97995
-
#85249 Mondjuk természetes úton meghalni. (Nem gyilkosság által, vagy mondjuk nem belefulladva a tengerbe.) Ha gyors és fájdalommentes, az se mellékes. Az is lehet szempont, hogy egyedül vagy-e, vagy van, aki melletted van, mikor eljön a halál. Persze, kinek mi a tisztességes.
#85246: Csak azért kérdezel, hogy kötözködhess? Ha ennyire szilárd véleményed van róla, minek kérded?
Mész ma valamerre? -
#85248 ( ilyen kérdést baszki =D) -
#85247 gyors és fájdalom mentes
szerinted? -
#85246 (nincs igazad, nem a középkorban élünk. a ffiaknak sem esik le a gyűrű az ujjukról, ha meg merik fogni a portörlőt)
nem, eléggé vacak.
milyen a tisztességes halál? -
#85245 Igen.
Jó idő van kint? -
#85244 nem. egyszerűen csak rossz kedvem van.
a házimunka csak a nők dolga? -
#85243 nem vagyok veszélyes a társadalomra. párom kereskedelemben dolgozik , szokott mesélni h miylen emberekkel találkozik nap mint nap... félelmetes
és te az vagy? -
#85242 biztos.
te az vagy? -
#85241 hát , elég fárasztó , kb olyan mint ha zenére táncó emberek a zene lekapcsolaása után is tovább mozgnak... :D
2.lábú társaink között sok a rejtett psychopata? -
#85240 böngésző előzményeinek tanulsága szerint majd' két hete
ez vicces szerinted? (elbaszott oldal link, mert nyuszimuszi youtube ofc leszedte eredetit) -
#85239 múlt héten, vagy régebben.
Prodigy-t mikor hallgattál? -
#85238 igen, az vagy :D de legalább nevettem ezen :)
nekem megy a dolog (talán így reagálom le, hogy leginkább sírnék, de nem akarok.)
szimfónikus zenét mikor hallgattál? -
#85237 a belső szótárában nincs benne, e!
és fogalmam sincs, képtelen voltam valaha is jókedvet erőltetni
szerinted?
bónusz: ma valami kibaszottul kreatív vagyok kérdések terén, ugye? -
#85236 (ismeri :P Nagyjából 20 800 000 találat :D foxika ügyes, en blocra ennyit ad ki azonnal. elbénáztad :D )
szerintem csinos, de kapálni nem kellene benne :D
erőltetett jókedv is jó? -
#85235 ha valaki hátat fordít, mire te belekened a padlóba és megpróbálod feltépni a nyaki ütőerét a fogaiddal, akkor semmi gond nincs vele
az öltönyt en bloc jó dolognak tartod?
(en bloc-ot nem ismerjük? ó firefox, te nyelvészetileg retardált drága lény, te) -
#85234 inkább csak felekszem hamarosan. nem tudom, hogy mikor alszom el.
a tigris csíkos öltöny nem ízlésficamos dolog? -
#85233 eddig nem igazán tűnik annak.
meghunyászkodsz portested akarata előtt, és álomra hajtod a fejed? -
#85232 csakis samu :)
jó éjt? -
#85231 ötletem sincs
szerinted?
#85228: ejj, de szép lenne, ha a kétlábúak jelleme ily' könnyen és fekete fehéren összefoglalható lenne, hogy "jó" vagy "rossz". -
#85230 amilyen most a kedvem, azt mondom, hogy igen. ha rendben lennék, akkor azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ. ha pl. gyerekeket ölt, akkor haljon meg.
#85227 enni inkább, sütésre is volt példa.
legjobb telómárka szerinted?
-
#85229 Ha úgy jön össze, akkor igen. Sütit bármikor szoktam, amikor épp van.
#85228 -
#85228 Mindig éjfél után van.
