Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
hopp, tiszteletbeli említést kihagytam az Apádra Ütök címû förtelemtõl, pedig megérdemli, valaha ezt a kedvenc filmként említés okán otthagytam egy (szerintem) tuti numerát <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Spartan talán, de a The Call közel járt hozzá. és mindkettõ komoly, ejjdenagyonnagy cuccnak volt beállítva, amit a készítõk komolyan gondoltak, nem holmi ZS kategóriás prüttyögésnek.

neked?

rooney8
Nem, ahhoz, hogy szarra szidjak egy filmet, tenyleg uber giga mega szuper gagyinak kell lennie :D

Eleted legrosszabb filmje?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
gyógyulok, ez az amaz

szoktál filmeket elbaszottul és hihetetlenül lehúzni?

rooney8
Dolgozom, aztan pihi

Neked?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SixPaths
Igen.

Van valami terved holnapra?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

rooney8
Arnold Schwarzenegger :))

bírod õt?

Bachstein
Igyekszem visszafogni magam, sosem káromkodtam tudatosan, de sajnos könnyen becsúszik egy-egy bazmeg, mint kötõszó.

Van kedvenc történelmi személyed? Ki, s miért?
Calver
apró, gondolom én. logikusan amit mondjuk egy telefonba bepakolsz, azt úgy dobod be, h a telefon aksijáról kapja a tápot, onnantól kezdve meg a legnagyobb része meg van oldva, csak egy mikrofon és egy miniatûr antenna kell. szerintem. amit filmekben lát a kétlábú, h egy aszpirin méretû cuccot beledobnak valamibe, ami sehonnan nem kap áramot, na az viszont tuti faszság.

sokat káromkodsz?

gmail, freemail(ez csak van, de nem használom)

mekkora egy modern lehallgató készülék?

★★★★★

Calver
szerintem nem... mondanám, h remélem mások szerint sem, de

melyik levelezõrendszert használod?

SixPaths
Batman Begins. <#gonosz1>

Paranoiás vagy?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Calver
Grosse Point Blank

neked?

chilios
Nincs tv-m.

Kedvenc filmed?
Calver
0-5-ig kifejezetten aktív vagyok, 8-10 körül viszont mindenki elmehet a picsába.

sokat tv-zel?

chilios
nincs

Mennyire vagy lusta 0-10-ig? :)
SixPaths
Hú, hát én utálok olvasni.

Van még 1 és 2 forintosod?

Calver
Jeffrey Stone - Az elõhalott balladája. második helyen meg Rejtõ Jenõ - Az elveszett cirkáló lenne

neked?

SixPaths
Nem is tudom. Szerettem integrálgatni, jó kis elfoglaltság volt. Az egyenletrendszereket is szerettem. (Bár, a bázistranszformáció kicsit elvett az élvezetbõl.)

Kedvenc könyved?

rooney8
*csak simán egyenletek

rooney8
olyan nincs :P
de ha mégis kell valamit mondani: egyenletrendszerek

neked?

rooney8
ahhoz képest, hogy egész délelõtt a szobámra süt a nap, igen
bár volt múltkor az a kurva meleg, na akkor csak ventilátorral bírtam ki

és beelõztek

SixPaths
Az meleg, ventilátor, fáradtság, stb. kérdése. :D

Kedvenc témaköröd a matekban?

Calver
ma habtestem úgy döntött h öngyógyít, és sikerült 15 és fél órát végigdurmolnom <#bohoc>

jól tudsz szunyálni nyáron is?

The Protector
10-14óra.ilyesmi.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
passz

mi a leghosszabb idõ utóbbi évekbõl amit sikeresen végigaludtál?

The Protector
fasz tudja.

Hnap mikor kelsz?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
szoktam is linkelgetni oda ha van valami kellõen kifacsart cuccom <#gonosz1>

mik ezek a digitális átállás reklámok? <#fejvakaras>

The Protector
apologize,negósiésön,

Jársz 12+ topikba?

SixPaths
Szerencsére nem dohányzom.

#76529: Nem igazán figyelek a reklámokra. Egyszer hallottam a Magnetikben, mert rádió ment a háttérben, de az is már több, mint egy hónapja volt.

Kedvenc idegen szavad?

videobaby
ruhanemût, pénztárcát, szandált és fagyit. ja és hajfogót.

ez a digitális átállás reklámok nem idegesítõek?

Calver
2,5 literes pepsit

dohányzol? és ha igen, mi a választott mérged?

The Protector
cigit.

te?

videobaby
néha tördelem az ujjaimat. hülyén ropognak az izületek olyankor.

mit vettél legutóbb?

The Protector
limonádét.

Egy hülye szokásod?

SixPaths
Nekem még a <#idiota>, ez a 3.

Mit ittál legutóbb?

Calver
ez <#smile> vagy ez <#gonosz1>, nem tudok dönteni

neked?

chhaya
Régen nagyon foglalkoztatott, elég komoly megfeleléskényszerem volt... De sikeresen gyógyítom magam kifelé, jobb pillanataimban már teszek mindenkire.

Melyik a kedvenc hangulatjeled?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SixPaths
Mintha tegnap hallottam volna.

Mennyire számít Neked mások véleménye?

videobaby
most épp a deschecantee (kete ryann). jó kis dance zene.

ismered?

rooney8
szerintem igen

milyen stílusú zenét hallgatsz?

SixPaths
Egyszer átrúgtam egy betonfalat.

Türelmes ember vagy?

rooney8
nem tudom, találd ki te :P

erõs vagy? :D

SixPaths
Attól függ, hogy milyen erõre gondolsz?
Az is erõs, aki fel tud emelni 100 kilót, az is, aki mondjuk tud karatézni... Mindkettõ másképp erõs.

Hogy értetted a kérdést?

rooney8
régen, viszont hétfõn balatonon egy kõbe, az kurvára fájt :D

erõs vagy?

videobaby
igen. jól is megy.

nikor rúgtál bele legutóbb egy bútor sarkába, lábába, akármijébe?

SixPaths
Leírom olyan röviden és tömören, amennyire csak tudom.

szar

De a végén a biciklizés 60-nal egész jól esett.

Szeretsz tollasozni?

videobaby
fagyizós, vásárlós, izzadós.

neked?

SixPaths
Elég jól.

Milyen volt a napod?

videobaby
max c vitamint, azt is csak ritkán.

ügyességi játékok jól mennek?