Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BRAT
Nem vagyok késõs.

Hétvégi progi?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

Fresh Duke
Mitõl lenne jó?

Sûrûn szoktál késni? (Pl, randiról, munkából, találkozókról, óráról, stb.)

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
van teló, szóljon, hogy késik, én is úgy szoktam. általában 10 percnél nem várok többet semmilyen dologban.

jó reggelt, vagy jó reggelt?

chhaya
11 után, nem mintha sikerült volna elaludnom.

Mennyi a maximum, amennyi késést hajlandó vagy elfogadni valakitõl (pl. randin)?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
szerintem 1 felé.

te?

Fresh Duke
Nem tudom, nem mondtam, hogy az.

Mikor fekszel le?

videobaby
igen.

mi a meglepõ ebben?

Fresh Duke
Nem szoktam. (TV-t se nagyon szoktam nézni.)

Egy ember képes lehet személyiségileg 180°-os fordulatot venni egyik-napról a másikra, saját akaratából?

videobaby
hónap 30-a délután valamikor. ha nem, akkor dec. 18-a.

házon kívült szoktad nézni?

Fresh Duke
A tapasztalatok szerint elég jól.

Egy dátum, amit vársz?

videobaby
nem, sokszor elkeverem a dátumokat.

jól tájékozódsz ismeretlen helyen is?

Fresh Duke
Igen, másokét is. (A szám memóriám elég jó.) Elfelejteni sajnos nehezebben megy.

Könnyen megjegyzed mások születésnapjának dátumát?

videobaby
nem, de ezzel is kérdeztél.

könnyen tanultad meg a saját telefonszámod?

rooney8
a végeredményt jobban szeretem

ha nem kérdezek semmit, akkor megszegem a szabályokat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Sajnos nem.

#80921: Régebben az almás pite volt, de most a (saját készítésû) kókuszgolyó az. De elég sok mindent szeretek. <#finom>

Tudsz/Szeretsz sütni?

BRAT
Igen

Rossz PC ismerem. Unokaöcsémmel nézzük 😊

Kedvenc sütemény?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

videobaby
ha rászolgál igen, addig nem.

meglepett?

Fresh Duke
Kép. Filmes (és régebben játékos) kritikákat készít; szerintem elég humoros, bírom a stílusát. Rendszerint rossz mûveket mutat be. Tudom javasolni a Rossz PC Játékok sorozatát.

Képes lennél megcsalni a párodat?

BRAT
Persze. az egyik legütõsebb mûsorkritika. Puzsért amúgy nem csípem, de itt adja.

Megelõztek.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

videobaby
azt sem tudom ki az a freddyd.

ki õ? 😊

Fresh Duke
Nem. Puzsér egy debil, Dancsó a közelében meg egy rossz vicc.

FreddyD munkásságát szereted?

videobaby
semmi, bele sem néztem.

fél órát érdemes rászánni?

BRAT
Fõleg 09:01-09:10

BRAT
Vannak érdekes pillanatok.

Errõl a videóról mi a véleményed?

Fresh Duke
Szituáció és emberfüggõ. De általában nem szólok, csak hogy lássam hogy játszódnak ki a dolgok.

Történnek csodák?

BRAT
B

Te?

Fresh Duke
Fogalmam sincs, nem tudom, hogy van-e külön nevük.

Ha valaki hazudik Neked, és Te ezt tudod, egybõl az orra alá szoktad dörgölni, vagy szoktad hagyni, hogy azt higgye hogy elhitted?

Calver
eh, azt a pár szemet nem nagyon nevezném hónak

kérdés lent

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
semmi ékszert/"díszítést" sem hordok

minek nevezzük pl a bõr karkötõt kicsiny nyelvünkön? mert valahogy nem igazán tûnik ékszernek <#kerdes>

#80904, #80905: ehhehe <#gonosz1>

chhaya
Igen, egy ezüstláncot.

Nálatok van hó?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
nem, telón nézem az idõt.

karkötõt hordasz?

Fresh Duke
Lehet, de már azelõtt eltûnt, hogy leoltottuk volna a gecib*. De nem hiányzik, szóval nem érdekel. <#gonosz1>

BRAT
Nem.

Mi lett kamionosjoe-val? Duzzog szegénykém?<#duma>

Fresh Duke
Úgy érzem, hogy meglehetõsen. Mármint, ha fent maradok 24+ órát, akkor azt érzem leginkább, hogy fájna. (Illetve, ha nagyon nem tudok aludni, pont ezért is szoktam lefeküdni, hogy legalább a szemeimet pihentessem.) Néha, ha huzamosabb ideig nem volt rajtam szemüveg, és felveszem pár óra, és intenzíven használom, hajlamos megfájdulni.

#80901: Nem.

Fresh Duke
Olyat még nem igazán láttam. Picit fura lenne... (Lehet megpróbálnám visszanyomni egy tollal, vagy valamivel. <#idiota>)

Hordasz karórát?

videobaby
nem. néha sérv jele, de amúgy tök normális a domború köldök is.

neked olyan?

Calver
de. sõt. mondhatnánk úgy is, h határozottan taszító.

mennyire fáradékonyak a szemeid?

BRAT
Nem használom, nem terjesztem. Ha valamelyik igen lenne, akkor is nemmel válaszolnék.

Ha a köldök kifelé csöcsörödik az nem fura?

Calver
e'basztam, de a lényeg látszik

Calver
[url="http://www.bankmonitor.hu/"]itt /URL] vagy itt nézz körül szvsz, abban már nem vagyok képben

#80893: butább mint kocsisgeci, viszont két hétig bírja az aksija... nekem megfelel.

drogokkal hogy állsz?

BRAT
<#idiota>

BRAT
Óóóóóóóóuuuuuuutííííííípíííííííí

Devizaszámlát(EUR) szerinted hol érdemes nyitni?

Fresh Duke

#80892: #80893

Fresh Duke
Nem szoktam én bakolni. Mármint, ha egy lány rám mászik, miért tenném? A lovak se szoktak bakolni alattam, szeretnek az állatok.

Meg vagy elégedve a jelenlegi telefonoddal?

Calver
kellett egy fél perc mire leesett h kihagytál egy betût. még CIB-nél, holnap szüntetem meg a számlámat, mert a jó édes anyucikájuk számlavezetési díját fogják 60-ról 800 ft-ra felvinni.

te?

BRAT
Ebben ahol most vagyok nincs, de a ház más szobáiban van. Nemrég adtam az egyik helyi banknak egy gigantikusra nõtt fikuszt ingyen.

Hol bakolsz?

Fresh Duke
Nem, nem az én világom.

#80887: Biztos van, aki szokott. Én nem.

Van növény a szobádban?

BRAT
Amit tudok, azt tudom, amit nem tudok, azt nem tudom. Ha valaki azt hiszi, hogy én tudom, de rosszul tudom, az nem tudja azt, hogy én tudom, hogy õ azt hiszi, hogy én rosszul tudom.

Szoktál disznóvágásra járni?

Fresh Duke
Nehéz kérdés! Egyet nem tudnék kiemelni, ezért:
Who Am I (Az Elveszett Zsaru), Gorgeous (A Szép Fiú)*, Drunken Master 1-2 (Részeges Karatemester 1-2), stb. De szinte mindegyik nagyon jó.

*Imádom a végsõ küzdelmet benne, plusz Jacki egyik "technikáját" egy darabig próbáltam eltanulni.

Tudsz róla, hogy valaki azt hiszi hogy tud valamit, de közben rosszul tudja?

videobaby
mindegyiket szeretem tõle.

folyóról képet szoktak asztalra kirakni?