Megölni egy rossz embert jó tettnek számít? -
#85227 emberfüggő, van akinek felbassza a gyomrát, meg van aki hajnali 3-kor süt még halál nyugodtan rántott sajtot.
szoktál éjszaka enni? na és sütni? -
#85226 vörös, lila, fok, póré, új, gyöngy, bármilyen jöhet.
(egs)
éjfél után enni baj? -
#85225 ma is pont azt kajáltam, jó borsos, hagymás csirkemáj
hagymát szereted? -
#85224 nagyon. spec nem erre gondoltam, de helyzetnek ez is megeshet.
én lereszelem mindig, mert kihúzná a szálat a harisnyámból, vagy másból.nem várom meg, amíg lekopik kissé a széle. libabőrös leszek, ha akad a körmöm.
májat szereted?
-
#85223 off: szerintem senki se kezdjen bárki erőcsoportjával, de volt már szerencsém nem egyszer olyat látni, h egydimenziós juliska nekiesett ököllel pistikének, aztán amikor pistike reagálni merészelt, a fehér lovagok nekiugrottak. kifinomult, nem-e? -
#85222 nincs vele gondom, de általában felesleges, 1 nappal nyírás után olyan simák a karmaim, mint egy baba popsija.
te? -
#85221 szerintem meg mindenki kezdjen a maga erőcsoportjával. ha kandúr az illető, akkor ne nővel vagánykodjon.
#85220 ? -
#85220 ha nem szakad be a vége, akkor 2 hetente lereszelem, hogy ne legyen nagyobb a szabadszél 3-4 mm-nél.
bírod a körömreszelést, vagy hidegrázós? -
#85219 attól függ, van h csak két-három hetente, de van, h megszáll az ihlet és oly' röviden tartom körmeim, hogy egy leszbikus is megirigyelné.
te? -
#85218 max fehér lovagok kicsiny buksijában, ami sajnálatos módon társadalom kevésbé értelmes egyedeit is megfertőzte, és amit egyes, leköpést sem érdemlő nőneműek nagy előszeretettel ki is használnak... legalábbis nem egy példát láttam már ilyenre.
szerinted? -
#85217 Én azt mondom, néha nem árt elfenekelni az asszonyt.
Milyen sűrűn vágod a körmeidet? -
#85216 büdi a szaga, de kedvességből csinálják. aranyosak.
nőt megütni gyávaság? -
#85215 Nem könnyű feladat, mi is csak 1x játszottuk el velük... Mondjuk az egyik cicánk kifejezetten szereti a vizet. :D
Ha elég jól lefogod, és elég vastag ruhában vagy, akkor talán van esélyed elvérzés nélkül megúszni. :D
#85213: Nem kínzom vele Őket, mosakodnak enélkül is. Csak akkor mosnám meg manuálisan, ha annyira koszos lenne, vagy ha valami olyan anyag lenne rajta. (Például olaj.)
Szereted, ha a macskád nyalogat? -
#85214 kihagytam, hogy le is kell nyomni kissé. amúgy annyira gyakran nem kell fürdetni. a nyelvükkel tökéletesen rendben tartják magukat. -
#85213 kevés víz kell, langyos. nem nagy helyen, pl. lavórba. ha megfogod a marjánál és erősen tartod nem tud kapálózni. ez ösztön.
megpróbálod? :D -
#85212 #85210 Ő bökött rá helyettem. :D
#85211 Egyszer próbáltuk eddig, csúfos vége lett. Még gyűjtjük az erőt a következő akcióhoz.
Hogy kell egy víztől idegbeteg cicát megfürdetni? :D -
#85211 Nem kell, koptatják eleget a szomszéd fáján. Meg amúgy se viccből van Nekik karmuk. (Mondjuk egy 100%-ig szobacicának lehet nincs rá akkor szüksége.)
Meg szoktad fürdetni a macsekod? -
#85210 nem, kijárósak,vadásznak, másznak. nem nő túl nekik.
(jó lesz biztos :D nem is ismerem)
hogy segített választani?