Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
téged?
"The trees move. Do you not see it?"
hány éves vagy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
érdekel a politika?
★★★★★
okoztál már elsõ világháborús, mustárgáz támadásos flashback-eket társaságban? <#vigyor1>#vigyor1>
fogaknál minden esetre már igazán feltalálhatnák <#nezze>#nezze>
fingtál már társaságban? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Dexter-t nézed? és ha igen, finálé vélemény?
te?
elõbb említettem a nanotechnológiát és ott mondtam, hogy egyszer biztos feltalálják, hogy vissza lehet növeszteni a végtagokat (de szinte minden mást is). de ez még igen csak távoli jövõ :D
használsz itt makrókat? (dolt, athuzott, társai)
#78801: visszanövõs cucc? bõvebben? így hirtelen nem vágom
igazam van-é? :D
jaja, de azért még messze vagyunk a star wars-os, vagy terminátoros kezektõl :P viszont ez a visszanövõs cucc jó lehet, kíváncsi vagyok sikerül-e föltalálni :D
nem tudom hányan, de 10-100 között . talán. lehet. jó határozottan határozatlan voltam :D
szerinted eltaláltam?
szerinted hányan olvassák "lopakodó üzemmódban" a topicot, anélkül, h valaha is beírnának?
tudsz kulturáltan viselkedni ebben a topikban?
van valami feltûnõ sebhelyed/sérülésed?
neked?
tejbegríz, vagy tejberizs?
szereted az apple-t?
durva. és ezt sikerült használhatóvá megcsinálni?
egyszer úgyis eljön a kor, mikor nem baj, ha leszakad egy s más testrészed, pótolják majd mechanikai alkatrészekkel (robotkéz :D). meg ott a nanotechnológia(?), kitalálják majd, hogyan lehet visszanöveszteni az elvesztett végtagokat :)
nincs favoritom
neked?
#78783: akkor kb lepötyögöm, állapot (vigyázz, undorító): kezdet (felül second/third image-t is figyeld), másnap, összefoltozva
#78786: valószínûleg nem, durva idegi sérüléssel jár egy ilyen. (vénák még hagyján, abból nem túl nagy gond ha kiesik egy) valamennyi funkciója lesz, amit linkeltem, ott a srácnak kapásból le akarták csapni (már ami maradt), mert lehet, h csak holtsúly lesz belõle, így is minimum 3-5 év mire használható lesz. móka és kacagás. de vedd hozzá, h emberi habtest olyan vicces, hogy pl Faith No More énekese megvágta magát egy üvegszilánkkal, és azóta nem érez egyik kezével. egy üvegszilánktól. nem egy leszakadt kéztõl. picit sérülékenyek vagyunk, na.
ha jól sikerülnek helyre rakni az idegeket, ereket, mindent, akkor igen. de azért vigyázni kell, mert sok idõ amíg közel olyan lesz, mint volt.
kérdés alant
és ha sikerült visszabûvészkedni a leszakadt testrész (mondjuk kart), az a késõbbiekben teljes funkcionalitással fog mûködni?
jól rajzolsz?
csak úgy eszembe jutott :D
ennyire nem vagyok profi angolból :(
megvan minden testrészed, a legkisebb darabig bezárólag?
ez hogy jutott eszedbe?
ha leszakad az ember karja, azt még vissza lehet valahogy mûteni?
érzékenyek a fogaid? (melegre, hidegre stb.)
és tegnap beugrott egy olyan jó kérdés, de inkább visszakérdeztem, most meg nem jut eszembe, bah...
na jó. milyen színû a szemed?
Hány éves korodban kezdtél nyelvet tanulni?
★★★★★
mit érzel?
kérdés lent
no és a tánccal hogy állsz?