Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te?
"The trees move. Do you not see it?"
okos vagy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
milyen viszonyban állsz a kurvaerõs széllel?
te tudsz példát?
legjobb "fogd meg a söröm, elintézem én ezt" pillanat amiben részed volt/láttál?
Mennyire halogatod a dolgaidat?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nem szokásom túlelemezni, max a vitás helyzeteket tisztázáskor. de azt nagyon-nagyon alaposan, amíg teljesen meg nem nyugszom felõle.
mindig megcsináltad a házi feladatokat?
szeretsz "túlelemezni" dolgokat? (legyen az vicc, film, zene, akármi)
tikitaki az a 2 kis fagolyó zsinórra fûzve. középen fogtad a zsinórt és úgy kellett a golyszikat egymáshoz ütögetni. ennél jobb leírásra nem futja.
tudod már mi az?
tikitaki nem tudom mi
szép a kézírásod?
többnyire ki vagyok békülve animékkal. sõt, sokszor néztem is, jobban, mint ezeket a sorikat.
volt tikitakid, vagy jojod?
animekkel ki vagy békülve?
egyébként revo, meg zero kell a fenének. úgy kaksi ahogy van. a szulejmán legalább érdekes.
láttad a szulejmánt? ( tuti nem 😄 )
vagy ezeknél égõbb?
fúrja az oldalad a kíváncsiság? 😄 (nem mi?)
nézel valamit a három nagy nyári sorozat közül? (Dexter, Breaking Bad,
szerinted?
mivel álmosítsam el magam?
a youtube az aktuális csatorna leírását miért egy "A YouTube-ról" feliratú gomb mögé teszi? ki a fene találta ki, h ez jó ötlet?
alternatív/bónusz kérdés: sûrûn szellõztetsz?
Mikor fekszel le aludni? 😊
★★★★★
#hetvennyolcezer-hatszáznegyvennyolc: na közben rájöttem, ha lenyomom a shiftet, akkor kisbetûvel írok (de közben megjavult a Caps Lock is)
beelõztek...
★★★★★
Saints Row 4 zenei kínálata bejött?
ha nem játszottál vele: tetszik ez a szám?
Neked?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Milyen a hangulatod?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
amúgy ezzel kb minden zenei stílust lefikáztál, mert kb vér tüc-tüc-tüc technon és hasonló fosokon kívül mindent hallgatok, és már szinte mindenbõl linkeltem is ide <#gonosz1>#gonosz1>
milyen zenét szeretsz?
HA NEM MÛKÖDIK A CAPS LOCK HOGYAN KAPCSOLJAM LE A NAGYBETÛKET?
★★★★★
új zenei fénykort élünk/vagy csak úgy tûnik, mert minden sokkal könnyebb eljut a kétlábúhoz/esetleg a zene mint olyan fosabb mint valaha is volt, csak már hozzászokott a nép a szeméthez?
dohányzol?
Mi az, hogy fórumváltozás? Milyen változások voltak itt?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
gyorsan/értelmesen jár az agyad 30+ óra ébrenlét után is?
Mikor fekszel?
Nem tagadom, hogy vannak ilyenek, de szereny velemenyem szerint ezek csak egy kisebb reszet kepzik a rendoroknek.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
baszcsizza a csõrödet, h átrendezõdtek a szmájlik "karbantartás" után?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kielégítõ válasz volt?
Miert utalja mindenki a rendoroket? (Ugy tessek valaszolni, hogy egy ideig eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha rendornek tanulnek. Sot meg most is ott motoszkal a fejemben, csak sok dolog miatt nem tudnek elni eme lehetoseggel 😄)
mi a véleményed kicsiny társadalmunk azon kedves szokásáról, hogy egy "papírral" hatalmat ad kétlábúak kezébe, akik kicsit sem érdemlik meg ezt, és õszintén szólva kurrrvára nem kéne ilyet a kezükbe adni? (értsd: rendõrök, katonák, társai)
na jó, talán közúti ellenõrzés és részeg sofõrök lekapcsolása, mert kb az a rendõrség egyetlen ágazata, aminek valami értelme is van, és nem csak egy rakás öntelt patkány ugrálása.
tiszteled a kishekusokat?