97995
-
#85569 sosem, nem is fogok.
te? -
#85568 nem kifejezetten, mert nagyon jól tudom, miért csinálja azt, amit. irritál, de nem vagyok mérges.
#85566 1 heg a balon.
neked? -
kamionosjoe #85567 Zéró.
#85550 Kolerikus lettem. Ez úgy hangzik mint valami szörnyű betegség.
Fogyasztottál már drogot? -
#85566 Melankolikus és Kolerikus azonos pontszámmal nyert. :)
Olyan tört fehér... halvány kékes... izé...
Jól van, férfi vagyok, legyen fehér.
Hány seb van a kezeiden? -
#85565 Hobbi szinten érdekel, bizonyos részei nagyon. Az ilyen megmondóembereket, önjelölt pszichológuspalántákat én sem szeretem, akiknek van némi fogalmuk a dolgokról, és máris mindenkit elemezni és gyógytani akarnak. Amúgy nagyon hasznosnak tartom, sok okosságot lehet tanulni a többi emberről, de önmagunkról is.
Mérges vagy most valakire? -
#85564 Ha nem melankolikus, akkor hazudsz. :D
Kérdés... ööö... milyen színű a fürdőben a csempe? :D -
#85563 egy hülyére. -
#85562 eltaláltad, de volt melankolikus pontom is, az tuti a szomorkodós énem :)
nem nagyon szeretem az agykurkászókat. ott van csernus, meg a bunkó stílusa. értelmes lenne, beletrafál sok mindenbe, de ellene is fordítja a személynek. amúgy sokaknak segítenek, pont ezért istennek is képzelik magukat akik művelik ezt. maga a tudomán(nak) nevezett ágazat sem szívem csücske.
téged? -
#85561 Nagyon is. Sajnos az egyetemen nem túl sok ehhez kapcsolódó tárgy van...
Telefonálni én se szeretek, kivétel ha a célja, hogy a másik hangját halljam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis vers, tényleg illik a hangulatomhoz. :)
#85558: Jó lett ez a spoiler, már rögtön a legelsőd spoiler-ception lett. :D
Engem mire tippelsz? :D -
#85560 Nagyon nem szeretek. Plusz ha idegent kell hívnom, akkor remeg a kezem és szívdobogás jön rám. :D
Téged pont szangvinikusra tippeltelek volna. :)
Érdekel a pszichológia? -
#85559 ha sürgős valami, akkor igen, máskor megőrjít, ha 10 percen belül 5-en akarnak valamit. általában szeretek.
te hogy vagy ezzel? -
#85558 Majdnem sikerüüüüüült. Mármint a spoiler. :D
Najó lelövöm magam. -
#85557 Nem, alapvetően nem szeretek csetelni, mindig ki van kapcsolva itt is és facebookon is.
Szeretsz telefonálni? -
#85556 [spoiler]Jelöld mindkettőt, ha nagyon nem tudsz dönteni. :) Én erősen flegmatikus vagyok, gyenge melankolikus hajlammal. A másik kettőből szinte semmi. És igaznak is érzem.
Pont ez a két sor ugrott be. :D Gimis korom egyik kedvenc verse, akkor voltam általában ilyen hangulatban, mint amit most rajtad érzek.
Életem első spoilere, lássuk sikerül e...
[spoiler] -
#85555 chhayától bocs, neki nem szólt. -
#85554 zavarlak titeket? ha csak az ő értékelése érdekel, gondolom, azért nem játszik itt más is. -
#85553 nem, kölcsey csak költő volt és mint olyan, "szabadlelkű"
#85551 ? -
#85552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ilyen teszteket sosem szerettem, mert sokszor nem tudok dönteni. (Magam vagyok az ellentétek egysége: Mozgok, mégis mozdulatlan vagyok; defenzív és offenzív.) De megpróbálom, ha Te is írsz eredményt. :)
#85540: "Sem nem rossz az, sem nem jó: Mind csak hiábavaló!"
Netán Kölcsey is nihilista? -
#85551 http://www.tulelocsomag.hu/cikkek/1052szangvinikus.html eze. és tényleg. viszont, ha elszomorodom, akkor ugyanilyen hévvel teszem azt is.
szoktál konferenciacsetelni? -
#85550 Hétvégén szeretek begubózni, csak kevés ember és kevés program kedvéért vagyok hajlandó kidugni az orrom.
Milyen vérmérsékletű vagyvagyis a négy személyiségtípus közül melyikbe tartozol?
(Erre válaszolhatnátok sokan, mert nagyon érdekel. :D) -
#85549 Csak a szokásos, élvezem a magányt.
#85548: Így már válasz. :)
Én is így vagyok a csokis-meggyes dolgokkal.
