Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
2 hetente , vagy amikor beszakad a széle valami miatt.

tudsz elsõsegélyt nyújtani?

Calver
szintúgy

milyen sûrûn nyírod meg a karmaidat?

"The trees move. Do you not see it?"

Kontrakcio
min 2 max inf.

te?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Calver
amíg nem támadják meg városainkat és veszik át a hatalmat a világ felett, igen. de ez valahogy elkerülhetetlennek tûnik.

hányszor mosol fogat naponta?

chhaya
Mindig amit anyum legutoljára süt, de mostanában odavagyok a csokis-meggyes finomsgokért.

Lajhárok aranyosak?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Kontrakcio
tiramisu , epres túrós torta

neked?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

chhaya
Most egy titkos gazdag amerikai nagybácsinak örülnék, aki rám hagyja minden vagyonát, asszem.

Kedvenc sütid?

videobaby
igen.

legkedvesebb rokonod?

Kontrakcio
hmm, bonsaiaimat metszegetem ,drotozgatom , ápolgatom

voltál már temetésen?

BRAT
fizikai munkával, vígjátékkal.

te?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

chhaya
Elég gyakori, és csak onnan veszem észre, hogy nyitva maradnak böngészõlapok ilyen-olyan megkezdett dolgokkal... Amiket hirtelen félbeszakítottam, hogy azt a sürgõsen menézendõ dolgot megleshessem... És csak lesek, hogy jééé miez.

Mivel próbálod feldobni magad, ha rossz a kedved?

Calver
nem tudom konkrétan h melyik a jobb, nem vagyok elég tájékozott hozzá a témában... én részemrõl gázt preferálom.

mennyire hajlamos netes kommunikáció közben elkalandozni a figyelmed/eszedbe jutni valami, amivel kapcsolatban most és azonnal ki kell elégítened a kíváncsiságodat?

chhaya
Nem nagyon, elsõre is biztos szoktam lenni.

Gáz jobb vagy villanytûzhely?

Calver
most nyolc, mielõtt összeszarta magát pár napja FF, 75+ volt + 30 külön elmentve egy másik ablakban <#idiota>

#83015: reflexbõl, gondolkodás nélkül csukok-zárok mindent magam mögött, emiatt soha nem kell aggódnom

neked volt ilyen?

chhaya
5. Alapból mindig ennyi van nyitva, ha pluszban olvasgatok valamit máshol vagy játszom, akkor még 1-2.

Nálad?

Kontrakcio
4 , ált. változó

ha elmész otthonról , néha visszasétálsz h megbizonyosodj h tényleg becsuktad a bejárati ajtót?

Calver
ugyanez, hirtelen rájön a kétlábú (mintha ez újdonság lenne) h az emberek *milyen kibaszottul undorítóak*, tömegközlekedés meg hirtelen átmegy lehetetlen küldetéssé. brrr.

hány böngészõlapod van most nyitva?
bónusz: na és általában?

Kontrakcio
83009: nem vörösödik annyira

83012: jha , olyankor minden büdös, még az illat is

neked?

Calver
kölyökklubbosat még nem sikerült összehozni <#idiota>

kérdés: #83009
vagy, alternatív: ha nem gyújtasz rá pár óráig, neked is elbaszottul kiélesedik a szaglásod?

Kontrakcio
kölyökklubbos 😄D

Calver
definiáld a büdöset: megkönnyeztetõs, kölyökklubbos (mindenki eldob mindent és elkezd teli torokból sikítani), vagy I. vh flashback-es? (2:1)

Calver
a legközelebbi élmény a telefonom kacsóimból kicsúszása és meglepõen fájdalmas találkozása volt egy igen érzékeny testrészemmel, azért nem értem... ill. nõtõl megérteném, de hímnél ott egy természetes fék trónolásnál, és pisálás közben ki a picsa lengeti a telefonját a budi felett? (és telefonúsztatás elkövetõi mindig hímek)

mennyire hajlamosak bevörösödni a szemeid?

Kontrakcio
persze , le is hugyoztam mert pont akkor esett bele

fingtál már büdöset tömegközön?

videobaby
nem voltam ilyen ügyi 😄

te igen? 😄

Calver
na de akkor ha megválaszoltam úgy is, jöjjön új kérdés:

sikerült már telefonodat megúsztatni a budiban?
bónusz, mert gondolom nem: hogy a fenébe hozzák ezt össze emberek? fõleg ha az illetõ hím, trónoló pozícióban?

