja be)

te?

SixPaths
Én is.

Szeretsz sakkozni?

chhaya
A horváthoz.

Te?

ressy14
Még életemben nem játszottam vele, így passz.

Melyik határhoz laksz a legközelebb?

Dum spiro, spero.

Calver
nope

off: én is elõbb láttam a filmet, de ez alatt kurvalaza <#smile>

GTA sorozatot jó játékoknak tartod/vagy csak egy darabig?

SixPaths
Ha nem sietek, akkor picit álmodozok, de ha sietõs dolgom van, akkor egybõl magamhoz térek és kelek.

Off: Tudom, habár én nem GTA4 videók alatt találkoztam vele. :)

Sírtál már örömödben?

Calver
jóban vagyunk, amúgy John Murphy - In the House In a Heartbeat a becsületes neve, és extrém hangulatos elbaszott GTA 4 videók alá vágva <#bohoc>

instant magadhoz térsz, vagy sokáig ébredezel?

SixPaths
A fürdõszobában. Elég sok minden van már így is a billentyûzetben, a fogkrém már nem hiányzik onnét. :D

Mit gondolsz errõl a számról?
http://www.youtube.com/watch?v=YlApxZ5rF00

Calver
#74372 e!

gép elõtt mosol fogat, vagy fürdõszobában szép nyugisan?

SixPaths
Beatrice.

Jelenleg mitõl félsz a legjobban?

zumba (ha sportnak lehet tekinteni)

hogy hívták dante szerelmét?

q[*-*]p

SixPaths
Nem. Az élet csak azért szép, mert olyan röpke és mulandó.

Valami sport, amit szeretsz csinálsz?

igen.

te?

q[*-*]p

SixPaths
Nem, de én majdnem ütöttem már el pár embert.

Lennél örökéletû?

ez is egy lehetséges változat. idõrabló a filozófia számomra, így ebbe sem mennék bele. mindenkinek legyen ahogy gondolja.

ütöttek már el biciklivel?

q[*-*]p

balintk
Elõre megírt nem, saját magad által kreált igen. Szerintem az emberek beleszületnek egy bizonyos környezetbe, és onnantòl kezdve a saját maguk urai, ìgy gyakorlatilag a gondolataikkal és cselekedeteikkel alakìtják ki "sorsukat".

ìgy van?

SixPaths
Inkább a nagyon jó barát; de pár haver se árt, ha van.

Szerinted létezik sors?

rooney8
nem olyan sok

egy nagyon jó barát, vagy inkább több haver?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nem, bár nem szoktam figyelni nagyon h kinek a - nekem tetszõ - szövegeit nyúlom le

...és beelõztek

The Protector
igen rengeteget.

Sok ismerõsöd van akivel legalább hetente tartod a kapcsolatot?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SixPaths
Nem fizikai. A fizikai fájdalom az bullshit. Lelki, de nem kívánok beszélni róla.

#75473: Épp levelezek valakivel.

Használsz szavakat, kifejezéseket, amelyek egy (volt) szobatársadról vagy kollégától ragadt Rád?

The Protector
késznyerpihenõre tettek egy hétre mert megbaszott az egyik gépXDpersze fizetik.

Valaha volt legnagyobb fájdalom amit átéltél?

nem csak itt :D beteg vagyok, ettõl nem megy az alukálás.

te miért nem alszol?

q[*-*]p

rooney8
valaki :D

hogyhogy ily kései órákban az sg-n koptatod a billentyûzetet?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a föl inkább valaminek a tetejét jelenti (pl. tejföl=tej zsíros felsõ rétege- nem a tejszínre értve) fel= helyzetmeghatározás. igaz, népiesen falvakban úgyis föl=fel. tökmindegy. értem így is, úgy is.

ilyen összeszedett ki tud még lenni ilyenkor?

q[*-*]p

rooney8
chrome és nem igazán gyûlölöm :D

föl vagy fel?

Calver
Batman-t (meg leginkább bármilyen szuperhõsös faszcibálást) semmilyen formában se, sry <#smile> (illetve de, de azt batman fanok nem szeretik <#gonosz1>)

milyen böngészõt használsz, és 1-10-ig terjedõ skálán mennyire gyûlölöd?

SixPaths
http://www.imdb.com/title/tt2313197/ <#gonosz1>
Ne a borító alapján ítélj... Batman: The Dark Knight Returns Part 1 Annyit tudni kell, hogy ez nem az a "jajj, csak finoman bánj a bûnözõvel" Batman. Ez ilyen "átdobom a kezét bataranggal" típus. :D
Ha valamilyen Batman bejön Neked, akkor talán ez lehet az. :D

Na, meggyõzött? :D

Calver
soha nem volt gondom rajzfilmekkel/animációs filmekkel (mármint magával a stílussal), ha szimpi, simán

melyik az?

SixPaths
Nem vészes.

Ha egy rajzfilmet ajánlanék, azt hajlandó lennél megnézni?

Calver
kb egy szám ugrik be tõle, az tetszik

szimpi ez a szám?

igen, csak nem nagyon hordom.

avicii zenéi bejövõsek?

q[*-*]p

The Protector
pár giga le és legalább egy fél terra fel.

Van karórád?

rooney8
átlag 100GB le és ugyanennyi föl

te?

Calver
<#nemtudom>

Rising Sun-ról pár szót írhatsz, nem tûnik rossznak, Evil Dead-re csak Lana örökérvényû szavaival tudok reagálni <#bohoc>

havonta átlagosan mennyit töltesz le?

én nem hiszem, hogy megnézem.

calver:
http://www.imdb.com/title/tt0107969/
http://www.imdb.com/title/tt1288558/

a kurvákat miért hívják pillangónak is?

q[*-*]p

rooney8
erõnek erejével<#vigyor0>

megnézed?

Calver
hát persze, aztán leöblítem egy kis Spartan-nal (mindkét elõbb említettnél fosabb, ami azért elismerésre méltó), meg olyan 2-3 dl metilalkohollal <#smile>

akkor még egyszer, lényeget kiemelve: tudsz ajánlani valami *jó* filmet? <#gonosz1>

SixPaths
Batman Kezdõdik! Vagy inkább Daredevil - A Fenegyerek. <#banplz>

Megnézed valamelyiket? :D

Calver
évekkel ezelõtt

tudsz ajánlani valami jó (és lehetõleg nem melankolikus/depresszív/horror/stb) filmet?

attól függ, hogy melyik népcsoporthoz tartozol. afrikaiak leginkább fekete alapon fehér csíkkal, európaiak leginkább fehér alapon fekete csíkkal.
szerintem is a csíkjai feketék.

mikor sütöttél muffint legutóbb?

q[*-*]p

chhaya
Én mindig úgy gondoltam, hogy fehér alapon fekete csíkos, ki tudja miért. Talán mert a papír is fehér, amire rajzolunk. Valójában nem tudom.

Szerinted?