Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
nyûgösen.

showder klubot szoktad nézni?

balintk
Csak amennyire a társadalom megengedi.

Párkapcsolatokkal hogy állsz?

Calver
adatlap, annak az elején

cinikus vagy?

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
legkevésbé sem, ha tehetem minél távolabb tartom magam attól a verbális faszcibálástól, kifejezetten irritál. na meg pontosan tisztában vagyok azzal, hogy egy az utca emberei közül mennyit ér ilyen téren

téged?

rooney8
nagyon nem, egy kutya mind

hány éves vagy?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hát volt már ilyen :)

érdekel a politika?

★★★★★

Calver
ki nem?

okoztál már elsõ világháborús, mustárgáz támadásos flashback-eket társaságban? <#vigyor1>

Calver
off: ja én meg azt hittem ez valami létezõ cucc <#idiota> (fõleg mert van már olyan ketyere, amivel bõrt lehet... nos, "lõni" a kétlábúra)
fogaknál minden esetre már igazán feltalálhatnák <#nezze>

rooney8
kb. második-harmadik évadig jutottam, szóval nincs vélemény :)

fingtál már társaságban? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
szokásom

Dexter-t nézed? és ha igen, finálé vélemény?

rooney8
ritkán

te?

elõbb említettem a nanotechnológiát és ott mondtam, hogy egyszer biztos feltalálják, hogy vissza lehet növeszteni a végtagokat (de szinte minden mást is). de ez még igen csak távoli jövõ :D

Calver
ha pl fogad, elég sok minden <#nemtudom> amúgy elvileg erre van egy 1-9-90-es "szabály", miszerint 1% alkot, 9% pofázik, 90% oson. ami... elég ijesztõ pl egy ilyen témában. lépjetek ki a sötétségbõl, osonó gecajok!

használsz itt makrókat? (dolt, athuzott, társai)

#78801: visszanövõs cucc? bõvebben? így hirtelen nem vágom

videobaby
igazad van:D

mi jár annak, akinek igaza van?

rooney8
elég nagy intervallum, szóval több mint valószínû, hogy igen :D

igazam van-é? :D

jaja, de azért még messze vagyunk a star wars-os, vagy terminátoros kezektõl :P viszont ez a visszanövõs cucc jó lehet, kíváncsi vagyok sikerül-e föltalálni :D

videobaby
:D a kést én is balban fogom, mivel balos vagyok :P

nem tudom hányan, de 10-100 között . talán. lehet. jó határozottan határozatlan voltam :D

szerinted eltaláltam?

Calver
lázadok a kulturált viselkedés ellen, késsel/villával evésnél is bal kezembe fogom a kést

szerinted hányan olvassák "lopakodó üzemmódban" a topicot, anélkül, h valaha is beírnának?

videobaby
nincs. ill. a térdem alatt egy heg. de nekem nem feltûnõ, úgy hozzá szoktam :D

tudsz kulturáltan viselkedni ebben a topikban?

Calver
bármelyik jöhet

van valami feltûnõ sebhelyed/sérülésed?

Calver
off: az arc írta, h 2,5 inchel (kedves firefox, senki nem használja a hüvelyk szót) rövidebb lett a mancsa (durván 6,5 centi), utolsó kép óta nem firkantott, szóval nem tudni h holtsúly-e vagy lesz belõle valami. elvileg 80%-os használhatóságot visszanyerhet. amúgy már mûkezek is ott tartanak, h többi testrészeddel (lábujjak és társai) irányítod és faszán használhatóak - egynek e, meg nézd meg oldalt a csaj videóit

rooney8
mindkettõ :P

neked?

videobaby
nekem sem, de azért samu és philips, ha valamit nagyon kellene.

tejbegríz, vagy tejberizs?

rooney8
legyen mondjuk apple, mert szeretem az iphone-t

szereted az apple-t?

durva. és ezt sikerült használhatóvá megcsinálni?
egyszer úgyis eljön a kor, mikor nem baj, ha leszakad egy s más testrészed, pótolják majd mechanikai alkatrészekkel (robotkéz :D). meg ott a nanotechnológia(?), kitalálják majd, hogyan lehet visszanöveszteni az elvesztett végtagokat :)

Calver
ding-ding! keveredve a csalódott rajongók könnyeivel.

nincs favoritom

neked?

videobaby
tényleg nem nézem, de ha ez a dexter, akkor ez itt vér.

van kedvenc mûszaki márkád?