Calver
pelleri topic segít megtalálni a választ:

neked?

videobaby
(huncut 😄)
beszélgetés már csak 😊

neked még esti progi?

Fresh Duke
Eddig minden lány csak dicsérte. (Köztük a zongoratanár is. 😛)

Mai program?

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
nem vagyok zongorista 😄

neked?

rooney8
Nem

Jo az ujjtechnikad?<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
mákos tészta talán

nyelvészetit kérem szépen, tudtommal minden más nyelvben két külön kifejezés (comical és comedian, pl), csak mi vagyunk ilyen elmebajosak

na de akkor... tudsz kártyapaklit összepörgetéssel megkeverni?

videobaby
mákoson kívül mindegy.

neked?

chhaya
Nem szeretem a standuposokat különösebben.
A bónusz az költõi kérdés volt vagy nyelvészeti kifejtést szeretnél? 😄

Kedvenc tésztás kajád?

Calver
reményeim szerint üdítõen éjsötét humorral rendelkezem, szóval az. de igazából minden, amíg nem mások ötleteinek végtelen ismételgetésébõl áll. (khmm, mémek. pár éve legjobb trükk humortalan idióták kiszûrésére az volt, ha elkezdtek chuck norris tényeket okádni...)

favorit fellépés stand-up komikustól?
bónusz: miért jelzõ ÉS tulajdonnév egyben magyarban a komikus?

videobaby
pl a showder klubosok többségét kedvelem. olyanokon is jót vidulok, amin más les csupán.

neked?

chhaya
Szokásnak nem mondanám, de enyhén az agyára megyek mindenkinek azzal, hogy a rossz / kétségbeejtõ / nyomasztó / stb. típusú híreket halál nyugalommal fogadom, és nem idegesítem magam az általuk rendkívül aggasztó dolgokon.

Milyen fajta humor jön be need leginkább?

Calver
simán a szemébe mondom másoknak, hogy az általuk humorosnak tartott dolgok nem ütik meg azt a bizonyos küszöböt. hajlamos tõle forrni a kétlábúak vére.

neked?

videobaby
tökéletes.
hehe, ettõl én max kinevetnélek, de nem vennéd el az étvágyam 😄

leghülyébb szokásod, amivel mások idegeire mész?

Calver
ühüm, kontaktlencse hordásának komikus következményei. extrém hasznos ha valakinek igényt tartasz az ebédjére <#vigyor1>

milyen a látásod?

videobaby
nem 😄
te igen?

Calver
eh, ezt jobb lett volna csak harmadiktól ötödik másodpercig linkelni, de köcsög youtube valahol félúton kiirtotta ennek a funkcionalitásnak a felét :C

Calver
meg.

meg tudod vakarni a szemgolyódat?

videobaby
nálunk. egyszerûen nem kell a naptárnak megmondani mikor adunk ajándékot.
nálunk ez pont olyan nap, mint a tengap, vagy holnap.

megbeszéltétek ki mit kapjon?

chhaya
Nem erre gondoltam. 😄

Még nem, vacsi után szokott lenni nálunk, az meg most lesz hamarosan.

Nálatok?

Fresh Duke
Nem, de a nevébõl ez ugrott be. 😄

Meg volt már az ajándékozás?

Fresh Duke
Inuyashat nem szeretem. Régen néha belebotlottam a TV-ben, nem jött be.
Nekem: Steins;Gate, Dragon Ball (sima és Z, a GT és Kai nem jöttek be), aztán talán Naruto (sima és Shippuuden). Amiket még láttam és bejöttek az Attack On Titan, Death Note és a Fullmetal Alchemist Brotherhood. (Meg az Itazura na Kiss, mondjuk az más kategória, és nem kifejezetten szabad akaratomból néztem meg. 😄)

És beelõztek...

chhaya
Persze, szerintem ezek a legismertebbek, amikrõl még a nem fanok is hallottak már.

Totoro-t láttad?

Calver
Black Lagoon, Darker Than Black, Cowboy Bebop

és beelõztek

videobaby
dragon ballz, naruto, inuyasha.

ismerõs?

chhaya
Nem, kiskorombán muszáj volt járnom (és sokszor ministrálnom is), úgyhogy sikeresen megutáltatták velem. Úgy alapvetõen a templombajárás. Most már csak akkor megyek, ha tényleg muszáj. Temetés, esküvõ miatt.

Melyik a top3 anime, amit eddig láttál?