Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
nem iszok kefiret :C

sûrûn zúg a burád?

#75867: ezt azért nem mondtam, de szép meleg párt alkotnának <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Ha hímnemû lennék, elõfordulhat, hogy az lennék.

TE? 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

rooney8
nem

buzi-e vagy? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Nem túl szépen és nem túl gyorsan, de tudok.

Érdekel a grafológia?

SixPaths
Fekete. Azt szeretem.

#75863: Szóval Batman > Superman? Egy belülre húzott alsógatyányival vezet? 😄

#75861: "Egy tolvaj, bûnözõ! Rettegésben tartja az egész várost!" 😄

Tudsz tükörírással írni?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Calver
sima sötétítõ (fekete?), lencse árnyalata vezetésnél lehet fontos, zöldes lencsével sokkal kontrasztosabb képet kaphatsz, komikus módon még éjszaka is (közben ezt dúdolgatva ofc)

neked?

chhaya
Csak õ engem. A dög. És még csak szerencsét sem hozott.

A napszemüvegnél neked fontos a lencse színe/árnyalata, vagy tökmindegy? Neked milyen van?

nem iszok red bullt (az a hülye reklám jutott eszembe).

hát te?

q[*-*]p

Calver
nope

tojtál már le madarat röptében?

#75860: Calver nem gondolja így, Superman is egy ritka nagy hominger <#gonosz1>

nem mindig.nálam legalábbis nem bejövõs. eleve utálom a pókokat. õ viszont annak tartja magát a filmben.

tojt már le madár röptében?

q[*-*]p

rooney8
egyiket sem csipázom különösebben, de mivel szupermen adaptációt nem is nagyon láttam, ezért betmen

pókember barátságos és közkedvelt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SixPaths
Egyiket sem. 😄

#75857: Ami hirtelen eszembe jutott: Mortal Kombat (1,2), Tomb Raider (1,2), Doom, Max Payne, Hitman, Street Fighter, Super Mario Brothers, Tekken, Final Fantasy, BloodRayne.

Melyiket szereted jobban? Supermant vagy Batmant?
Ha Calver válaszolna: Miért gondolod, hogy Superman jobb? 😄

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

igaz, tényleg . hát nem tetszett. errõl jut eszembe, van a tekken alapján is film.
paródiák, vígjátékok, horrorvígjátékok. a romantikusoktól hidegrázást kapok.

melyik ifjúsági regényt szeretted leginkább?

q[*-*]p

chhaya
Pl. szerintem a Lara Croft film a játék alapján készült, nem? Nekem nem jönnek be.

Milyen mûfajú / stílusú filmeket szoktál nézni leginkább?

nem ugrik be semmi. de attól lehet.

például mi lehetne?

q[*-*]p

SixPaths
Fogalmam sincs, nem dohányzom.

Off: A varjú senkinek se a kedvence?

Láttál olyan játékról készült filmet, ami tetszett?

ressy14
feketeribizlis Airwaves

milyen messze van tõletek a legközelebbi Nemzeti dohánybolt?

Dum spiro, spero.

a kolibrifélék szerintem.

kedvenc rágód?

q[*-*]p

ressy14
meggyvágó

és szerinted?

Dum spiro, spero.

eszedbe ne jusson!

a legszebb madár szerinted?

q[*-*]p

SixPaths
Lenne rá szükségem, de nem hordom. (Na, nem igaz, az utóbbi 3 napban meglehetõsen sokat volt rajtam, de ebbõl nem csinálok rendszert.)

Ha tennék be képet a fenekemrõl, megmondanád, hogy jó-e? 😄

nincs rá szükségem.

neked?

q[*-*]p

chhaya
Nekem a 2-3-4 centi a kényelmes. Ne legyen teljesen lapos, de túl magas sem.

Van szemüveged?

most épp zöld, ciklámen, drappos árnyalatok. pink, fehér.

lapos, vagy magasabb talpú cipõt szeretsz?

q[*-*]p

chhaya
Egyetlen fehér ingem van, mert vizsgához az kellett. Amúgy soha de soha.

Mi(k) a domináns szín(ek) a ruhatáradban?

ressy14
én meg Nike Court Majestic értékben, mert én meg azokat frissítem 😄

Gyakran hordasz fehér ruhát és cipõt?

Dum spiro, spero.

Calver
Adidas Superstar értékben, mert egy ideje azokat "frissítem" csak <#idiota>

te?

ressy14
7 évesen, elsõs koromban. Akkor még csak Pinball-lal meg Pasziánsszal.

Cipõt milyen értékben szoktál venni?

Dum spiro, spero.

SixPaths
Legtöbbet? Nehéz kérdés, mivel én is régi motoros vagyok...
Talán (sõt, nagy valószínûséggel) a Heroes of Might and Magic 3-mal. De a GTA San Andreasba is rengeteg idõt beleöltem már. 😄

Hány éves korodban játszottál elõször PC-n?

Calver
Tropico 3-4 szerintem

te?

ressy14
Nem vagyok oda a karatés, kung-fu-s filmekért, ezért nem igazán. De elismerem, mert ennek a mûfajnak a császára.

Melyik szgépes játékkal játszottál a legtöbbet?

