97995
-
kamionosjoe #84689 Az nagyon is a teszttől függ.
Alkalmazod a shit teszteket? -
#84688 szoktál. szoktam. ő is szokott. mindenki szokott, mert néha kell.
#84683 velem is ez történt :)
#84686 tört.
#84684 amikor nem kell 3-nál több dologra figyelnem egyszerre.
teszteket könnyen megírod? -
#84687 Porcleválásom volt (akarom írni, van), a bal kezem 2 helyen repedt (egyszerre), meg a bal kis lábujjam valószínűleg eltört, de azzal nem mentem orvoshoz, szóval nem biztos.
#84685: Éjjel és reggel fog a legjobban.
Szoktál nyomozgatni? -
#84686 Este-éjjel, egész nap zombi vagyok.
Tört már csontod? -
#84685 kipihenten az éj sötétjében, bár komikus módon írói vénám mindig akkor ébred fel, amikor hullafáradt vagyok és épp hogy hányni jár belém a lélek
neked? -
#84684 Nem. :D
Mikor fog legjobban az agyad? -
kamionosjoe #84683 Egy jót beszélgettem ma délután valakivel. :)
Veled? -
#84682 mert csak 1 van belőle.
#84680 mikor hogy.
történt ma valami érdekes? -
#84681 Kb olyan vagyok EQ-szintileg, mint a logómban a bagoly.
Miért tartják a nyugati emberek olyan sokra az életet, mikor sok tekintetbe tudják, hogy amit csinálnak az árt nekik (táplálkozás, életvitel, beruházás) -
#84680 Nem ítélek el egyből másokat, előbb a helyükbe képzelem magam. Ez elég könnyen megy, talán épp ezért is tudom jól elemezni őket, és kiszámítani a lépéseiket. Könnyen megsajnálom azt, aki rossz helyzetben van, át tudom érezni a fájdalmukat.
#84677: Hallottam róla, mérték is. Szerintem az EQ-nak épp annyi értelme van, mint az IQ-nak. Egy iránymutató szám, nem kell készpénznek venni.
#84676: Plafon bámulása, ablakon kibámulás, asztalon fekvés. Ja, meg közben a gondolkodás/agyalás/rágódás.
#84678: A golyó mindenkit utolér. :D
Ha már leírsz egy választ, meg is tartod, vagy törlöd, ha beelőztek? -
#84679 SG.hu
SAP (iszonyatos vállalati információs rendszer)
rokonlátogatás (reménytelenek)
beelőztek -
#84678 Azt írtam, hogy "bántanák" O.O Most lövöm főbe magam, most -
#84677 nagyon nem, empátiámat kiválasztott pár embernek tartalékolom. viszont elég jól tudom olvasni az embereket, szóval ez általában nem nagy gond.
érzelmi intelligenciáról hallottál-e már, és ha igen, 1-től 10-ig terjedő skálán mennyire tartod egy nagy adag lószarnak? -
#84676 Néha úgy érzem, hogy nem nagyon. Persze sosem bántanák másokat vagy ártanék szándékosan, akérmennyire is erre tendál a világ... De nem is tudom úgy beleélni magam mások helyzetébe, mint illendő lenne... Mármint értem és megértem, az eszemmel felfogom, de nem érzem át. Csak a hozzám igazán közelállók esetében.
Mi a 3 legidőpazarlóbb és legfeleslegesebb tevékenység, amit űzöl? -
#84675 Igen.
#84673 a RENDSZER kiölte belölem. Belerúgni a koldusba, mindenkit: rendőrt, orvost, szomszédot, családtagot. Egy jó állásért ölni. Ma ez a létszükséglet.
te mennyire vagy empatikus és ez miben nyilvánul meg? -
#84674 Túlzottan is. De attól még utálom az embereket.
Jó volt a napod? -
#84673 Igyekszem nem tenni, és ezt várom (várnám) másoktól is, de nem igazán valósul meg sajnos.
Mennyire vagy empatikus? -
#84672 Lennék, de inkább csak nagyban kavarnám a szart, mint most kicsiben.
Szoktál kavarni? -
#84671 hatalom abszolút de hozzá nem értő kezekbe, lopás/család/rablás végcéllal? majdhogynem erre születettem!
te? -
#84670 eddig mindent elértem és folyamatban van, ami el akartam érni. A lényeg, hogy reális célt, vagy intervallumot adjon meg magának az ember. Pl USA elnök nem akarok lenni.
Lennél magyar politikus? -
#84669 igen, tündéri meber.
ha nagyon szeretnél valamit elérni, akkor meddig mész el a célért? -
#84668 Van. Az egy köcsög. Ideggörcs kis semmirekellő.
Nielsent csipztád? -
#84667 egyáltalán nem, amikor más már visong, akkor is teljesen nyugodt maradok. semmire nem megyek vele, akkor minek?
te? vagy #84666, amelyik szimpatikus -
#84666 maradjunk inkább simán genetikánál, mert ha Leslie Nielsen-t leselejtezed, virtuálisan tökönszúrlak. persze stressz is biztos előhozhatja.
van ilyen ismerősöd? -
#84665 Egyik korán őszülő ismerősömből kiindulva inkább genetika. De biztos előfordul a stressz miatt.
Stresszelős típus vagy? -
#84664 Megkímélném az élet fájdalmaitól.
Koraőszekről mi a véleményed? Génhiba, vagy stressz? -
#84663 természetesen. akkor is él, törődés és segítség kell neki és az enyém lenne.
te hajlandó lennél? (saját gyereked lenne, mert vannak, akik eldobják maguktól) -
#84662 3 hete.
#70110 -
#84661 igen.
#84658? -
#84660 nincs RTL2 szval nem nézem
szereted a pizzát? -
#84659 Nem.
VV fost nézed? -
#84658 egyáltalán nem érdekel, hogy mit tartanak egészségesnek. eszem amit szeretnék, vagy azt, ami épp van. nassért oda-vissza vagyok :D
mikor vettél cipőt legutóbb? -
#84657 pöppet vitaminhiányosan, de zsíros kajákat se zabálok
sok az új ember mostanában errefelé? -
#84656 fogjuk rá. Cukrot kerülöm. Húsokat azért szeretem. Sok zöldséget eszek.
te? -
kamionosjoe #84655 Fejből nehezen, de ha előttem van valaminek a képe azt szépen le tudom rajzolni.
Egészségesen táplálkozol? -
#84654 nem nagyon tudok rajzolni ezért nem is szeretek :D meg ugy nem is köt le
Téged?
-
#84653 Egyes embereknél kifejezetten díjazom, ha nem akarnak velem beszélni. :D
Szeretsz rajzolni? -
#84652 nem kigyo ubi Kovászolt ubi :D amugy ahogy a kedvem tartja
te is utálod azt ha nem akarnak veled beszélni? -
#84651 Vajas parizsis sajtos kigyoubis kiflit
Kigyoubinak levagod a hejat vagy nem? -
#84650 vajas szalámis koviubis szendvicset
te?