Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szereted a földrajzot, érdekel a téma?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
(napi átlag 60 km vezetés 90 napig) Nagy megyeszékhely pedig csak 4 van: Debrecen, Szeged, Miskolc és Gyõr. Nyíregyháza, Pécs, Békéscsaba csak nagyra nõt faluk.
beelõztek
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
holnapi terv?
Dum spiro, spero.
Mit szólsz az elméletemhez?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
hány évnyi vezetés után lehet mondani egy átlagos emberre (férfi) hogy rutinos?
Dum spiro, spero.
neked?
off: forrás is kéne? ejj. <#gonosz1>#gonosz1> OMSZ-nél most nem vagyok hajlandó dúrkálni érte
"The trees move. Do you not see it?"
Nem erre vártam 😄
Van a hálószobádban tv?
Dum spiro, spero.
"A legerõsebb '93-ban volt
Iszonyatos erejû vihar söpört végig Szegeden 1993. június 12-én. A meteorológiai intézet feljegyzései megerõsítették: emberemlékezet óta nem rombolt a városban ahhoz hasonló. Szombat este a fél órán át tomboló szél 160 kilométerrel pusztított a megyeszékhelyen. A Széchenyi tér híres platánjai közül többet is gyakorlatilag széttépett az orkán."
na erre nem számítottál, ugye? <#gonosz1>#gonosz1>
na így? ha nem, hány km/h-s volt a legerõsebb szél, aminek közvetlenül kitetted magad? pontos adatot kérek, az OMSZ által hitelesített dokumentummal
Dum spiro, spero.
Holnap elmegyunk Miloanoba?
★★★★★
mi Magyarország legnagyobb problémája?
Dum spiro, spero.
mai program?
#80159: Nem helyes. ~24 milliárd fényév már elfogadható válasz.
Elysium és a Hacsi a leghüségesebb barát címû filmeket láttad már? (Én most néztem õket és nagyon tetszett mind a kettõ)
Szereted a vadhúst?
Néztél már csillagászati távcsõbe?
★★★★★
Tudod-e mekkora a világegyetem?
Milyen filmet lenne érdemes megnézni a mozi(k)ban manapság?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Jani szívesen fogyaszt karalábét és brokkolit, illetve szalonnát és fagylaltot, inni pedig diólikõrt és baracklevet szeret. Tóni ugyanezeket a dolgokat kedveli. Réka az oldalast és a parizert imádja, illetve paprikát és a mángoldot kedveli. Imre, a férje lazacot és sonkát fogyaszt legszívesebben, és kakaót illetve tonikot iszik hozzá. Egyikük sem szereti az uborkát és a paradicsomot.
Vajon ki szeretné a fenti személyek közül a pogácsát rizlinggel?
milyen lélektelen szörnyeteg az, aki nem szereti?
Szereted a nutellás palacsintát?
szilveszteri buli terv már megvan?
Dum spiro, spero.
ismersz engem?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ismersz Milkyway-hez hasonló "utángyártott" német csokit?
Dum spiro, spero.
Hogyan jellemeznéd önmagad két mondatban?
Szeretsz étteremben kajálni?
a sportos vagy a kényelmes kocsikat szereted?
Dum spiro, spero.
tudod az axiómákat?