Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
ma.

milyen mobilod van?

akyyy
Csak filézve, rántot halat meg hekket nem.

Mikor vágtál körmöt utoljára?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

chhaya
Pikkoló cica.

Szereted a halat?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
3 macsek. mazsi, kormi, nyafi.

neked?

SixPaths
Off: Ha kis termetû, napi legalább 2x meg van sétáltatva, és van némi helye a lakásban is, akkor szerintem nem az.

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

The Protector
Úgy hogy nem mehet le sohasem akkor igen.Úgy ahogy az is mikor nagytestú kutyát tartanak lakásban(panel stb...) és leviszik sétáltatni,az is kínzás.

Van háziállatod?Ha igen,akkor mi az és mi a neve?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Kiskutyát szeretnék.

Állatot lakásban tartani állatkínzás?

SixPaths
Nem.
Ezen egy cseppet sem lepõdtem meg.

Ha kívánhatnál egy valamit, mi lenne az?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

videobaby
nem vállalok semmit.

te vagy csernus?

SixPaths
Nincs.

A beismerés az elsõ lépés.

Bevállalod? Igen, vagy nem?

videobaby
közel sem.

kedvenc római számod?

SixPaths
Mindig van valami új.

Mindig igazam van?

videobaby
azt mondják. biztos van alapja.

nincs új a nap alatt?

SixPaths
Nincs, a legtöbb reggelem egyedi.

Kérdés: #76797

The Protector
Nagyjából a magyar színészek 90%-a.Hujber-Pindroh-Csányi Sándor ezek a csúcs.A rakás szart minden ízben kimerítik.A Kontrollban viszont jók voltak,de sztem csak a film miatt mondom ezt.

Reggeli rutin?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bachstein
Ridley Scott, kérdés lent.
Bachstein
Rengeteg van, de az utóbbi idõkben DiCaprio és Gordon-Levitt az, akikre úgymond felfigyeltem.

Legszarabb színész, vagy akit csak egyszerûen ki nem állhatsz?
rooney8
ismét csak nem tudok egyet kiemelni 😄

már csak 2 film hiányzik a teljes Schwarzi életmûbõl. van olyan színész/rendezõ stb. akinek láttad az összes filmjét?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
John Cusack, bár utóbbi filmjei... nem túl rózsásak (The Raven... <#shakehead>)

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Annyira nem vagyok oda érte és nem is láttam minden filmjét, de mondjuk a Terminátor, abból is a második rész.

Kedvenc színészed / színésznõd?

Bachstein
Nagyon, rengeteg filmjét imádtam kiskoromban is, és ez a fajta rajongás a mai napig sem múlt el. Igazából kurva sok hangos röhögést köszönhetek neki. 😄 Elég csak a Conan-es akcentusára gondolnom. Vagy mikor egy show keretében felvezeti az "Abada" címû filmet. 😄

Melyik a kedvenc filmed tõle/vele?
rooney8
könyv? Arnold Schwarzenegger - Emlékmás (életrajzi könyv)

bírod õt? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SixPaths
Ezt a kommentet. Amúgy meg passz, nem szokásom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#76795: A politizálás a tiltott. Az, hogy kire szavazol, már annak számít. 1x elfért, többet nem kell.
Ha a nagy szavazóban bedobnám ugyanezt kérdésnek, szerinted mekkora visszhangja lenne? 😊

A történelem megismétli önmagát?

Bachstein
A napfelkeltét jobban bírom.

Mit olvastál utoljára?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõszerkesztõ úr és a moderátorok kérése szerint nem lehet politikai témájú topikot nyitni és politizálni az SG fórum oldalain. Személy szerint úgy gondolom ez így nincs jól, de ugyanakkor megértem, hogy ezt a döntést hozták és mint házigazda én sem fogom ezt itt megengedni. Ugyanakkor amíg nem egymás vagy valamely politikai párt lejáratása, egymás ellen uszítása vagy pocskondiázása folyik addig még az ilyen kérdések is beleférnek a játékba néha.
Ha ide nem illõ dolgot látok akkor én magam fogom azt azonnal kitörölni!

★★★★★

Nem nagyon, elég liberális vagyok másokkal szemben.
#76792 Milyen szabályzat? Link?

Szereted nézni a naplementét?

★★★★★

chhaya
Múlt szombaton. <#szeret>

Mennyire vagy kritikus másokkal szemben?

ressy14
én nem, de ez a kérdésed erõsen szembemegy a topik szabályzatával

mikor fürödtél utoljára a balcsiban?

Dum spiro, spero.

Nem.

Provokálva érzed magad? 😊

★★★★★

Bachstein
Nem fogok elmenni szavazni.

Szeretsz ilyesfajta provokatívabb dolgokat kérdezni?
Van.

Melyik pártra szavazol 2014-ben?

★★★★★

Bachstein
Nincs, de majd szeretnék egyet.

Neked?
ressy14
nem szoktam használni õket

van tetoválásod?

Dum spiro, spero.

Calver
durci, épphogynem ropogósra sütöttem mutatóujjam végét, baszcsizza a csõrömet

legjobb reakciókép/gif?

SixPaths
Elõfordul, mert túl jól viselem a magas hõmérsékletet...

Milyen kedved van?

Calver
nem dúskálok benne

sûrûn égeted úgy istenesen meg magad? (legszorosabb értelmében)

The Protector
Erõs legyk és jól nézzek ki.Ennyi.

Mennyire van akaraterõd bármihez is?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
mint ahogy mondottam volt, abbahagytam a futballt, más sportágat meg ennyi idõsen már nincs értelme elkezdeni, így maradt a kondi (meg már azért jó ideje gondolkoztam, hogy elkezdjem, nem vagyok valami izomkolosszus, de szeretnék szép formás lenni 😄)

neked mi a célod a kondival?

The Protector
Szart sem érsz el ha nem eszel rendesen.Szart sem.Nyomigathatod a súlyokat,csinálhatod teljes erõbedobással,nem sokat ér megfelelõ étkezés nélkül.
Hajrá a kondival,sok sikert,ha kell segítek benne ha kérdésed van,de ha nem tudsz rendesen enni mellé akkor ne akarj nagy babérokra törni.Az elején fogsz fejlõdni mindenképpen,de utána megáll a dolog.

Mi vett rá az edzésre?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
ha nem fociztam volna 6 évet, akkor sztem elhíztam volna, de így jó, felesleg szinte semmi.

most kezdtem én is a kondit, tényleg ennyit számít a kaja?

The Protector
Januárba keztem újra.Majdnem minden nap edzek,de nincs lehetõségem rendesen enni,de most megfogadtam h rendsen eszek stb.......Sokáig nem fejlõdtem az evés miatt,csak tartottam magam.

Milyen testalkatod van?

rooney8
nem tudok egyet kiemelni

mióta foglalkozol testépítéssel?

The Protector
Mi a fasz?😊

Kedvenc filmzene?

Guidorace20
😄

Milinte te szemét! Tipszmikszûûtéé? 😄

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

The Protector
semmit.

Hangulatod?

Guidorace20
Reggel.

Mit nézel a tv-be most?

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

akyyy
szabad ég alatt

Mikor keltél?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The Protector
Firefox.

Legextrémebb szexuális hely?

akyyy
nincs.

AKTUÁLIS BÖNGÉSZÕD?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Calver
nincs, az egész mûfajt elég foscsinak tartom

hány másodperc alatt raktad be tiltólistára a topic hátterét? <#gonosz1>