Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
szerintem? de legalábbis buta nem. bár minden kibaszott kétlábú átlag felettinek tartja az intelligenciáját (és minden mását is), szóval...

te?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
utálom

okos vagy?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
ismerõs szó szerint ezeket a szavakat használva seggrészegen beállt egy pislákoló tábortûz fölé, és h adjon rá egy kis extra kraftot, rálocsolt egy adag etilalkoholt. a lángok megfelelõen reagáltak, szerintem a heréirõl is leégett a szõr, de a lábai mindenképpen gyönyörûen kigyulladtak egy pillanatra.

milyen viszonyban állsz a kurvaerõs széllel?

videobaby
nem jut eszembe, folyton történik valami velem. így kiemelni egyet nagy hirtelen...?

te tudsz példát?

Calver
újabban egyre kevésbé (avagy még mindig nagyon)

legjobb "fogd meg a söröm, elintézem én ezt" pillanat amiben részed volt/láttál?

chhaya
Hát... nem.

Mennyire halogatod a dolgaidat?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
csak mert bénázik a srác, azért annyi.
nem szokásom túlelemezni, max a vitás helyzeteket tisztázáskor. de azt nagyon-nagyon alaposan, amíg teljesen meg nem nyugszom felõle.

mindig megcsináltad a házi feladatokat?

Calver
52 másodperc?

szeretsz "túlelemezni" dolgokat? (legyen az vicc, film, zene, akármi)

videobaby
na, hogy ne kelljen értelmezned a leírást:

videobaby
igen, szépen írok (gyöngybetûkkel, ha nem sietek)
tikitaki az a 2 kis fagolyó zsinórra fûzve. középen fogtad a zsinórt és úgy kellett a golyszikat egymáshoz ütögetni. ennél jobb leírásra nem futja.

tudod már mi az?

Calver
yoyo igen, mert szórakoztató, fõleg amikor megemlíted embereknek akik épp tapizzák, h budin ülni szoktál vele szórakozni... majd azt is, h egyszer véletlenül beleejtetted <#gonosz1>
tikitaki nem tudom mi

szép a kézírásod?

videobaby
túl válogatós vagy 😛
többnyire ki vagyok békülve animékkal. sõt, sokszor néztem is, jobban, mint ezeket a sorikat.

volt tikitakid, vagy jojod?

Calver
nem, kb évente felveszek 1-2 új néznivaló sorozatot legjobb esetben, amiknek egy NAGYON magas szintet meg kell ütniük, mert imádom a szarokat kiszórni (khmm Elementary), vagy ha messzirõl bûzlik, meg sem nézni (khhmm Arrow). ki is fogyok szép lassan minden néznivalóból <#idiota>

animekkel ki vagy békülve?

videobaby
sokkal égõbb 😄 és nem is nyári sori kizásólag. maga a nagy szulejmán 😄
egyébként revo, meg zero kell a fenének. úgy kaksi ahogy van. a szulejmán legalább érdekes.

láttad a szulejmánt? ( tuti nem 😄 )

Calver
ha tippelnem kellene... Revolution vagy Zero Hour, azok vannak beskatulyázva szarcsi-foscsi kategóriába. bár azok meg nem nyáron mentek.

vagy ezeknél égõbb?

videobaby
egyiket sem. kinevetnéd, ha megmondanám melyik sorit nézem.

fúrja az oldalad a kíváncsiság? 😄 (nem mi?)

Calver
szerintem ha valaki fennakad egy korláton a kocsijával, majd dühében szétveri, az kibaszottul szórakoztató <#vigyor1>

nézel valamit a három nagy nyári sorozat közül? (Dexter, Breaking Bad, minden karakter komplett idióta Under the Dome)

videobaby
mosolykabátot rájuk, de tényleg. komoly ellenfél egy automata, a szék és egyéb tárgy. ha már törni-zúzni kell, olyannal próbálják, aki vissza is tud ütni.

szerinted?

Calver

videobaby
sûrûn szellõztetek. yt-ról meg nem tudom miért, nem vagyok hozzá értõ.

mivel álmosítsam el magam?

Calver
nemsoká attól tartok

a youtube az aktuális csatorna leírását miért egy "A YouTube-ról" feliratú gomb mögé teszi? ki a fene találta ki, h ez jó ötlet?
alternatív/bónusz kérdés: sûrûn szellõztetsz?

Egy kocsmában ha épp ez szól a zenegépbõl mikor már 4-5 sört megittam akkor még táncolni is fogok rá.(amúgy nem és nem játszottam vele 😞)

Mikor fekszel le aludni? 😊

★★★★★

a helyzethez képest jó 😊

#hetvennyolcezer-hatszáznegyvennyolc: na közben rájöttem, ha lenyomom a shiftet, akkor kisbetûvel írok (de közben megjavult a Caps Lock is)

beelõztek...

★★★★★

Calver
és valakit kiütöttem :C

Calver
kifejezetten korrekt, fõleg ahhoz képest h másfél napon már túlcsúsztam

Saints Row 4 zenei kínálata bejött?
ha nem játszottál vele: tetszik ez a szám?

chhaya
Kicsit álmos, de alapvetõen elégedett ezzel a nappal és a világgal.

