Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés alant... :P
Miért, neked hogy és hanyadikán?
mitõl kerek a világ?
ha esik az esõ nem szívesen mozdulsz ki, vagy védekezel ellene és úgy tekintesz arra a napra, mint bármely másikra? remélem érthetõ :D
Dum spiro, spero.
milyen közlekedési eszközt használsz leggyakrabban?
Igazából bárhol, ha megfelelõ az ellátás és a kényelem.
Ha valami katasztrófa miatt az emberiségnek el kellene hagyni a Földet, neked hiányozna a kék ég meg a zöld fák, meg ezek, vagy nem bánnád a dolgot, és simán élnél a Marson vagy a Holdon pl. ?
wisdom, crystal, nox, desperado így hirtelen. meg a children of distance. azok helyiek.
a földön kíül hol laknál szívesen?
Mostanában õket például. De hallgatok mellette folk, death, black metalt, ambientet, komolyzenét, reggae-t, darkwave-et, néha punkot is.
Van szeretett magyar elõadód?
kedvenced?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
örülsz ha nyár végének?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mi a
"The trees move. Do you not see it?"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
na jó, nem volt olyan vészes, de olyan túl jó sem
és hát igen, a kialvatlanságról ne is beszéljünk
te mivel foglalatoskodsz mostanában?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
szeretted a középiskolát?
tömören, röviden :D én se vagyok nagy fizikus, de valami olyasmi, hogy különbözõ megfigyelõk különbözõen érzékelnek dolgokat, viszont a fénysebesség minden megfigyelõ számára egyforma. például két különbözõ vonatkoztatási rendszerbõl figyelve más sebességgel telik az idõ (idõdilatáció) és ilyen finomságok :D teljes mértékben nekem sem sikerült felfognom, de valami ilyesmi az alapja :D
jó a helyesírásod, vagy csak a beépített szótár ment meg?
de akkor is fizika, amit kifejezetten utálok.
eltaláltam?
mi a fene az?
tudod mi az a speciális relativitáselmélet? :D
direkt fifikáskodsz ilyenkor? :D
milyen okos vagyok, igaz-é? :D
#78179 nem, inkább éber alvó vagyok.
minden rosszban van valami jó?
minden csak nézõpont kérdése?
ha 2 óránál kevesebb idõ jut alvásra, érdemes lefeküdni?
elektronikus zenének (sõt, rocknak/metálnak) is vannak nagyon elvadult verziói, de az inkább mind olyan, mintha valaki feldugott volna egy ecsetet az alfelébe, majd azzal kezdett festegetni - szarnak szar, de valahogy érzik, h az is akar lenni. r&b számokat viszont általában megalkotói "komolyan" gondolják, és eddig egy vállalhatóval sem találkoztam. rapbõl meg igen is vannak nagyon jó számok, még akkor is, ha nagy része tipikusan olyan, mint amikor nagy darab néger nyakába láncot teszünk, és házõrzés helyett elkezd rappelni <#gonosz1>#gonosz1> (mondjuk abból is születnek néha hallgathatóak)
...és kisregényírás közben semmi ötletem nincs kérdésre :C
megvan! ez vicces szerinted? (angol és NAGYON szóviccekkel teli)
szerinted?
(nem kell megijedni. r&b nem is rossz annyira:D)
legszörnyûségesebb zenei stílus?
legutóbb hallgatott szám?
melyik a legokosabb madár?
mi a creepy-re a megfelelõ magyar szó, ami tökéletesen lefedi a jelentését? <#fejvakaras>#fejvakaras> (hátborzongató részben jó, de nem stimmel teljesen)
Grimm legszebb meséire emlékszel? Még mai fejjel is kibaszott creepy-k azok a mesék. Pl.
te?
francia nyelv hogy tetszik?
Szereted az esõt?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?