97987
-
#97907 Május 26-án
Ha véget érne az olajkorszak, akkor mire szavaznál: elektromos vagy hidrogén hajtás? -
#97906 Azt érzem hogy igen.
Mikor utaztál legutóbb a máv - val ? -
#97905 Nem, gyerekkoromban sem féltem tőle.
Meg tudtad valósítani a gyerekkori álmodat? -
#97904 Tegnap este
Félsz a villámlástól, égzengéstől? -
#97903 A pókerező kutyák.
Mikor ettél legutóbb pizzát?
-
#97902 Ha közismert személyről beszélünk, nagyon érik már, hogy Zorán kiadjon egy életrajzi könyvet. Ha olyan lenne, mint Presser könyve, több, mint megérné.
Melyik a kedvenc festményed? -
#97901 Készitek magamnak milford ice teát és lehúzom a redőnyt.
Ki a legszíimpatikusabb ember akiről akár egy könyvet is elolvasnál ? -
#97900 Igyekszek, minél gyakrabban, csak nem mindig van hozzá hangulatom. Úgy néz ki, az évi 30 könyv elolvasása idén nem lesz meg.
Hogyan védekezel a hőség ellen? -
#97899 Igen, rendszeresen.
Milyen gyakran olvasol ? -
#97898 Igen, a Retro Gamer. Illetve, amíg voltak, addig olvastam az Official Nintendo Magazine-t és a Nintendo Gamer-t is.
Most is veszel nyomtatott magazint? -
#97897 FIFA 1999
Szoktál olvasni akár eseti jelleggel is külföldi újságot ? -
#97896 Baldur's Gate első része.
Neked? -
#97895 Most már semmin sem. De PC játszottam mindig is.
Mi volt mindenindők legjobb PC játéka a számodra? -
#97894 Talán a DIGI Sportot szerettem a legjobban.
Konzolon vagy PC-n játszol? -
#97893 Igen , rendszeresen nézek.
Mi volt a kedvenc tv csatornád ami valaha is létezett ? -
#97892 Senki nem jut eszembe... Nem tartom sokra a magyar sorozatokat. Anime karaktereket kapásból tudnék mondani. :)
Lehet, hogy a Família Kft. azért is volt nagyon népszerű, mert sok cég szponzorálta, és nyomatták, hogy minél többen nézzék.
Nézel manapság TV csatornákat? -
#97891 Erőltett humortalan . Messze roszabbb mint az akkori kor magyar sorozatai. Szombat este sugározták, talán ezért volt viszonylag magas a nézettsége. Egyébként borzasztó.
Melyik magyar sorozat szereplő bőrébe bújnál bele ? -
#97890 Nem láttam belőle egy részt sem (eleinte azt hittem, hogy valami szexuális szokásról fogsz kérdezni... O_O)
De akkor maradjunk a sorozatoknál: Mit gondolsz mai fejjel a Família Kft.-ről? -
#97889 Minimálisan bírom mindössze.
Szereted a szex és york sorozatot ? -
#97888 Elsősorban hideg ital, de mikor már tényleg nem bírom tovább, akkor hűvös szoba
Bírod a klímás hűtést vagy nem? -
#97887 Nyár van vagy mifene. De nem gondoltam h ennyire belefog húzni a meleg.
Hideg ital v a hűvös szoba teszi a nyarat elfogadhatóbbá ? -
#97886 Valószínűleg a regényemet fogom javítgatni.
Mit szólsz a heti időjáráshoz?
(közbevetés: A mai napig nézem a Játék határok nélkült. Ahogy elnéztem YouTube-on a külföldi adásokat, Gundel Takács Gábor tette naggyá a játékokat) -
#97885 Innováció a 20. században. vagy a 90 es évek labdarúgása.
Mi lesz a a esti programod ?
-
#97884 Azt hiszem, a Játék Határok Nélkül. Aztán lehet, hogy csak az idő szépítette meg, és mai fejjel már nem élvezném, meg talán az a naiv optimizmus sincs már a világ mögött, nem tudom.
Amennyiben "kötelezően" írnod kellene egyetlen könyvet - bármilyen témakör, bármilyen formátum, regény, sci-fi, ismeretterjesztő, vers, bármi -, annak mi lenne a címe? -
#97883 Nekem Liverpool (talán egy árnyalattal én nyertem)
Melyik a gyerekkorodban vetített műsor, amit hiányolsz? -
#97882 Talán Sheffield, érdekelt a város ahol az eddig készült legjobb apokaliptikus film kezd.
Neked? -
#97881 Jó lehet a nővéred naplója, kár hogy ilyet nem csináltam én akkoriban. : (
24 óra nappal.
Melyik volt a folg legészakibb pontjahol már jártál ? -
#97880 Tom & Jerry a moziban könyv változata. Első filmek egyike volt, amit moziban láttam annak idején. 1993. január 10. volt (nővérem vezette, hogy mikor mit nézett moziban, innen tudom precízen).
24 órás nappal vagy 24 órás éjszaka? -
#97879 12 a cél.
De idén olyan 8 - 10 lesz kb.
Mi volt az első könyv amire emlékszel h elolvastad? -
#97878 Ébredés után rögtön. :)
kb. Hány könyvet olvasol el egy évben? -
#97877 Sajnos nincs, de ha lenne biztos rendezetlen lenne.
Mikor iszod meg a napi első kávédat? -
#97876 A CDJapantől rendeltem meg a SPYAIR: Orange kislemezét. Japánban fellelhetők még igényes kiadványok, de itthon én is rég vettem CD-t.
Rendezett vagy inkább rendetlen az íróasztalod? -
#97875 Régóta nem, pedig jó érzés volt haza menni egy új kazettával v cd vel.
Kinek a cd jét vetted meg legutóbb? -
#97874 Mert reggel vagyok a legenergetikusabb.
Most is veszel CD-t, kazettát, hanglemezt? -
#97873 Hogyne lenne. Kifejezetten sok.
Miért szeretsz korán kelni ? -
#97872 A szokásos, nem volt semmi kiemelkedő.
Van szokásod, amit a környezeted furcsáll? -
#97871 Próbáltam korábban már több esetben, de végül rájöttem hogy semmi értelme nem volt.
Jól indult a heted ? -
#97870 Bedobozolom vagy bőröndbe teszem őket, konkrétan lomtalanítani ritkán szoktam. Ha valami ténylegesen nem kell, igyekszek más gazdát keresni neki, ahol jó helye lenne.
Van olyan, akivel megszakadt a kapcsolatod, de ha tehetnéd, újra megkeresnéd őt? -
#97869 Kellemes nosztalgia érzés fog el, mint mindenkit aki akkor élt. Nagyrészt pozitív dolgok jutnak eszembe. Igazán szerettem !
Hol tartod azokat a dolgokat, amiket nagyon ritkán használsz ? illetve milyen gyakran szoktál lomtalanítani ? -
#97868 Utcai sportcipő, semmi különleges.
Milyennek látod most a '90-es éveket általánosságban?