Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
férfi vagy nõ volt a kedvenc tanárod?
Dum spiro, spero.
Kedvenc kutyafajtád?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
melyik állatkert tetszett neked a legjobban, ahol eddig jártál?
Dum spiro, spero.
Adrián jártál már?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Dolgoztam es arena 😄
Sokat mozizol?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki nyomna egy pluszt nekem, hogy hasznos a hozzászólásom? 😊
Pénteken is dolgoztál?Akkor voltam a West Endben.Vagy te az Arénában vagy?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretsz hetvegen dolgozni?😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vasárnapi menüd?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha valamit nem eszek meg, akkor az azert van, mert nem csipazom
Valogatos vagy kajaban?
A milyen gépet vegyek most topikban pedig össze is állítanak neked.
Van étel/ital amit nem szel/iszol mert bassza a gyomrodat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudsz mondani egy asztali konfigot 60-70e forint között, ami viszonylag jó (nem gamer PC)?
marhapörköltet csíped?
"The trees move. Do you not see it?"
Tõled jobbra levõ elsõ tárgy illetve mi van a zsebedben?
viszont sok kisebb van
neked sok ilyen volt?
Téli idõszámítás kezdete: 2013. Október 27. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát. itt van ni.
életed legnagyobb marhasága, amit eddig elkövettél?
ki tudja?
igen, de voltak olyan tantárgyak, amik nagyon hidegrázósak.
szereted a töltött csirkét?
láttad már milyen csodaszép az õszi mátra?
Miért nem látom a youtube-os videókat amit beszúrnak? Illetve -talán- egy-két topikban látom. Valamint akkor, ha valaki válaszol arra a hozzászólásra és megnézem, hogy mire válaszolt.
Itt is megkérdezem, hátha van itt szaki <#smile>#smile>
Ide mit lehet írni?
#79242 Bakker eltaláltam egy számot és egy csillagot, de ezzel sajnos nem nyertem még. 😞
Szoktál lottózni?
★★★★★
ha az beszélgetésnek mondható, hogy megígértem neki, hogy kitépem a farktollát, mert nem szólt semmit 😄
neked válaszolt, vagy utánozott egy papagáj?
Beszélgettél már papagájjal?
★★★★★
Így megfelel? 😄
★★★★★
7,10,25,29,50/ 2,3
Ezekkel a számokkal megnyerem ma az Euromillionen sorsolást? 😊
★★★★★
tetszenek a homokképek?
Ismersz alkoholistát?
★★★★★
mikor fekszel le?
mennyire veszed figyelembe a közlekedési lámpa jelzését?
de amúgy nem hiszem, hogy meg tudnám különböztetni 😄
mi a véleményed a kígyókról?
Jó voltál bioszból?
Meg tudod különböztetni a siklót és a kígyót?
★★★★★
mit sütsz kis szûcs?
ment már ki a vállad?
kedvenc virágfajtád?
Hány delikvenshez kell vizitelned a temetõben H.N.-án?
mindig lehet rosszabb?
Ha nem érdekel, hogy mi zajlik körülötted, akkor nem fontosak a hírek.
Hogy érzed magad?