Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
4700, 30 MB/sec, ingyé' telefon belföldre (nem én használom), hozzá villanyszámla kedvezmény, no meg megosztjuk a szomszéddal, szóval gyakorlatilag olyan 1500-2000 ft

melyik mobilszolgáltatónál vagy?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
Hát.6900Ft.Ebben benne van a tv 32csatornával,telefonnal(be sincs kötve) és 50MB/sec-es nettel ami 70MB/sec valójában mert erõs a jel amiatt mert mindeki T home meg egyéb a körzetben és csak mi vagyunk upc-sek.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

akyyy
nem szeretem, utálok borotválkozni utálom a szõrt is.

mennyit fizetsz a netedért (vagy mennyibe kerül nálatok)?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bachstein
Most éppen növesztem a hajam, egy ideje nem voltam fodrásznál. Amúgy 1500 körül volt, ha jól emlékszem.

Mit gondolsz a borostáról/szakállról? (Ha pasi vagy, van-e, növesztesz-e, ha nõ, akkor pedig tetszik-e?)
videobaby
nagyon ritkán megyek fodrászhoz. bnõm megcsinálja általában. legutóbb vagy 2 éve voltam, akkor én kaptam érte valamennyit.

neked?

ressy14
nem, szennynek tartom az ilyen mûsorokat

mennyiért vágja a fodrász a hajad?

Dum spiro, spero.

videobaby
(kis ügyes :D )

nem tudom a sorrendet. van lidl, tesco, cba, coop, profi, ikea, akármik még. talán a tesco nem?

nézted a mónika show-t tévében?

ressy14
még ovi alsós csoportban, én voltam az ötödik, aki megtanulta <#hawaii>

melyik a legnagyobb bolt/áruházlánc nálatok?

Dum spiro, spero.

videobaby
valamelyik növényre, de fene tudja.

mikor tanultad meg a fûzõt bekötni?

akyyy
nem.

és te?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Calver
sok évvel ezelõtti allergiateszt szerint nem

te?

chhaya
Nem tudok. Nem nagyon érdekel a dolog.

Allergiás vagy valamire?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
jellemzõen minél kevesebbet. ezért több helyen is megnézem amit szeretnék venni.

szeretsz focizni?

chhaya
Utóbbira szavazok az egyedisége miatt.

Átlagosan mennyi pénzt szánsz egy-egy ruhadarabodra?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ressy14
nem szeretem, ha a civilizációtól messze vagyok, nekem városban a helyem

melyiket vegyem meg? egy eredeti, minõségi pólót 6000-ért, vagy ugyanolyan általam készített mintásat 4300-ért, de annak nem tudom milyen a minõsége?

Dum spiro, spero.

Bachstein
Nem. Max majd ha öreg leszek. De akkor is inkább egy hobbitluykban laknék, vagy valami hûvös borospincében.

Hát te?
ressy14
pihenés, gyógyulgatás, meccs

laknál egy farmon a semmi közepén?

Dum spiro, spero.

videobaby
dögmeleg van, nem fagyzugos hely. talán a felhõket kavarja meg kissé és ettõl elviszi az esõt arrébb.

délutáni program?

ressy14
Auchan-os/ös sós

felétek mindig hidegebb van, mint az ország többi részén, vagy nincs különbség? (a Mátrából adódóan)

Dum spiro, spero.

videobaby
chio hagymás tejfölös

neked?

ressy14
minden mûtéttõl félek

kedvenc chipsed?

Dum spiro, spero.

videobaby
egy felnõtt korú nõ gyerekesen naív mentalitással, aki várja a hercegét fehér lovon. de eddig nem jött össze. viszont most leginkább egy kiadós esõnek örülnék... vagy a szabadságnak végre.

félnél egy sérvmûtéttõl?

Étteremben eszek szerintem, mert itt nincs semmi kaja, majd választok az étlapról.

Ki vagy te?

★★★★★

videobaby
(jó zene, tetszik)

szoktam, de csak az ízéért.

mi lesz ebédre?

ressy14
jujj nem, a dubstepet nem szeressük

szoktál inni valamilyen gyógyteát?

Dum spiro, spero.

Ma focizás lesz.

Tetszik ez a szám?

★★★★★

videobaby
kizárólag tunyulás, semmittevés, lustulás. (remélem)

neked?

ressy14
inkább kolbászt sütök a tûz fölött, mint szalonnát

holnapi program?

Dum spiro, spero.

videobaby
fogalmam nincs. messzebb van a tó.

szeretsz csurdítani? (szalonnasütés (tábor)tûznél)

ressy14
borostán kívül még nem volt semmilyen arcszõrzetem és valószínûleg nem is lesz

hányszor irtották felétek a szúnyogokat?