Calver
nem nézel Dexter-t, ugye? <#gonosz1> (kombó)

#78783: akkor kb lepötyögöm, állapot (vigyázz, undorító): kezdet (felül second/third image-t is figyeld), másnap, összefoltozva

#78786: valószínûleg nem, durva idegi sérüléssel jár egy ilyen. (vénák még hagyján, abból nem túl nagy gond ha kiesik egy) valamennyi funkciója lesz, amit linkeltem, ott a srácnak kapásból le akarták csapni (már ami maradt), mert lehet, h csak holtsúly lesz belõle, így is minimum 3-5 év mire használható lesz. móka és kacagás. de vedd hozzá, h emberi habtest olyan vicces, hogy pl Faith No More énekese megvágta magát egy üvegszilánkkal, és azóta nem érez egyik kezével. egy üvegszilánktól. nem egy leszakadt kéztõl. picit sérülékenyek vagyunk, na.

videobaby
hûûû,kérdés:

ezek itt vérpacák, szörp, körömlakk?

videobaby
mateknál, fizikánál nincs rosszabb.
ha jól sikerülnek helyre rakni az idegeket, ereket, mindent, akkor igen. de azért vigyázni kell, mert sok idõ amíg közel olyan lesz, mint volt.

rooney8
nem tudnék egyet kiemelni, viszont azon tantárgyak listája, melyeket nem szerettem/utáltam eléggé hosszú :D

kérdés alant

rooney8
nem tudok róla

és ha sikerült visszabûvészkedni a leszakadt testrész (mondjuk kart), az a késõbbiekben teljes funkcionalitással fog mûködni?

ressy14
a szemöldökömet

legutáltabb tantárgy, amit eddig tanultál?

Dum spiro, spero.

videobaby
jóval átlag feletti a kézügyességem, jól rajzolok.

varrták már össze valamidet?

rooney8
meg

jól rajzolsz?

csak úgy eszembe jutott :D

ennyire nem vagyok profi angolból :(

videobaby
meg.

meg vagy keresztelve?

Calver
vissza, lásd itt (gyomor nem árt). csak utána egyesével vissza kell csatlakoztatni az idegeket, mókás dolog lehet.

megvan minden testrészed, a legkisebb darabig bezárólag?

videobaby
igen, ha épek a szélek, max 4 órán belül kell mûteni, addig is jegelni a leszakadt részt.

ez hogy jutott eszedbe?

rooney8
kicsit igen

ha leszakad az ember karja, azt még vissza lehet valahogy mûteni?

videobaby
általában nem.

neked?

rooney8
nyáron csutka hideg, télen közepesen hideg

érzékenyek a fogaid? (melegre, hidegre stb.)

videobaby
osztrákokhoz, de nem mostanában volt.

fogmosás hideg, vagy meleg vízzel?

chhaya
Horvátországba.

Te?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
barna.

hová utaztál eddig legmesszebbre?

Calver
angol, másik részére válaszoltam már

és tegnap beugrott egy olyan jó kérdés, de inkább visszakérdeztem, most meg nem jut eszembe, bah...

na jó. milyen színû a szemed?

balintk
Én is, és némettel kezdtem.

te?

Calver
ööö... ált. iskola 3., akkor... 9?

te?

<#banplz>

Hány éves korodban kezdtél nyelvet tanulni?

★★★★★

Calver
leginkább azt, h pöppet sokat zabáltam

ez gonosz? <#vigyor1>

rooney8
nem

mit érzel?

Ic3 m4n
6 évig néptáncoltam, egy kevés modern is van a lábaimban, de nem vagyok az a táncos emberke :D

kérdés lent

Ic3 m4n
nem igazán

metalcore, mint zenei stílus, bejön?

rooney8
mint egy reped fazék :D

no és a tánccal hogy állsz?