Mindennap elhagyod a lakást, vagy vannak napok, amikor nem teszed ki a lábad? -
#85548 Ja értem. Mondjuk azt gondolom, hogy nem feltétlen kell mindenben értelmet keresni, vagy célt meghatározni. Egyszerűen lehet örülni valaminek, csak mert van. Ezért amikor jó kedvem van ok nélkül és kérdik, hogy minek örülök szeretem rá válaszolni, hogy hát minek... Annak, hogy két fülem van, mégsem vagyok szatyor. :D Ööö amúgy nemtom, hogy ez válasz volt-e a kérdésedre, kicsit fáradt vagyok és zizzent.
Mindent szeretek, amit csokis-meggyes. *-*
Beelőztek, amíg regényt írtam. :D -
#85547 olyat sütöttem.
megérzem legtöbbször, főleg a meleg frontot. jó kis fejfájós naom van olyankor.
közérzeted?
-
#85546 Nem vagyok frontérzékeny, szóval nem.
#85544: Nem, nem igazán.
(Az ősrobbanás elméletet egyre jobban vetik el a tudósok.)
Én tudom miért vagyok benne, csak a Te válaszod érdekelt. :)
A csokis-meggyes muffint szereted? -
#85545 Szerintem az ezüst (vagy akármilyen) cirmos.
Illetve azok is nagyon tetszenek, amikor pl. egyszinű szürke, de a pofija, mellénykéje, hasa, zoknijai fehérek.
Megérzed a frontot? -
#85544 Minek van... Mert úgy robbant fel valami 13 milliárd éve. Neked kell kitalálnod, hogy te minek vagy benne.
Azt a napot, amikor megnyerem a lottót és milliárdos leszek. Tekintve, hogy nem lottózom, asszem sokat kell várnom. :)
Te vársz valamit? -
#85543 a holnap a legközelebbi dátum :)
#85542 ? -
#85542 a világnak annyi, mert az emberek elszúrták.
szeretem a verseket, de válogatós vagyok. az általad említett nem szerepel a kedvenceim között, de pl. a walesi bárdok igen.
(na, akkor ehetnénk együtt, nem vesznénk össze a koszton:DD)
melyik cicaminta a legszebb bundás? -
#85541 Egy időben szerettem őket. Már nem.
Majd meglesem. (Engem leginkább az érdekelt, hogy minek van.)
Egy nap, amit vársz? -
#85540 #85537 Nem vagyok különösebben válogatós, de beletrafáltál azokba, amiket nem szeretek. :D
Napi egyszer szeretek főtt ételt enni, az mindegy, hogy ebédre vagy vacsira. A másik étkezés legyen hideg.
#85538 A világ... Az csak úgy van. :) Amúgy ajánlom szeretettel Kölcsey Vanitatum vanitas c. versét, jelen hangulatodhoz tökéletesnek tűnik... Utolsó két versszak főleg.
Szereted a verseket? -
#85539 Mostanában egyiket sem.
#85538 -
#85538 Nem sokat tudok róla, de egyszer egy miso levest padlizsánnal kipróbálnék.
Mit gondolsz a világról? -
#85537 szerintem nem szeretném, de tutira nem ismerem. annyit tudok, hogy erős a kosztjuk. én azt nem tudom megenni.
( nem is vagy válogatós :D)
főtt ételt szoktál vacsizni, vagy szendvics? -
#85536 #85534 Megyek, bár én sem látom sok értelmét. Azért hátha.
#85535 Biztos fincsi, csak nem nekem. :D Olivabogyót utálom, ananászt nem bírom megenni, kagylót egész más tálalásban.
Ismered/szereted a japán konyhát? -
#85535 olivabogyós, ananászos,sonkás, kagylós, 3 sajtos, bő paradicsompürés. nincs neve, én sütöm.
leírás alapján fincsi? -
#85534 nem megyek, értelmetlen. akármelyik is kerül vezető pozícióba, pont ugyanolyan gány lesz, mint az, amelyiket leváltotta. egyik párt sem fog tenni semmi rendeset.
te mész? -
#85533 Nem megyek, mert nem számít.
Kedvenc pizzafeltéted? (Részletezheted, nem muszáj csak annyit, hogy "hawaii".) -
#85532 Nem kóstoltam még, de az erőset alapjáraton nem szeretem. Illetve az étcsokiért önmagában tényleg nem vagyk oda, de megfelelő ízesítéssel szeretem, pl. van egy bizonyos narancsos, az isteni. Mentolosat sem kostoltam még, de a mentol ízét sem szeretem. :D
Mész szavazni? Ha nem, miért nem?
-
#85531 jó :D
ettem, finom. na, az étcsoki, mégis ízlett.
csilis csoki? -
#85530 Szeretem, még az ilyen 70%-os kakaótartalmú csokit is szeretem. (Gombóc Artúr minden csokit szeret, nincs kivétel. :D)