Dum spiro, spero.

videobaby
szemöldök, szempilla és haj. (tapasztalat, hogy tojnak rá, ha szétszúrják a borostájukkal az ember arcát. még azt mondja tesóm is, hogy én vagyok a nyámnyila , mikor 4-5 napos borosta van a képén.:D)

volt/van bajszod, szakállad?

Calver
nope

háh, zseniálisan le lett lõve a "neked?" visszakérdezés <#idiota>

mennyi arcszõrzet az ideális egy hímen?

videobaby
kizárólag céltáblára lõttem. jól ment. (légpuskával kellett majomkodni)

volt/van pajeszod?

Calver
felsoroltak közül mind, bár puskával durrogtatás kibaszott kényelmetlennek tûnik még mindig. (keresztdominancia fuckyeah)

te?

videobaby
egyik országában sem, de sokba szívesen elmennék turistaként. talán egyiptom, esetleg dél-afrikai közt. ha nagyon muszáj lenne.

tudsz akármilyen fegyverrel lõni? ( puska, pisztoly, nyíl, bármi ami nem csúzli)

Calver
leginkább semelyiken, túl fehér vagyok én egy olyan helyhez, aminek a mottója "8 emberbõl 7 a tömeges nemi erõszakot ajánlja!". talán Marokkó és Egyiptom nem oly' elvadult hely, meg ha Kanári-/Madeira-szigetek is hozzácsapjuk, akkor mondjuk ott.

te?

videobaby
hogyne lett volna, de jóformán a nintendot csak sodokura használtuk, psp- vel a kutya nem játszott. el lett adva mindkettõ.
( mp4-et használom zenehallgatásra menet közben).

afrikának melyik részén élnél?

Calver
az mp3 egy hang-, míg az mp4 egy videóformátum (ami ofc tárol hangot, sõt, még feliratot is, mkv stílusban), szóval nem igazán összehasonlítható, fõleg h mp3 és mp3 között is kurvanagy különbségek lehetnek. az m4a elvileg jobb mp3-nál, gyakorlatilag meg senki sem használja általában <#nemtudom>

volt valaha valamilyen kézikonzolod? (gameboy, psp, társai)

videobaby
reális, ha így érzed. én csak nevetek az ilyenen.

mp3, vagy mp4 inkább?

Calver
töltött csirke

reális reakció, hogy ha valaki a kutya/macska/akármilyen háziállat anyukájának/apjának (bár tipikus nõi dolognak tûnt mindig) hívja magát, minden kibaszott szõrszál égnek áll a kétlábú hátán és nagy sebességgel elhagyja a helyszínt?

videobaby
http://www.webnyeremeny.hu/tesco-hupikek-torpikek

errõl. már van pár maroknyi belõle, pedig nem is gyûjtöm. adják. pár gyerkõc tuti örülni fog neki. tele vele a tévé reklámblogja is.

mit vacsizol?

Calver
...fogalmam sincs h mirõl van szó.

mirõl van szó?

videobaby
jaa, jó, így már én is értem. nekem olyankor nem kell semmi háttérben futó akármi.
ez a zene nem tetszik, de megnevettetett .

mitõl akkora mánia most a tescos törpikék dominó?

Calver
érthetõnek érthetõ, meg tudom is (köszi náci németország?), de én most nem monoton feladatokra gondolok, hanem valamire ami konkrétan érdekel is... akkor is kell valami háttérzaj, mert nem bírok *csak* egy dologra koncentrálni <#smile>

hogy tetszik ez a szám?

videobaby
az sem baj :D

videobaby
jaa, ez másra is pont úgy érvényes. általában 20 perc után erõsen csökken a koncentráció monoton dolog végzése alatt. én egyébként sem szoktam csak egy dolgot csinálni egyszerre (ill. ritkán).

érthetõ így?

Calver
*(vagy tényleg hiperaktív vagyok, és 25 éves koromra dugta elõ a fejét <#smile>)

Calver
mert szokása. nekem legalábbis utóbbi idõben feltûnt, hogy ha egyszerre nem csinálok minimum két dolgot (evés + valami sorozatnézés, olvasás + zene a háttérben, stb), pár perc után szenvedéssé válik csak egy dologra figyelni (teszem azt, magában egy cikket olvasni), és komoly akaraterõmbe telik, h ne klikkeljek át másra, majd térjek késõbb vissza az olvasott cuccra. bár ez lehet pozitív változás, tekintve h az "értelmezés minõsége" nem ment le a béka segge alá attól, h két dologra figyelek egyszerre.

na és így, még mindig semmi ilyet nem vettél észre?

videobaby
nem. szerintem pont annyira tudok koncentrálni, mint elõtte.

mert?

Calver
a néptáncot magát nem csípem, nem hiszem h egy fesztivál ezen változtatni.

észrevetted már, hogy a zinternet negatívan befolyásolta a koncentrálóképességedet?