Neked?

The Protector
mindent ami jó.

Milyen a hangulatod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
autohotkey, Pause::CapsLock, és utána pause gomb átveszi capslock szerepét

amúgy ezzel kb minden zenei stílust lefikáztál, mert kb vér tüc-tüc-tüc technon és hasonló fosokon kívül mindent hallgatok, és már szinte mindenbõl linkeltem is ide <#gonosz1>

milyen zenét szeretsz?

AZ EDDIG ÁLTALAD LINKELT ZENÉK ALAPJÁN SZERINTEM NEKED NINCS TÚL JÓ ÍZLÉSED A ZENÉHEZ, MÁR BOCS <#puszis>

HA NEM MÛKÖDIK A CAPS LOCK HOGYAN KAPCSOLJAM LE A NAGYBETÛKET?

★★★★★

Calver
nagyon, nagyon ritkán. elsõsorban mert spúr geci vagyok, mert amúgy szeretem a legtöbbjét <#idiota>

új zenei fénykort élünk/vagy csak úgy tûnik, mert minden sokkal könnyebb eljut a kétlábúhoz/esetleg a zene mint olyan fosabb mint valaha is volt, csak már hozzászokott a nép a szeméthez?

chhaya
Nem.

Milyen gyakran eszel gyorskaját?

Calver
valamit frissítettek, sok minden elszállt, kb ennyi

dohányzol?

BRAT
Clint Eastwood

Mi az, hogy fórumváltozás? Milyen változások voltak itt?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Calver
John Cusack, a The Raven meg nem történt meg

neked?

Ic3 m4n
változó, általában igen, bár ritkán vagyok ébren ennyi ideig

kedvenc színész?

Calver
még nem keltem fel mai napon, tekintve h nem feküdtem még le. szerintem nem is fogok, csak holnap. mármint felkelni.

gyorsan/értelmesen jár az agyad 30+ óra ébrenlét után is?

videobaby
én már fél 9-kor.
mit nem?

Calver
még nem

te?

videobaby
fél1-1 között feküdtem.

mikor keltél?

rooney8
Meg ra sem pillantottam azota

Mikor fekszel?

Nem tagadom, hogy vannak ilyenek, de szereny velemenyem szerint ezek csak egy kisebb reszet kepzik a rendoroknek.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
eh. egy double entendre-hez (miért nincs erre normális magyar kifejezésünk?) kevés <#fejvakaras>

baszcsizza a csõrödet, h átrendezõdtek a szmájlik "karbantartás" után?

videobaby
teljes mértékben kielégültem a válaszodtól.

ez kétértelmû volt igaz?

The Protector
én voltam és azon ps3-azokXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
mert a legtöbbje a kicsiny képzeletbeli "hatalmával" (amit baromira nem érdemel meg) úgy él vissza, ahogy teheti, és egy öntelt pöcsként próbál uralkodni a pórnépen. kap egy papírt/jelvényt arról, hogy "jajj, felettetek állok, egyszerû halandók", és meggyõzõdése, hogy így van, hogy ettõl majd õ milyen tiszteletet parancsoló lesz - csak a világ meg nem így mûködik, és ha pistike látja a társadalom szemetét kiskirályként pattogni, csak mert egy egyenruha van rajta, nehezen fogja visszatartani a leköpési kényszereit... és az elõbbibõl eredõen biza elég sûrûn tényleg a társadalom szemete megy el kishekusnak, hogy ki tudja a saját megalomániáját/hatalomvágyát elégíteni. röviden és tömören ezért... nem tudom mennyire olyan válasz volt, mint amire vágytál, de legalább õszinte <#smile>

kielégítõ válasz volt?

rooney8
Igen

Miert utalja mindenki a rendoroket? (Ugy tessek valaszolni, hogy egy ideig eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha rendornek tanulnek. Sot meg most is ott motoszkal a fejemben, csak sok dolog miatt nem tudnek elni eme lehetoseggel 😄)

Calver
szerintem elõzõbõl kiderül <#gonosz1>

mi a véleményed kicsiny társadalmunk azon kedves szokásáról, hogy egy "papírral" hatalmat ad kétlábúak kezébe, akik kicsit sem érdemlik meg ezt, és õszintén szólva kurrrvára nem kéne ilyet a kezükbe adni? (értsd: rendõrök, katonák, társai)

videobaby
mmint aki járõr, meg ilyen? persze, ha nem gyökérkedik az egyenruhájában.

te?

Calver
nyugdíj.
na jó, talán közúti ellenõrzés és részeg sofõrök lekapcsolása, mert kb az a rendõrség egyetlen ágazata, aminek valami értelme is van, és nem csak egy rakás öntelt patkány ugrálása.

tiszteled a kishekusokat?

videobaby
egy fbookos játék, azért nem ismered 😄

ha rendõr lennél milyen posztra pályáznál?

Calver
nope

mi a fene az?

#78624: te voltál az, akinek az anyja ráírt a monitorára tollal? <#idiota>