Dum spiro, spero.

SixPaths
(Nem mertem "szakszót" használni. 😄)
Régen én is darksider technikát használtam, de idõvel egyre inkább kivilágosult a technikám.
(Amúgy, itt is az Armageddon volt a favorit. Lehet méginkább ízléstelennek fogsz találni, de nekem a 3D-s részek is tetszettek. (Legalábbis, a Mayhem.) De azért az Armageddon volt az igazi.)

Kedveled Jacki Chan munkásságát? Ha igen, melyik a kedvenc filmed Tõle?

Calver
rengeteget, több részével, legtöbbet Armageddon-nal. általában ninja rope használatával gyûlöltettem meg magam emberekkel, de darksider-kedés (föld alatt bujkálás) sem állt tõlem messze.

te?

SixPaths
2 kerékkel talán 6 éves koromban, Nõvérem tanított meg.

#75836: Még alsós koromból emlékszem, a temperafesték dobozára rá volt rajzolva, hogy Sárga+Kék=Zöld. 😊

A Worms valamelyik részével játszottál?
Ha igen, akkor milyen stratégiát választottál? Elbújtál a föld alatt, vagy a felszínen maradtál?

profi okfejtés 😄

kizárólag papírzsepi.

biciklizni mikor tanultál meg?

q[*-*]p

Calver
tekintve, h vörös és sárga narancssárgát ad, vörös és kék pedig lilát, ezért kizárásos alapon zöldet

papírzsepi v. szövet zsebkendõ?

33000 körül.

kék és sárga szín keveréke milyet ad?

q[*-*]p

Calver
elvileg 170k körül

neked?

#75831: és ha meghibásodik, azt hajlamos úgy tenni, h kuka legyen belõle <#smile>

ressy14
õõõõõ...mármint mûtermi vagy csak sima telefonos fotózkodás? elõbbi még gyerekkoromban, utóbbi meg 4-5 napja

hányan laknak a településeden?

Dum spiro, spero.

nem jobb, nem is rosszabb.

mikor fotózkodtál legutóbb?

q[*-*]p

ressy14
Mert gép-monitor-billentyûzet-egér egyszerre. Kisebb helyigénye van, nem sokkal drágább a pc-nél, kevesebbet fogyaszt és mobilizálható, ha mégis vinni akarod magaddal valahova.

Eddig összességében véve az idei az jobb éved, mint a tavalyi volt?

#75830: Látom próbálkoztál már a nyaralós topikban is, ha ott nem válaszolnak, itt sem fognak, ez a topik nem errõl szól. Csekkold a bannert, aztán ha rájöttél mi a gond, és képes vagy igazodni hozzá, akkor szívesen látunk.

Dum spiro, spero.

Calver
eh <#nemtudom>

miért vesznek a kétlábúak laptopot otthoni számítógépnek, amit soha nem visznek sehova?

rooney8
Az SBS (Side-By-Side) egy 3D képmegjelenítési technika. Lényege, hogy a jobb és a bal szemhez tartozó nézetek képeit egymás mellé helyezi, majd így továbbítja nagy felbontású televíziós csatornán. A jobb és a bal nézetet a megjelenítés helyén választja szét, hogy a nézõ jobb és bal szemébe már csak a megfelelõ nézet képe jusson. Egyszerûen egymás mellé helyezi a két képet. Ezt a jelet ismeri végül fel a 3D-s megjelenítõ, amit kettéválaszt, teljes képernyõsre nyújt, és az aktív szemüveg segítségével megjeleníti a jobb és bal szemnek.

na és itt jön a trükk, hogy mindenféle segédeszköz nélkül is láthatod eme 3d képeket térhatásúan. nyisd meg a képet és kezdj el bandzsítani úgy, hogy középen "találkozzon" a két kép. ráfókuszálsz a középsõ képre és már ott virít 3d-ben 😄

sikerült? 😄

Calver
mit és hogy kellene látni? <#fejvakaras> (kombó)

bónusz: megvolt, ez elég könnyû így 😊

rooney8
szerencsére nem 😄

ezen 3d képeket látod térhatásúan szemüveg nélkül?

bónusz: meglesed az Ismerd fel a képrõl a borítót! topikban az új alkotásomat? 😄

Calver
viszonylag, sokat rontott rajta, h basztam tanulni és néhanapján bejárni is. egyszer vizsgáztattak belõle félévkor ennek hála, úgy megsértõdtem rajta, h javítottam is kettõt a jegyemen. <#idiota>

volt szerencséd valaha is a pótvizsga örömeihez?

rooney8
suli kezdeti éveiben nem volt olyan jó, de aztán már jó pár éve szinte hibátlanul tudok írni (erre még rásegít a helyesírás ellenõrzõ is 😄)

te?

Calver
sajnos soha nem hordtam ehhez a megfelelõ karszalagot, majd Batman megválaszolja <#gonosz1>

jó voltál nyelvtanból iskolás éveid alatt?

rooney8
többet, mint az átlag magyar ember 😄

"mint" elé mikor kell vesszõ?

Calver
annyira nem (látszattal ellentétben <#smile>), de ilyenkor minden sorozat áll, szóval többet filmezek

sok sorozatot nézel?