Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
csirkepörkölt + sültkrumpli, de még lesz egy adag hagymás máj is

nem ijesztõ, h 84-es látogatják a topicot, és abból alig páran írnak? cserébe van 75+ kétlábú aki csak itt sunyul, ami... eh.

"The trees move. Do you not see it?"

ressy14
* menedzser büfé szakon

Dum spiro, spero.

ressy14
még mindig fõállású egyetemi hallgató

mi volt/lesz a vacsi?

Dum spiro, spero.

videobaby
osztályozó vagyok és virágkötészettel kisegítek.

te?

chhaya
Ami nem érdekel, az szinte azonnal kiesik a fejembõl.

Mit tanulsz / dolgozol?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
szelektíven csak. dátumokkal állok hadban inkább.

te?

chhaya
Nem is tudom... A munkahelyemen van asztali naptáram, abba szoktam a fontosabb dolgokat felírni. Bevásárlólistát is csak akkor írok, ha sok dolgot kell egyszerre venne, vagy több helyre megyek egy nap. De magammal nem hordok semmit, meg nem is szoktam körberagasztgatni magam emlékeztetõ cetlikkel.

Mennyire vagy feledékeny?

BRAT
Igen. Sótlan, íztelen, fagyasztásból kiolvadt nyálkás valami volt.

Jegyzetelgetõ típus vagy? Van nálad notesz, amibe beírsz adatokat, emlékeztetõket?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

videobaby
sosem szagoltam, nem tudom.

ettél már szusit?

BRAT
A szusi büdös?
K-V egyben

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

videobaby
törpapa talán.

büdös szaga van a nyers halnak?

BRAT
nem, mert lehet a bolygó másik oldalán van. de végül igen is, mert a csillagok egy része nap, ami tehát világít.

Kedvenc hupikéktörpikéd?

videobaby
http://www.imdb.com/title/tt2404463/
ezt, végig nevettem az egészet :D

a felhõk fölött mindig süt a nap?

Calver
2 Guns. jó volt. nagyon.

te?

ressy14
imagerz és imageshack

melyik filmet nézted meg utoljára?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem szoktam influenzás lenni oltás nélkül sem. így nem. ha a munkahely miatt kellene, akkor igen.

milyen képfeltöltõt használsz?

BRAT
20

Beoltattad/be fogod oltatni magad inf. ellen?

ressy14
érettségi, de 2 év múlva bsc diploma (remélem)

hány éves korod óta tekinted magadat felnõttnek?

Dum spiro, spero.

Calver
középiskola + egy rakás szakképzés, nem mentem (még?) egyetemre

neked?

Ic3 m4n
nem

legmagasabb iskolai végzettséged?

videobaby
nagyon szeretem, csak azt nem, ha a hajamba ragad.

neked ragadt már bele? :D

ressy14
szívesebben használok inkább mentolos cukrot vagy rágót, de néha muszáj a spray is, kizárólag a tengeri vizes kiadás, a sok kemikália kimarja az orrom

vattacukrot szereted?

Dum spiro, spero.

videobaby
csak szükség esetén. másokon tetszik, engem viszont zavar.

ha megfáztál használsz orrsprayt?

ressy14
az ûrbe <#gonosz1>

hordasz nyakláncot?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem, nem is érdekel a dolog. csinálja akinek van kedve hozzá .

ha ûrhajós lennél a jövõben, hová mennél el?

BRAT
Nem. Teljesen felesleges. Az éceszgéber programozók mindegyike sem gépel vakon. Egyéb rétegekben pedig szinte 0%. Titkárnõk sportja semmi több.

Tudsz programozni pl C#, vagy JAVA nyelven?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

chhaya
Ariel.

Tudsz szabályosan vakon gépelni?

Rengeteget, 9-10 órákat is gyakran. Mostanában ez a hobbim. :)

Milyen mosóport használsz?

★★★★★

chhaya
Múlt hétvégén. Hétvégente általában annyit szoktam, be kell pótolni az egész heti alváshiányt. :D

Te hány órát szoktál aludni és mennyi az elég?

Nagyon jól.

Mikor aludtál utoljára 9-10 óra hosszában?

★★★★★

videobaby
igen, hagymakrémleves és pogácsa mellé :) (pedig husis és finom :D)

jól aludtál? :)

Nem hiszem.

Az lesz az ebéd? :)

★★★★★

videobaby
nem vágyom oda.

rakott karfiolt ettél már?

Állítólag még azért a gázért sem fizettek az oroszoknak amit augusztusban kaptak, de aztán lehet elengedik neki mert ezek az országok jóban vannak.

Elmennél látogatóba Oroszországba?

★★★★★

videobaby
azt nem tudom.

szerinted?

Hát mostanában annyit utaztam, hogy bõven elég volt belõle. Egyébként szeretek utazni.

Szerinted Ukrajna csõdbe megy?

★★★★★

videobaby
csak végszükségben.
a számláló tetszik :)

szeretsz egész napot utazni?

chhaya
Mindenképp érdekes, eddig nem gondoltam, hogy ennyien néznek be a topikba. Bár az online személyek mutatása szerintem sem rossz ötlet, elférne emellé.

Milyen gyakran cseréled a géped?

Ha jól végzik a dolgukat akkor persze.

Szerint jó dolog volt ezt a számlálót betenni?
(egyébként csak annyit kértem, hogy azokat mutassa akik online vannak, de helyette ezt kaptam :D)

★★★★★

videobaby
mondjuk, amiket még nem oldottak meg.
( érdekes, nekem meg az összes rákos rokonom, akik nem alkalmazták ezek, csak a hagyományos kezeléseket meghaltak. mellette igen szarul érezték magukat a kemó miatt. nem azt mondtam, hogy csak az alter kezelés kell, hanem azt, hogy a hagyományos mellett nem árt. sõt, van nem is 1-2 személy, aki pont ezekkel gyógyult meg. vita off)

érdemes díjakkal kitüntetni bizonyos személyeket, csak mert végzik a dolgukat?

Calver
meh. ha meghalsz, úgyse fog érdekelni, addig meg minek félni tõle?

#79933: igen, az utóbbi 5 évben két rokonom halt bele abba, hogy rákot zseniálisan "alternatív gyógymódokkal" próbálták kezelni (kb pont az általad felsoroltakkal), miközben akik elmentek kemóra, azok furcsa mód még mindig élnek... érthetetlen az összefüggés. ó, és persze miután elõbb említett kettõnél *szart sem értek* az alternatív gyógymódok (mert, nos, szart sem érnek, és soha sem értek szart sem), érdekes módon õk is futottak a gyûlölt modern orvostudományhoz, de persze addigra már túl késõ volt. szóval de, aki ilyen baromságokban hisz, az egy kibaszott idióta, és kurvára megérdemli, h belehaljon, bár jobb lenne, ha családját kevésbé terhelõ módját választaná az öngyilkosságnak. és aki ilyen baromságokat forgalmaz vagy ajánl másoknak, azokat falhoz kéne állítani és szimplán tarkónlõni emberiség elleni bûneikért.

rant vége, általában hidegen hagy az idiótaság, de vannak dolgok, amiket nem árt beleverni kétlábúak fejébe.

milyen kutatást kellene nagyon végigpörgetnie már a tudománynak?

videobaby
egyelõre nem. késõbb fogok-e, azt nem tudom. élni azért jobb :D

nem-e?

videobaby
pl: deutérium mentes víz, bûzafû lé. ezeken kívül is van rakásra még olyan gyógymód, ami magára a ráksejtekre hat úgy, hogy a fejlõdésükhöz szükséges anyagokat blokkolja. (ne ítélj senkit marhának, csak azért, mert beint valami szarra amit az orvostudomány nyomna le a torkán.)

vacsira mi lesz?

chhaya
Hát ha pl. nem gyógyít meg teljesen, csak 1-2 plusz évet nyernék vele, akkor nem biztos, hogy bevállalnám. Tönkrevág fizikailag egy kis plusz idõért... Ahelyett inkább élek bele a világba, amíg meg nem halok úgyis. Persze ha fiatal koromban kellene választanom és nagy esély lenne a gyógyulásra, akkor bevállalnám. Egyszer.

Félsz a haláltól?

Calver
nem vagyok oda érte, inkább valami szórakozóhelyen

milyen alternatívák, halálon kívül? (nem egy marha követett el környezetemben öngyilkosságot "alternatív gyógymódokkal")

videobaby
egyéni megfontolás, vannak alternatívák azon felül is.

szívesen fogadsz vendégeket?

Calver
kemoterápiát csak a komplett idióták utasítják vissza. (éljen a természetes szelekció?)

nem-e?

videobaby
olyan személy van, akit minden téren érdemesnek tartok követésre, de nem azt teszem. ennél fogva nincs igazán példaképem.

kemoterápiát elfogadnád adott esetben?

chhaya
Fogalmam sincs. Bátyám megunt gépét kaptam meg anno. Nekem tökéletes volt.

Van példaképed?

BRAT
Bonaparte Napóleon

Elsõ konzolod/számítógéped milyen volt?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;